Šams (17-85), kā kits ir tikai viduslīmeņa kamerām (30, 40D). Lietojis vinju neesmu, bet esmu lasiijis, ka tas esot uztaisīts no EF 28-135 IS, tikai kropam. Attiecīgi ar visiem "budžeta klases" objektīva trūkumiem. Vienīgais pluss- IS.
Es takš nesaku, ka minētie "kiti" ir līdzīgi, nemēģinu arī apgalvot, ka 17-85 IS ir pa tiešo "kopēts" no 28-135 IS. Es tikai "atreferēju" forumos lasīto un konstatēto, ka minētais 17-85 IS ir diezgan pieklājīgs, taču visai patumšs vidusmēra (budžeta klases) objektīvs, kura cena ne visai atbilst tā kvalitātei un vienīgie plusi- IS un visai plašs fok.att. diapazons. Es tādu un pa tādu naudu nepirktu. Ja pa velti vai pa sviestmaizi- saimniecībā var noderēt...))
oj kā sarakstījuši un šēmas sazīmējuši. neesmu es tehnikas frīks, lai ar jums spētu vienā līmenī par to ņemties. es arī nesteidzos viņu tirgot. iedomājos, ka varbūt kāds tieši tādu meklē... 280Ls
es varbuut shito nemtu, tikai nezinu vai tas man buutu labaakais, kaa iesaaceejam. Mosh nemt kaukaadu 28-200 vai 28-135 , lai tomeer arii kauko piezuumeet vareeetu? jeb arii glups domas gaajiens? :roll: jo man ir vienkaarshi BODY no 400D un viss. vajag vienu un kaa nekaa PIRMO objektiivu! ko iesakat? nedomaaju to izmantot naudas pelniishanai. bildes iekshaa un aaraa - nekas special.
P.S. Un vai ir shkjirba, ja njem lietotu objektiivu vai nav tik liela kaa piem. njemot lietotu korpusu? paldies
lietots objektivs = parbaudita manta perkot forma no zianma cilveka = droshibas sajuta garantija ari vel ir ko shaubies?!?! bus 10x labaks par to 28-200!!!!