man luk ir radusies sada situacija. iegadajos nesen lomo smenu 8m un zenith 3m. luk. ar zenitu ir ta ka vins negrib to filmas galinu fikset ta lai to butu iespejams uztit... jau kadus kadrus 10 esmu sabojajis... pirmkart taja uztinamaja pulkiti nav spraugas kur filminu iestiprinat. otkart man jau tads stressains besis nak virsu=DDDD varbut jums ir kada informacija ka so procesu padarit mazliet viienkarsaku. patiesam kaitinoss process...
Luni? Haiduk? kads?
ieprieks pateicos
g4
ps paldies Dievam lomiks so delu ta nekomplice, jaapskata bildes tikai kas sanaks=DDD
pag pag. Tu dome pasu filmu pielipinat pie spoles ja?
zinu ka aparats traks. bet pa 10 ls smena 8m un zenits butu greks nepanemt. gribas pameginat un kautvai nosit.
smenai jau 2 filmas izbildetas jaskatas kas sanaks. ceru ka vismaz ta nepievils. kautgan ta filmas atpakaluztishana ir vienkarsi briesmiga.apnika cakareties, iegaju tualete izsledzu gaismu izvilku filmu un pilniga tumsa tinu ar rokam atpakal=DDDDDDDDDDD
jaskatas, ja zenits pievils tad jaizliek ebaya.
gribetos ricoh pameginat kadu no agrajiem. bet lv saitos tikai vienu atradu pagaidam ar skatijumu statistiku pie 100 (visticamak jau nopirkta)