forum.gif
runajot par zenith,kolegas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / runajot par zenith,kolegas!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.07 20:22
 citēt
man luk ir radusies sada situacija. iegadajos nesen lomo smenu 8m un zenith 3m. luk. ar zenitu ir ta ka vins negrib to filmas galinu fikset ta lai to butu iespejams uztit... jau kadus kadrus 10 esmu sabojajis... pirmkart taja uztinamaja pulkiti nav spraugas kur filminu iestiprinat. otkart man jau tads stressains besis nak virsu=DDDD
varbut jums ir kada informacija ka so procesu padarit mazliet viienkarsaku. patiesam kaitinoss process...

Luni? Haiduk? kads?

ieprieks pateicos

g4

ps paldies Dievam lomiks so delu ta nekomplice, jaapskata bildes tikai kas sanaks=DDD
Publicēts: 10.11.07 20:37
 citēt
Superglue? :roll:
Publicēts: 10.11.07 21:55
 citēt
tik nejauc zenith ar zenit! :D

Varbūt vienkāršāk ir nopirkt jaunu, kas strādā normāli? diez vai viņa maksā vairāk par 5 labām filmiņām! :roll:
Publicēts: 10.11.07 22:24
 citēt
problēmu atrisina domājot - šinī gadījumā vislabākais risinājums bij domāt pērkot
Publicēts: 11.11.07 14:24
 citēt
Varu pārdot tev jaunu EOS 300 X kit par nieka naudu, ja ir vēlme ar filmām ākstīties.
Publicēts: 11.11.07 14:53
 citēt
nu esmu tads klauns... man tik iedod ar nuugju lietam padarboties. filminas, rariteta aparatura. isak sakot jus nezinat ka so problemu risinat?
Publicēts: 11.11.07 15:21
 citēt
nu esmu tads klauns... man tik iedod ar nuugju lietam padarboties. filminas, rariteta aparatura. isak sakot jus nezinat ka so problemu risinat?

Biju dzirdējis par pikseļu drāzējiem...bet kā sauc tos, kas ar retro fototehniku ķimerējas?
Publicēts: 11.11.07 15:39
 citēt
a ka sauc tos kuriem ja nav ko teikt tik un ta varas ne pa temu?

es nevelejos pagaidam investet virs 50 ls uz filmu kameram, bet tik un ta pameginat velejos. sauc vecozeen to ka gribi.
Publicēts: 11.11.07 15:43
 citēt
Varu pārdot tev jaunu EOS 300 X kit par nieka naudu, ja ir vēlme ar filmām ākstīties.

cik ir nieka naudas? esmu ieintereseets driizumaa taadu panjemt, pakjeepaaties
Publicēts: 11.11.07 15:59
 citēt

cik ir nieka naudas? esmu ieintereseets driizumaa taadu panjemt, pakjeepaaties

Nu, kādi 80 Ls (puscena) būtu ok, es domāju!
Publicēts: 11.11.07 20:22
 citēt
nu nopērc 3M skoča rullīti, pielipini, uztin pirmos apgriezienus ar vaļēju vāku piepalīdzot un dragā - ko var dīkt

bet kamera taču šausmone un stikls ar

toties tā, sava vecuma un retuma dēļ, ir salīdzinoši dārga - jebkurš kolekcionārs to mirklī samainīs pret daudz jaunāku zenit ar TTL eksponometru

bet ja virsū būs šitie cipari, tad iepirks Tev japāņu spoguleni:

Publicēts: 11.11.07 20:59
 citēt
pag pag. Tu dome pasu filmu pielipinat pie spoles ja?

zinu ka aparats traks. bet pa 10 ls smena 8m un zenits butu greks nepanemt. gribas pameginat un kautvai nosit.

smenai jau 2 filmas izbildetas jaskatas kas sanaks. ceru ka vismaz ta nepievils. kautgan ta filmas atpakaluztishana ir vienkarsi briesmiga.apnika cakareties, iegaju tualete izsledzu gaismu izvilku filmu un pilniga tumsa tinu ar rokam atpakal=DDDDDDDDDDD

jaskatas, ja zenits pievils tad jaizliek ebaya.

gribetos ricoh pameginat kadu no agrajiem. bet lv saitos tikai vienu atradu pagaidam ar skatijumu statistiku pie 100 (visticamak jau nopirkta)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):