forum.gif
Pārdod MTO500, arī ar Nikonu draudzējas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod MTO500, arī ar Nikonu draudzējas!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.07 20:36
 citēt
Tātad, subjekts:
500mm spoguļobjektīvs 3M-5CA 8/500 heb MTO 500, oriģinālajā čeholā, ar 4 72mm filtriem - UV, ND, oranžo un zaļo.

Sakarā ar to, ka fokusu var aizgriezt garām bezgalības atzīmei, nebūs problēmu nofokusēties arī uz Nikon spoguļkamerām, vismaz uz filmu kameras problēmu nebija, atšķirībā no citiem m42 objektīviem.

Ir jūzēts uz filmu EOS 300X, arī nekādu problēmu.

Cena: izbrowsēju ebay, skatos, ka bez piegādes maksā ap 60-75 latiem. nu tad lai iet par 50. Komplektā ar pāreju nikonam - 58.
Publicēts: 10.11.07 20:46
 citēt
Tātad, subjekts:
500mm spoguļobjektīvs 3M-5CA 8/500 heb MTO 500, oriģinālajā čeholā, ar 4 72mm filtriem - UV, ND, oranžo un zaļo.

Sakarā ar to, ka fokusu var aizgriezt garām bezgalības atzīmei, nebūs problēmu nofokusēties arī uz Nikon spoguļkamerām, vismaz uz filmu kameras problēmu nebija, atšķirībā no citiem m42 objektīviem.

Ir jūzēts uz filmu EOS 300X, arī nekādu problēmu.

Cena: izbrowsēju ebay, skatos, ka bez piegādes maksā ap 60-75 latiem. nu tad lai iet par 50. Komplektā ar pāreju nikonam - 58.

Ir kāda bilde ar?
Publicēts: 10.11.07 20:48
 citēt
tu doma pasha objektiva?
bus 1dien, shobrid nav pie manis, aizdevu paniekoties :D

a ja kada uznjemta ar to objektivu - nea, nav. nopirku, bet stav nelietots. pirku vienai vajadzibai, kas atkrita.

jaa, uz pretejo koju meicham ar TC 2x var tiri jauki skatities :oops:
Publicēts: 10.11.07 20:50
 citēt
tu doma pasha objektiva?
bus 1dien, shobrid nav pie manis, aizdevu paniekoties :D

a ja kada uznjemta ar to objektivu - nea, nav. nopirku, bet stav nelietots. pirku vienai vajadzibai, kas atkrita.

jaa, uz pretejo koju meicham ar TC 2x var tiri jauki skatities :oops:

Nu jā, man bija padomā kāda parauga bilde.

Ir iespēja satikties un iemēģināt?
Publicēts: 10.11.07 21:50
 citēt
dabushu atpakalj 1dien, visticamak. jaa, var satikties - man ari butu interesanti redzet, kaa izskatas uz digi.

ja kas, sho objektivu vaur mainit pret kadu standartzuumu EOS EF saderigu.
Publicēts: 10.11.07 22:21
 citēt
ja nav defektu, tad komplekts tiek atdots minimāli 30 Ls. par lētu ..... oranžais filtrs viens maksā 40$

šitik gariem stikliem nav raksturīgi aizgriezt uz bezgalību un bliezt - te asums jāstāda arī uz 100m attālu objektu

labs stikls ja nav dauzīts - viens no retajiem krievu stikliem kas savā segmentā ir līmenī.
Publicēts: 10.11.07 22:35
 citēt
defektu it ka nav, vismaz nav noveroti - kas tadam dzelzim var pa defektiem but?
Maris, cenu zinu, bet $ vajag pasteidzami :(
Publicēts: 11.11.07 14:26
 citēt
ja nav defektu, tad komplekts tiek atdots minimāli 30 Ls. par lētu ..... oranžais filtrs viens maksā 40$

šitik gariem stikliem nav raksturīgi aizgriezt uz bezgalību un bliezt - te asums jāstāda arī uz 100m attālu objektu

labs stikls ja nav dauzīts - viens no retajiem krievu stikliem kas savā segmentā ir līmenī.

BFS- ā šitāds stāv jau kādu gadu, ap 50-60 Ls un nevar atrast savu pircēju...
Publicēts: 11.11.07 15:38
 citēt
Man tads bij Zeiss Jena 1000mm spogulnieks kautkads Briseles laureats principa 1:1 ar Krievu razojumu skade tada ka nevar pielikt ne pie vienas modernas kameras loti tuvu aizmugurejam pamatam vitne un trauce pentaprizmas/blices . Pec pieredzes zinu ka PARDOT tadus ir looti problematiski. Liekas kadreiz kadus 4-5 gadus meginaju. Taga jau kadu laiku man Vacu radinieks ar sjo savas spiegu bildes bilde , sance sjis mentene nju ta reizem sjim vaig 1000+ 2x konverters uz FILMU !!
Publicēts: 11.11.07 15:44
 citēt
Man tads bij Zeiss Jena 1000mm spogulnieks kautkads Briseles laureats principa 1:1 ar Krievu razojumu skade tada ka nevar pielikt ne pie vienas modernas kameras loti tuvu aizmugurejam pamatam vitne un trauce pentaprizmas/blices . Pec pieredzes zinu ka PARDOT tadus ir looti problematiski. Liekas kadreiz kadus 4-5 gadus meginaju. Taga jau kadu laiku man Vacu radinieks ar sjo savas spiegu bildes bilde , sance sjis mentene nju ta reizem sjim vaig 1000+ 2x konverters uz FILMU !!

Man arī tā problēm ar prizmu, kaut arī man ir M42 vītne... Maita, neskrūvējas pilnībā, atduras augšpusē...

Konstrukcija tāda tizla(gan aparātam, gan stiklam) :)

..ar konverteri gan varētu uzskrūvēt... vai 1 mazāko makro gredzenu..
Publicēts: 11.11.07 16:04
 citēt
ir ari konverteris kaut kads, 2x, bet kvalitati nezinu, neesmu lietojis.

esmu lasijis, ka medz but problemas, bet ar lielakam kameram nevajadzetu ta ka but, ar eos 300x, kas ir jaunakais consumer filminieks no canona vel pat vieta pari paliek.
Publicēts: 11.11.07 20:32
 citēt
kādi konverteri? pēc cipariem ko puisis ir uzrādījis tas nav kautkāds vecais mucinieks, bet gan šis stikls:

www.rugift.com...

viņu var uzskrūvēt pat uz ciparu spogulenes un iebūvētā zipene netraucē

ja ir neapskrāpēts un pilns komplekts ar visiem filtriem, tad rauj no rokām ārā

es uzsitu tādu komplektu par 90 Ls. nedeļas laikā (tur gan vēl bija arī sarkanais filtrs ko ļaudis kāro visvairāk)

sabildē to mantību godīgi un liec ss.lv iekšā.
Publicēts: 11.11.07 20:43
 citēt
jaa, Maris, tieshi tas kas augsheja bilde.
rit dabushu atpakalj, sabildeshu un pecpusdiena bus sludikjis SS par 70/75 attiecigi bez parejas/ar.
blogeriem saglabajas augsheja cena.
ja lidz 3dienai nepardoshu, patureshu sev - uz filmu EOSa ar vinju prieks stradat. ta ka pasham tads no 4dienas bus... :roll:
Publicēts: 12.11.07 10:40
 citēt
rindas kartiba doshu skatiit :) visi kas pieteikushies, tiks apzinjoti :)
Publicēts: 12.11.07 18:30
 citēt
Man ir MTO-1000 (pareizais nosaukums laikam bija ZM-5SA vai tuvu tam). Uz Canon 20D skrūvēju (caur adapteri, protams) - viss OK, blicenes izcilnis netraucē. Joka pēc laikam biju nobildējis Mēnesi- vairāk negribas- baigais čakars ar to tumšo f10 caurumu fokusēties. Stacionāri vēl neko, bet kustīgām būšanām nav nopietni. Pārdot gan netaisos- ei nu zin, kādreiz var noderēt kādām spiegu spēlītēm...:)
Tad jau labāk mans variants Tokina 80-400+ 1,5 TC
Publicēts: 13.11.07 17:45
 citēt
Paardots!!!!
Varu opiciali pazinjot, ka uz nikona d40 zipene trauce par pusmilimetru ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):