nee. jo nav jeegas bildet to kon gribi, ja nemaaki.
šito neraksti- sviests (sory) kā un kad tad iemācīsies , to ko nemāki, jāpievērš pastiprināta uzmanība...jo pēc tava iznāk, nopērc pirmo aparātu un nebildē neko, jo neko nemāki
Haiduks - nee, sakuma bilde visu, un liekas, ka viss sanak. :lol: ir man paris kadru, kurus aizieshu un nobildeshu ar pirmo piegajienu - kaut kad, kad zinashu ka ir ta verts. 2us jau ta esmu realizejis...
bet taisit 100 vienas vietas variaciju tikai samazina 101aas - labaas - bildes vertibu.
Bez gribesjanas nemaz nedomaju bildet. TACJU ir momenti kad VAJAG pasvara tuviem cilvekiem labiem pazinjam. BET savadak bildeju tikai to kas pasjam skiet intresants ari KLIENTUS izvelos pats . Tos kas nepatika atdodu citiem kolegjiem , nemilu sevi PIESPIEST stradat.
Daudzi no Portreti tekstiem ir tāda labi domāta, bet vāji slēpta pašreklāma - sak, īrējiet manu studiju, tā ir labi aprīkota un tur jums būs iespēja pa īstam pievērsties fotogrāfijas radīšanai, izmantojot gaismu, nevis paļaujoties uz labu apstākļu sakritību. Es ieteiktu mazāk ar viņu diskutēt par teoriju, bet tiešām iet un izmantot šo iespēju. Sevišķi svarīgi tas ir meitenes bildēt kārojošajem.