Nut tad tā. Kamēr manis nebija mājās māsa sastrādājusi kādu šmuci ar kameru un finālā šodien ieraudzīju, ka visādi atlokāmi izlokāmais ekrāns, kas man tik dikti patika ir pilnībā nojūdzies - atlokot vaļā bildi mētā gan paraizā skatā, gan apgriež kājām gaisā, gan visus adjustable settings rāda, gan pēdējās fotogrāfētās bildes super tempā atrāda bez prasīšanas un pēc pāris sekundēm ņem un atslēdzas. Arvienvārsakot dēlis.
Papētīju aparātu un izskatās, ka ir stipri izļodzīta ekrāna un kameras savienojuma vieta. Spriežu, ka ar varu mazliet atlauzts virzienā, kurā viņa nelokās un kaut kas no elektronijas savienojumiem varētu būt cietis. Jautājums ir, kur var šādu lietu labot un salabot? No Minoltas mantinieka Sony neko servisveidīgu nezinu. Vienīgis, ko zinu ir Canon serviss, bet vai jamie ņems pretī šitādu?
Manam vecajam grabulītim piemetusies līdzīga vaina – elektronika rullē pašdarbību, bet displejs tikai to atspoguļo. Ja pāris dienas patur aparātu badā (izņem aķīti) – darbojas, kā jaunībā, tikai - pusi dienas. Tad atkal jāliek uz diētas. Lietoju pa retam joprojām, jo dažām vajadzībām dikti ērts. Tātad - varbūt der atvienot uz ilgāku laiku (minimums 48st., labāk vēl ilgāk) un tad skatīties, kas notiek. Visi uzstādījumi būs zaudēti, bet tieši tas arī jāpanāk. Neaizmirsti atmiņas karti pārformatēt, ir piedzīvots, ka tā līdzdarbojas nelaimē.
Paldies par padomu, orks, tikšu mājās atpakaļ, paskatīšos Nevienam viarāk labošanas serviss nav iesakāms? Mani interesē šo konkrēto savest atpakaļ kārtībā, jo jaunus šitādus dabūt vairs diemžēl nevar un man viņš traki patīk.
Neņem ļaunā, Portreti, bet pēc šitā teikuma es pamanīju, ka tu runā gluži kā mana ome, kurai patīk ziepenes skatīties un pielāgot to "gudrības" dzīvei :lol: Šo offtopica virzienu pavedienā varam slēgt, mani interesē servisi.
Paldies par padomu, orks, tikšu mājās atpakaļ, paskatīšos Nevienam viarāk labošanas serviss nav iesakāms? Mani interesē šo konkrēto savest atpakaļ kārtībā, jo jaunus šitādus dabūt vairs diemžēl nevar un man viņš traki patīk.
Neņem ļaunā, Portreti, bet pēc šitā teikuma es pamanīju, ka tu runā gluži kā mana ome, kurai patīk ziepenes skatīties un pielāgot to "gudrības" dzīvei :lol: Šo offtopica virzienu pavedienā varam slēgt, mani interesē servisi.
Izskatās, ka tu gūsti baudu no dzīves sarežģīšanas un ar to saistīto grūtību pārvarēšanas mēģinājumiem. Protams, ka nopirkt citu (kaut vai tādu pašu) aparātu būtu elementāri! Bet tas jau priekš tādām kā tu ir par vienkāršu!
Portreti, par tavu viedokli viss man jau sen ir skaidrs. Ja nevari ieteikt vietu, kur labot vai vismaz noskaidrot, kas tieši aparātam nav kārtībā, tad paldies par ieguldījumu. Tas ziepis jauns maksā virs 400 un lietots ap 300Ls, es tomēr gribētu paskatīties vai nevar salabot.