Pārdodu Canon battery gripu (oriģinālo) priekš Canon 350D, klāt nāk 2 bačas un "pričendāls", kurā var ievietot AA tipa bāčas un to visu ieslādēt gripā. Vai nav lieliski? :twisted: Cena? Cena ir nieka 65Ls.
Pārdodu Canon battery gripu (oriģinālo) priekš Canon 350D, klāt nāk 2 bačas un "pričendāls", kurā var ievietot AA tipa bāčas un to visu ieslādēt gripā. Vai nav lieliski? :twisted: Cena? Cena ir nieka 65Ls.
Tel. 29776366
nebuutu ebayaaa uzsutiijis triggerus un veel visaadu loriņus - gripa cenaaa, tad varbuut apdomaatu
Gandrīz vai varētu ņēmt, bet tā kā esmu saklausījies, ka kreisā ražotāja Grip ir tāds pat kā oriģ. un pat vēl labāks, tad tāda kā neliela dillēma vai man vajag to Canon uzrakstu vai nē.
Starp citu kas pat batarejām? Oriģ. vai kreisās? Cik mah?
Bačas ir kreisās pirku pa 10ls gabalā, taču vienozīmīgi apgalvoju, ka neoriģinālās bačas strādā labāk par oriģinālajām. Par gripu nezinu, katrā ziņā es nopirku Canon 40D un klāt piepirku neoriģinālo gripu, zini, nerullē, bet nu nekas, ietaupīju 60Ls. Lieta ir tā, ka oriģinālais grips ir taisīts no kvalitatīvāka materiāla (daudz kvalitatīvāka), neoriģinālais no "SŪ**" trauslas plastmasas, turklāt, ja tu redzētu, kā liekās bačas O.K. es neiešu pālriecināt nevienu, taču es nekad vairāk nepirkšu kreiso gripu, man nepatīk...
Nop, man ir visas šīs pogas, taču man nepatīk materiāls. Btw ar kontaktiem man nekad nav bijis problēmu, taču, kad nesen fočēju ar 40D kreiso gribu likās, ka kkas nedarbojas, bet vēlāk viss bija o.k., nezinu varbūt pašam nogļukoja.
Ilgvar, ja kaut kas ar to gripu noiet greizi, zvani man, es jau 2 reizes esmu saķēris šādu kaiti, līdz iemācījos pats sataisīt - pirmajā reizē nesu uz canon centru, kā aiznesu, brīnumainā kārtā sāka pats strādāt..otrajā biju bildēšanas procesā un nācās ķimerēties pašam, līdz atradu kas par figņu un mācība kabatā..