forum.gif
Gripu vajag?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Gripu vajag?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.07 11:42 labots
 citēt
Pārdodu Canon battery gripu (oriģinālo) priekš Canon 350D, klāt nāk 2 bačas un "pričendāls", kurā var ievietot AA tipa bāčas un to visu ieslādēt gripā. Vai nav lieliski? :twisted:
Cena? Cena ir nieka 65Ls.
Publicēts: 12.11.07 13:14
 citēt
...gripu toč nevajag, kānekā neesmu potējies...
offtopic
Publicēts: 12.11.07 14:16
 citēt
Pārdodu Canon battery gripu (oriģinālo) priekš Canon 350D, klāt nāk 2 bačas un "pričendāls", kurā var ievietot AA tipa bāčas un to visu ieslādēt gripā. Vai nav lieliski? :twisted:
Cena? Cena ir nieka 65Ls.

Tel. 29776366

nebuutu ebayaaa uzsutiijis triggerus un veel visaadu loriņus - gripa cenaaa, tad varbuut apdomaatu
Publicēts: 12.11.07 14:37
 citēt
Gandrīz vai varētu ņēmt, bet tā kā esmu saklausījies, ka kreisā ražotāja Grip ir tāds pat kā oriģ. un pat vēl labāks, tad tāda kā neliela dillēma vai man vajag to Canon uzrakstu vai nē. :)

Starp citu kas pat batarejām? Oriģ. vai kreisās? Cik mah?
Publicēts: 12.11.07 14:42
 citēt
gribi kreiso pa 10Ls? Vieniigi nestradaaas ar AA magazzinu! Dazreiz varbuut pazuud kontakts... Pie tam viegli buus jelgavaa saskrieties?
Publicēts: 12.11.07 14:51
 citēt
Bačas ir kreisās pirku pa 10ls gabalā, taču vienozīmīgi apgalvoju, ka neoriģinālās bačas strādā labāk par oriģinālajām. Par gripu nezinu, katrā ziņā es nopirku Canon 40D un klāt piepirku neoriģinālo gripu, zini, nerullē, bet nu nekas, ietaupīju 60Ls. Lieta ir tā, ka oriģinālais grips ir taisīts no kvalitatīvāka materiāla (daudz kvalitatīvāka), neoriģinālais no "SŪ**" trauslas plastmasas, turklāt, ja tu redzētu, kā liekās bačas :D O.K. es neiešu pālriecināt nevienu, taču es nekad vairāk nepirkšu kreiso gripu, man nepatīk...
Publicēts: 12.11.07 14:52
 citēt
Mah ir 1200.
Publicēts: 12.11.07 15:27
 citēt
a davai tu man gripu, es tev pretīm sifilisu ? :D :D
Publicēts: 12.11.07 15:40
 citēt
Nē, neies krastā! Nafig man divus sifilisus? :)

Grips ir rezervēts, ja kādam šis kompletks maķenīt ļoti, ļoti interesē ir iespēja pārsolīt. :twisted:
Publicēts: 12.11.07 15:50
 citēt
Par to, ka kreisais it kā labāks te Lunis mēnesi atpakaļ teica: www.fotoblog.lv...

ka retāk bezkontakts, ka pa galu bat. lādē iekšā labāk patīk, bet tas laikam gaumes jautājums un kā trāpās tie grip'i.

Bet Billy ar Ilgvaru atkal sūdzās par kreisajiem grip'iem - domas dalās :)

Izdomāju, ka man tomēr vajag to Canon uzrakstu uz grip'a, bet uz bat. var arī nebūt :)
Publicēts: 12.11.07 16:01
 citēt
Par to, ka kreisais it kā labāks te Lunis mēnesi atpakaļ teica: www.fotoblog.lv...

ka retāk bezkontakts, ka pa galu bat. lādē iekšā labāk patīk, bet tas laikam gaumes jautājums un kā trāpās tie grip'i.

Bet Billy ar Ilgvaru atkal sūdzās par kreisajiem grip'iem - domas dalās :)

Izdomāju, ka man tomēr vajag to Canon uzrakstu uz grip'a, bet uz bat. var arī nebūt :)

ai vareeji tach no manis pa 10Ls nopirkt un padomaat vai vajag vai nee! :D :D ;)
Publicēts: 12.11.07 16:12
 citēt
:) Man aizdomas, ka tavējam nav AF, FE un EV pogas.
Publicēts: 12.11.07 16:14
 citēt
Blin vot shita ir ka izkladzina visu pa fooorumu! :D :D :D Labi izskataaas, ka turpinaas puteet plauktaa! ;)
Publicēts: 12.11.07 16:47
 citēt
Nop, man ir visas šīs pogas, taču man nepatīk materiāls. Btw ar kontaktiem man nekad nav bijis problēmu, taču, kad nesen fočēju ar 40D kreiso gribu likās, ka kkas nedarbojas, bet vēlāk viss bija o.k., nezinu varbūt pašam nogļukoja.
Publicēts: 12.11.07 17:01
 citēt
Ilgvar, ja kaut kas ar to gripu noiet greizi, zvani man, es jau 2 reizes esmu saķēris šādu kaiti, līdz iemācījos pats sataisīt - pirmajā reizē nesu uz canon centru, kā aiznesu, brīnumainā kārtā sāka pats strādāt..otrajā biju bildēšanas procesā un nācās ķimerēties pašam, līdz atradu kas par figņu un mācība kabatā.. :)
Publicēts: 12.11.07 18:09
 citēt
Oki, doki! Kā kas, tā zvans draugam! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):