forum.gif
Fotokomplekts (filmai) ar Pentax K bajoneti.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Fotokomplekts (filmai) ar Pentax K bajoneti.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.07 22:09
 citēt
Labs fotokomplekts filmas mīļotājiem-pentaksistiem! Mehāniskā filmu TTL spoguļkamera Revueflex SC2 ("Pentax K" bajonete) ar objektīvu "Auto Revuenon 50/1, 9". Ražots Japānā (Chinon CM versija Vācijas tirgum). TTL ekspozīcijas mērīšana ar gaismas diožu indikāciju pie skatu meklētāja okulāra. Metāla plāksnīšu vertikālais spraugslēdzis ar laikiem no 1 līdz 1/1000 sek un B. Zibspuldzes sinhronizācija pie 1/60 sek. Komplektā zoom-teleobjektīvs "MC Auto Revuenon 70-210/f4” (abi objektīvi ar „skylight” filtriem), pusautomātiskā zibspuldze „Metz 20 BC-6” (barošana no 3 AA elementiem) un melna ādas fotosoma. Labā tehniskā un vizuālā stavoklī. Atrodas Ogrē.
Par visu- 60 Ls (bez tirgus).
Publicēts: 13.11.07 08:51
 citēt
ng_blog, bet latvietis takš taupīgs cilvēks- kapēc pirkt japāni pa 30 Ls, ja far nopirkt Zenītu pa 20 un vēl gūt sadomazohistisku baudu no čakara ar Zenītu...:)))
Publicēts: 13.11.07 08:58
 citēt
devotion lai tik grābj ciet.
Publicēts: 13.11.07 12:18
 citēt
ng_blog, bet latvietis takš taupīgs cilvēks- kapēc pirkt japāni pa 30 Ls, ja far nopirkt Zenītu pa 20 un vēl gūt sadomazohistisku baudu no čakara ar Zenītu...:)))
taupīgāku cilvēku par mani ilgi jāmeklē, bet nu ja japānis 80 un zenīts 10, tad arī zenīts rentētos tikai ar 2 norunām:
1. ka bildes vajag tikai tēdēļ, ka vajag /bet ja nau, arī nekas//, pofig veņņiki, kādas
2. ka padomā izbildēt tikai max. 2 filmiņas.
Publicēts: 15.11.07 15:21
 citēt
Njaa,es ar saakot bildeet nonjeemos ar Zenit, tagad plauktaa kraaj putekljus, slimo kaa mazi beerni ar visaadaam kaiteem :))
Tagad izmantoju Pentax MZ-7
Publicēts: 15.11.07 19:02
 citēt
Tagad izmantoju Pentax MZ-7

Savējais! :D
Publicēts: 16.11.07 01:44
 citēt
heh, a es shodien beidzot pie sava EOS filminieka tiku - beidzot autofokuss. citadak vairs nespeju asumu dabut...
Publicēts: 16.11.07 01:47
 citēt
heh, a es shodien beidzot pie sava EOS filminieka tiku - beidzot autofokuss. citadak vairs nespeju asumu dabut...

Acis iet tālmērā :D
Publicēts: 16.11.07 08:47
 citēt
Gribētāju it-kā daudz bet visi grib, lai es no Ogres pievedu klāt Rīgā. Bet tomēr laikam uz rītdienu viens saņēmās to tālo ceļu pats mērot...:)
Publicēts: 16.11.07 12:30
 citēt
ng_blog - ir tksh cilveki, kas neorientejas ogree, kur tur stacija, utt. pats tikai 1x esmu bijis cauri-stopojot. parejas reizes ar mashinu garaam un viss.
bet komplekts labais pa labu cennjiku! objektivi pec tam uz dslr ari deres.
Publicēts: 16.11.07 12:32
 citēt
datorgīks būdams Tu varētu apskatīties Ogres karti internetā, ja ne savādāk iepazīties ar pilsētu. Vai tas ir pārāk sarežģīti?

ng_blog - ir tksh cilveki, kas neorientejas ogree, kur tur stacija, utt. pats tikai 1x esmu bijis cauri-stopojot. parejas reizes ar mashinu garaam un viss.
bet komplekts labais pa labu cennjiku! objektivi pec tam uz dslr ari deres.
Publicēts: 16.11.07 13:31
 citēt
says who I am a datorgiiks?
Publicēts: 16.11.07 13:32
 citēt

Ja jau MS LV strādā :D
Publicēts: 16.11.07 13:50
 citēt
Tu uzvedies kā datorgīks :D

Publicēts: 16.11.07 14:26
 citēt
nemaz arii neesmu :p
esmu ekonomists, raz i navsegda.
Publicēts: 16.11.07 14:55
 citēt
ui
zenits pardots jau :D
Publicēts: 16.11.07 16:25
 citēt
ng_blog - laikam neesmu gan inteligents, jo shaja komenta neiebraucu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):