Labs fotokomplekts filmas mīļotājiem-pentaksistiem! Mehāniskā filmu TTL spoguļkamera Revueflex SC2 ("Pentax K" bajonete) ar objektīvu "Auto Revuenon 50/1, 9". Ražots Japānā (Chinon CM versija Vācijas tirgum). TTL ekspozīcijas mērīšana ar gaismas diožu indikāciju pie skatu meklētāja okulāra. Metāla plāksnīšu vertikālais spraugslēdzis ar laikiem no 1 līdz 1/1000 sek un B. Zibspuldzes sinhronizācija pie 1/60 sek. Komplektā zoom-teleobjektīvs "MC Auto Revuenon 70-210/f4” (abi objektīvi ar „skylight” filtriem), pusautomātiskā zibspuldze „Metz 20 BC-6” (barošana no 3 AA elementiem) un melna ādas fotosoma. Labā tehniskā un vizuālā stavoklī. Atrodas Ogrē. Par visu- 60 Ls (bez tirgus).
ng_blog, bet latvietis takš taupīgs cilvēks- kapēc pirkt japāni pa 30 Ls, ja far nopirkt Zenītu pa 20 un vēl gūt sadomazohistisku baudu no čakara ar Zenītu...))
ng_blog, bet latvietis takš taupīgs cilvēks- kapēc pirkt japāni pa 30 Ls, ja far nopirkt Zenītu pa 20 un vēl gūt sadomazohistisku baudu no čakara ar Zenītu...))
taupīgāku cilvēku par mani ilgi jāmeklē, bet nu ja japānis 80 un zenīts 10, tad arī zenīts rentētos tikai ar 2 norunām: 1. ka bildes vajag tikai tēdēļ, ka vajag /bet ja nau, arī nekas//, pofig veņņiki, kādas 2. ka padomā izbildēt tikai max. 2 filmiņas.
ng_blog - ir tksh cilveki, kas neorientejas ogree, kur tur stacija, utt. pats tikai 1x esmu bijis cauri-stopojot. parejas reizes ar mashinu garaam un viss. bet komplekts labais pa labu cennjiku! objektivi pec tam uz dslr ari deres.
datorgīks būdams Tu varētu apskatīties Ogres karti internetā, ja ne savādāk iepazīties ar pilsētu. Vai tas ir pārāk sarežģīti?
ng_blog - ir tksh cilveki, kas neorientejas ogree, kur tur stacija, utt. pats tikai 1x esmu bijis cauri-stopojot. parejas reizes ar mashinu garaam un viss. bet komplekts labais pa labu cennjiku! objektivi pec tam uz dslr ari deres.