forum.gif
fotoskola.lv vs fotoakademija.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / fotoskola.lv vs fotoakademija.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.07 23:00
 citēt
atvainojos par offtopicu, bet man liekas, ka daudz labāka lieta par kursu apmeklēšanu ir, piemēram, strādāšana pie kāda pro par asistentu. vnk tu ne tikai redzi un dzirdi teorētiskās zināšanas, bet redzi arī to, kā viņš izmanto šīs zināšanas attiecīgajā situācijā. kr4 redzi visu kā notiek dzīvē t.i. procesā :)
Publicēts: 12.11.07 23:59
 citēt
nu bet protams! :) es tik saku ka būtu baigi labi tikt kādam profiņam par asistentu vai kaut ko tādu...
Publicēts: 13.11.07 07:52
 citēt
Mācos fotoskola.lv
Kursu ilgums ir 1gads 6 mēneši. Tā ir profesionālā izglītība ar visām no tā izrietošām sekām, tb sistēma kā skolā - ar žurnālu, kurā atzīmē apmeklējumu, liek atzīmes, ir mājasdarbi utt. Par priekšmetiem - tie ir ļoti konkrēti uzskaitīti mājas lapā un tieši tā kā aprakstā rakstīts, tādā līmenī to arī māca. Man kā cilvēkam, kurš vidusskolu beidzis jau pirms 10 gadiem un ir šo to dzīvē pa šo laiku studējis, šķiet galīgi garām pāris fotoskolas priekšmeti.
Es studēju arī fotoakadēmijā meistarklasē - katra lekcija atbilst savai tēmai un fotonozarei, katrā lekcijā ir savas nozares spečuks, kurš cenšas mūs iepazīstināt 2h laikā ar visu :D

Es nezinu kas ir labāk. Fotoskola prasīs baigi konkrētu apmeklējumu un mācības ir 3x nedēļā no 18 - kādiem 20.00/21.00 kā kurā priekšmetā. Galā dabūsi oficiālu papīru.

Es fotoskolā sāku mācīties gada sākumā, kad gribēju, lai man kāds sakārto domas par foto. Fotoskola ir labi pastrādājusi pamatu ielikšanā manā domāšanā, uztverē....lietu uztverē.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):