forum.gif
Akcija - "Policija tuvplānā"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Akcija - "Policija tuvplānā"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.07 13:18
 citēt
www.tribine.lv...

Būtu es LV, noteikti piedalītos.
Publicēts: 13.11.07 14:37
 citēt
o! nu jālaiž taču! varbūt bez fotoaparāta nepaliks! trīssvītraino bikšu nēsātāji tik viegli neatņems. :)
Publicēts: 13.11.07 14:49
 citēt
Nu, i kas tur tāds interesants, tajā policijā, tuvplānā būs? Čo- ta man neliekas, ka policistu bildes fotosaitos ieņem MOST VIEWED statusu...
Publicēts: 13.11.07 15:00
 citēt
Nu, i kas tur tāds interesants, tajā policijā, tuvplānā būs? Čo- ta man neliekas, ka policistu bildes fotosaitos ieņem MOST VIEWED statusu...

Camon, te tak var TĀDAS repotāžas bildes sabildēt! Vislabāk ar kādu nakts paruļu. ;)
Publicēts: 13.11.07 15:03
 citēt
jOe, manuprāt Tev (un arī citiem) nakts patruļā vairāk sanāks kriminālportreti, nevis poliču "varoņtēli"
Publicēts: 13.11.07 15:25
 citēt

Camon, te tak var TĀDAS repotāžas bildes sabildēt! Vislabāk ar kādu nakts paruļu. ;)

Nu, i kam TĀDAS bildes interesēs????????
Publicēts: 13.11.07 15:31
 citēt
Man interese.
Kaut kads divaini kategorisks Tu esi, Portreti.
Publicēts: 13.11.07 15:43
 citēt
Man interese.
Kaut kads divaini kategorisks Tu esi, Portreti.

Nē, es esmu analītisks! Paskatīsimies, kas cilvēkiem interesē!

photodom.com...

www.photosight.ru...
Publicēts: 13.11.07 15:46
 citēt
Ir vai nav topa bildes un vai interese vai neinterese ir tomer divas dazadas lietas.
Paskatities shada rakstura foto man butu ljoti pat itneresanti, bet tas vel nenozimetu, ka spetu taas novertet augstak par citiem foto.
Publicēts: 13.11.07 15:51
 citēt
Atšķirībā no detektīvfilmās redzamiem "varoņdarbiem", ikdienas poliču darbs ir baigākā rutīna un rakāšanās pa miskasti.
Publicēts: 13.11.07 17:41
 citēt
www.tribine.lv...

Būtu es LV, noteikti piedalītos.

lieliska iespeja ;D
Publicēts: 13.11.07 19:05
 citēt
linki parāda nevis kas interesē cilvēkiem, bet to, kas interesē photosight un tā otra saita apmeklētājus.
Y.
es reiz bildēju, kā policija par trokšņiem piekasās un policiju suņīpašnieku ķeršanā un štrāpēšanā par bezupurnību. no garlaicības nenomiru.
Publicēts: 13.11.07 19:31
 citēt
... lai arī ko teiktu par policiju, es tomēr cienu šos puikas, un tāpēc piedalīšos !
Publicēts: 13.11.07 19:36
 citēt
... lai arī ko teiktu par policiju, es tomēr cienu šos puikas, un tāpēc piedalīšos !
nu, es dažus cienu, bet visus nu nekādi, piedod, ja vari un ja nevari arī!
Publicēts: 13.11.07 19:55
 citēt
.. bet es tāpat piedalos !!! Nu piedod, ja vari ....
Publicēts: 13.11.07 20:16
 citēt
Brauciens pa Salu tiltu būs programmā?
Publicēts: 13.11.07 20:16
 citēt
.. bet es tāpat piedalos !!! Nu piedod, ja vari ....
da nau tur ko piedot, ja ne darbs, arī labprāt ņemtu dalību!
Publicēts: 16.11.07 08:05
 citēt
Atšķirībā no detektīvfilmās redzamiem "varoņdarbiem", ikdienas poliču darbs ir baigākā rutīna un rakāšanās pa miskasti.

Fridim taisnība. Biju gan tikai uz dažām stundām. Tas, kas likās interesants man, nebija atļauts bildēt, kā arī neierakstītos policijas PR priekšstatā par foto dienas pozitīviem rezultātiem.
Ceru, ka kolēģiem veicās labāk ;)

Toties tagad man policisti liekas "labie" ;)
Publicēts: 16.11.07 14:28
 citēt
man vissvairaak nepatika kaa jau logiski ka pashi polichi bij pret ka vinus bildee. nu tas ir logiski ka nelaidiis bildeet kameraas ieslodziitos un nelaidiis bildeet ierochu plauktus... man pasakums patika vareeja forshi ar polichiem izrunaaties, pabrauktaaat, pastaigaat pa iecirkni. tas ka daudz ko nelaava tas ir pashsaprotami.
Publicēts: 17.11.07 00:39
 citēt
Bija incanti, tikai man gadījās tāda garlaicīga nakts patruļā. Braukājāmies, braukājāmies, braukājāmies.. pāris avārijas, braukājāmies, braukājāmies, vēl kkāda avārija, braukājāmies, braukājāmies, braukājāmies, narkomānu pārmeklēšana, braukājāmies, un tad jau uz mājām.

Biju gaidījis kautko vairāk. Vismaz tur kur mani iestīvēja, tas viss izskatījās pagalam nedaorganizēti. Paši poliči bija neizpratnē, tad ko īsti es te atnācu bildēt !? :D
Publicēts: 17.11.07 10:49
 citēt
Re kur viena reportāža no pasākuma: tribine.lv...
Publicēts: 17.11.07 15:53
 citēt
Ou a tur dazjas bilde CISJI LABAS!! Visas tas pusgaismas un ta ar Gleznu un tanti. Issktas ka pat galigs duraks nav bijis bildetajs
Publicēts: 17.11.07 17:44
 citēt
Tāpēc jau iemetu, ka puisis labi bildē.
Publicēts: 17.11.07 18:04
 citēt
Tāpēc jau iemetu, ka puisis labi bildē.

no kantorbildēm bij bars ar miglām
man liekas ka tas nav diezko labs rādītājs
Publicēts: 17.11.07 18:05
 citēt
2,4,5,6 un 9
miglinieks konkrēc
pārējās ir OK
Publicēts: 20.11.07 09:50
 citēt
Es PR dāmām uzjautāju, kādā razmērā vajag tās bildes. Man atbildēja - līdz 2 mb.

Negribētos, kā Sargi Dabu pasākumā, kad bildes bija jāsūta pa e-pastu, un tās tika izprintētas uz A3 biroja papīra biroja apstākļos. Skatīties varēja tikai no attāluma :/
Publicēts: 20.11.07 12:39
 citēt
Nu beidz kāda printēšana! Te kārtīgi fizionomists pārzīmēs tavus šedevrus no ekrāna pie reizes pēc priekšniecības norādēm izlaidīs NEATĻAUTOS objektus un tad tie zīmējumi uz izplēstām bliknotu lapiņam taps skanēti un drukāti uz rotoprinta un exsponēti visos stendos POLICIJA PAZIŅO :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):