Ir vai nav topa bildes un vai interese vai neinterese ir tomer divas dazadas lietas. Paskatities shada rakstura foto man butu ljoti pat itneresanti, bet tas vel nenozimetu, ka spetu taas novertet augstak par citiem foto.
Atšķirībā no detektīvfilmās redzamiem "varoņdarbiem", ikdienas poliču darbs ir baigākā rutīna un rakāšanās pa miskasti.
Fridim taisnība. Biju gan tikai uz dažām stundām. Tas, kas likās interesants man, nebija atļauts bildēt, kā arī neierakstītos policijas PR priekšstatā par foto dienas pozitīviem rezultātiem. Ceru, ka kolēģiem veicās labāk
man vissvairaak nepatika kaa jau logiski ka pashi polichi bij pret ka vinus bildee. nu tas ir logiski ka nelaidiis bildeet kameraas ieslodziitos un nelaidiis bildeet ierochu plauktus... man pasakums patika vareeja forshi ar polichiem izrunaaties, pabrauktaaat, pastaigaat pa iecirkni. tas ka daudz ko nelaava tas ir pashsaprotami.
Bija incanti, tikai man gadījās tāda garlaicīga nakts patruļā. Braukājāmies, braukājāmies, braukājāmies.. pāris avārijas, braukājāmies, braukājāmies, vēl kkāda avārija, braukājāmies, braukājāmies, braukājāmies, narkomānu pārmeklēšana, braukājāmies, un tad jau uz mājām.
Biju gaidījis kautko vairāk. Vismaz tur kur mani iestīvēja, tas viss izskatījās pagalam nedaorganizēti. Paši poliči bija neizpratnē, tad ko īsti es te atnācu bildēt !?
Es PR dāmām uzjautāju, kādā razmērā vajag tās bildes. Man atbildēja - līdz 2 mb.
Negribētos, kā Sargi Dabu pasākumā, kad bildes bija jāsūta pa e-pastu, un tās tika izprintētas uz A3 biroja papīra biroja apstākļos. Skatīties varēja tikai no attāluma :/
Nu beidz kāda printēšana! Te kārtīgi fizionomists pārzīmēs tavus šedevrus no ekrāna pie reizes pēc priekšniecības norādēm izlaidīs NEATĻAUTOS objektus un tad tie zīmējumi uz izplēstām bliknotu lapiņam taps skanēti un drukāti uz rotoprinta un exsponēti visos stendos POLICIJA PAZIŅO