forum.gif
Printeris līdz 200Ls
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Printeris līdz 200Ls
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.07 18:34
 citēt
Par printeru salīdzinājumu diemžēl nemāku teikt- man šams ir pirmais fotoprinteris (Canon IP 4200). Galvenokārt ņēmu dēļ iespējas drukāt uz CD/DVD. Kvalitatīvām bildēm IMHO domāti fotolabi un "klasiskais" fotopapīrs. Esmu drukājis šo to uz Canon HR-101 papīra- "iekšējām vajadzībām"- tīri neko.
Tintes gan dārgas (ap 40 Ls/kompl) , bet pērku vācu ebajā no firmas ar labu reitingu "kreisos" uzpildītos- 2 komplekti pa 5 gab sanāk ap 10-12 Ls un pa gadu nekas slikts nav gadījies- 3x mainīju- tikai čipi jāpārlīmē no oriģinālajiem kārtridžiem.
Publicēts: 13.11.07 19:59
 citēt
Varbūt nedaudz offtopic, bet kādiem nolūkiem, kādam izmēram? Līdz 200Ls var nopirkt ļoti pat sakarīgu 10x15mm sublimācijas printeri. Ja materiālus pasūta no lētākiem avotiem, bildes izmaksas varētu būt ap 0,20Ls, kas ir dārgāk nekā fotolabos. Arī A4 prineri puslīdz jēdzīgu var nopirkt. Taču A4 izdrukas izmaksas varētu vidēji būt ap 2,00Ls par lapu līdz 3,00Ls par lapu, kas atkal ir dārgāk nekā fotolabos. Man domāt, printeris ir sakarīgs tiem, kuri dzīvo tālu no fotolabiem vai arī ir bieži nepieciešami kontrolprinti pirms lielā drukājiena :)

Canon Pixma iX4000, Epson R800, HP B8350 ir diezgan sakarīgi printeri par savu cenu. Epsonam ir plašāka krāsu telpa, līdz ar to teorētiski vajadzētu būt arī precīzākām krāsām.

Friidis: 40Ls/kompl jau nu nav dārgi. Vot man ir 140Ls par kompl. tas ir padārgi :) Bet kopumā, ja rēķina lapas pašizmaksu, tad A3 man sanāk ap 2,10Ls, kas ir lētāk nekā fotolabos.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):