Biju tieši uz atklāšanu aizgājis. Bij ko redzēt. Pārsvarā gan jaunie biedri, bet ir arī daudz "veterānu" darbi. Tad gan darbi bij ne tikai 3. stāvā, bet arī vēl gandrīz visa pirmā stāva zāle. Jāsaka gan, ka tīri no organizācijas viedokļa tā izstāde pieklibo. Gaismas ir vienkārši šausmīgas, visur atspīdumi uz fotogrāfijām. Bet nu pieņemot, ka pats klubs vien to visu organizēja, naudas maz un vēl pārvākšanās uz jaunām telpām, tad tas piedodams Visumā - ir ko redzēt, iesaku aiziet, kas vēl nav bijuši!
es ar neuzspeeju, nezinaaju, ka nonjemta shodien iegaaju un labi ka nesaaku paaraak dzilji rakt bet pie stenda bija plakaats, ka 20. novembrii atklaas citu kaut kaadu
nu bet, ziņa ta iemesta vakar tikai tika, te nav nekāda sakara ar tādu salīdzinājumu. būtu agrāk zināms, tad arī būtu aizgājuši..vot, informācija par vēlu nonāca.
No 20 tur bus sigada Ronusalas dzerstinsj , tjipa EXSKURSIJA Istades tur mainas ik nedelju taka ja sanak iet garam vienmer japapeta KAS IR bet Limenis gan gaauzji dazjads.
No 20 tur bus sigada Ronusalas dzerstinsj , tjipa EXSKURSIJA Istades tur mainas ik nedelju taka ja sanak iet garam vienmer japapeta KAS IR bet Limenis gan gaauzji dazjads.
kruti man VEFā sports notiek buus jaaizstaigaa biezhaak liidz Kulturas pilij
paga vaitad tagad /FOTOKLUBS RĪGA/ aizgājis no Blaumaņielas uz VEF Kultūras pili apvienojās ar jau kādu laiku uz turieni aizgājušo /RVR FOTOSTUDIJU/ ?!!!!!!!!!
oioioioi neticās, bāāāigi neticās, ka tie zēni ar Georgu tagad vienā maisiņā
bet kam negadās...
tai izstādei uz kuru es biju 3 stāvā ar RVR nebija nekāda sakara
Netacju , Katkovska taga pienema ari no Telpam izmesto fk/RIGA par cik VEF palicis praktiski vienigais KULTURAS kantoris saja krasta tad nacas tur iemitinat ari RIGAu , bet RVR tur jau sen kops 90 sākuma Vieniga skirba ka RVR Krievi ta aktivi darbojas sjiem tur kautkai ~70 aktivu biedru . Es sjiem jau kadu 10 gadus Pleneru marsrutus un tussu vietas planoju tapat ka ERfoto
Ja es ar piefixseju Bet isteniba mes turejamies nostak no parejiem staigajam pa salas otru galu NJU bet kad sastikamies tad sjie bildeja ka es bildeju modeli Esot ari plakata ielikusji