forum.gif
leica m4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / leica m4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.07 14:44
 citēt
taatad paardodu pa leeto 600ls ja ir interese rakstat pm. komplektā orģinālā soma,leicameter.50mm 1.4 leitz wetzlar objektiivs.
Publicēts: 14.11.07 15:57
 citēt
Nedomāju, ka šajā portālā sastopami antikvāru krāmu kolekcionētāji "pa lēto"... :D:D:D
Publicēts: 14.11.07 16:10
 citēt
nu pirmais jau tas ka otro reizi :)
otrais leica nav antikvaars kraams,ja tev nav ko rakstiit tad neraksti!
Publicēts: 14.11.07 16:57
 citēt
nu pirmais jau tas ka otro reizi :)
otrais leica nav antikvaars kraams,ja tev nav ko rakstiit tad neraksti!

To fočuku sāka ražot sešdesmito beigās, kas tad cits tas ir, ja ne antikvārs!? fočē uz parastajām 35 mm filmām, bez autofukusa, un bez ekspometra, kas tad tas ir, ja ne krāms no akmens laikmeta!? :) TTL tām leikām parādījās tikai sākot ar M5. Iedomājies, kurš normāls fotogrāfs mūsdienās ies čakarēties ar 35 mm filmu, un pat bez TTL!? Kas attiecas uz pokemoniem, tad viņi visu čakarēšanās procesu pilnībā var izbaudīt ar Zenit par 10 latiem, nafig viņem jāpēr Zenīta analogs par 600 Ls!?
Atliek uz zīmoliem ķertie un kolekcionāri...
Publicēts: 14.11.07 17:55
 citēt
vinjam ir eksponometrs!!!! nu tad ar saliidzinaaji zenitu ar leicu :lol:
Publicēts: 14.11.07 18:09
 citēt
es arī īsti nedomāju, ka šeit atrastos kāds kuram būtu vajadzīga Leica pa 600Ls :D :D
Publicēts: 14.11.07 18:45
 citēt
vinjam ir eksponometrs!!!! nu tad ar saliidzinaaji zenitu ar leicu :lol:

Nu, vecajām leicām ir kruts korpusa pārklājums, keramisks, što- ļi, tjipa saskrāpēt grūti...nu, kas vēl tur atšķiras? Slēdža ātrumi līdzīgi, fokusēšanās mehānisms nedaudz atšķiras...bet anyway manuālais abiem. Zenitam pat labāks, manuprāt.
Tu pastāsti, aj reiz esi tāds retro kameru mīļotājs, kur tas labums slēpjas!
Es, piemēram, nevaru praktiski jaunu 300X (jaunākās paaudzes) bodiju pa 60 Ls pārdot...ar ETTLII, metāla bajoneti, ātro slēdzi, jūtīgo AF, motorizēto spoguli bla-bla-bla uttt...

Vot, pasaki, kas tam Liecas bodijam ir TĀDS, dēļ kā viņu būtu ņemt vērts desmit reizes dārgāk par modernu EOSu! :)
Publicēts: 14.11.07 18:53
 citēt
da labi ja jums nevajag tad varbuut tomeer kaadam ievajagas
Publicēts: 15.11.07 13:52
 citēt
O, Jēzus augstais, 300X plastmasnieks, divas filmiņas izfotografētas, un jau tāds naids pret tehniku, kas prasa domāšanu un eksperimentus (tai skaitā ar filtriem) katrā posmā. Es atkal tieši tagad lasu Bernhard J Suess - Creative Black-and-white Photography. Digitālais nerullē.

Pēpēess, tu ir kruts!!! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):