lieta tāda, ka agrāk uz kādu laiku man mājās bija čūska. kā jau ierasts, baroju viņu ar mazajām pelītēm. tad čūskulēns uz 2iem gadiem nebija pie manis. tagad visticamāk atkal būs, bet lieta sekojoša- čalis, no kura agrāk pirku peles, ir noziedējis. varbūt kāds zin, kur Rīgā šos peļu mazuļus var iegādāties (draugs, paziņa vai veikals)?
Es tomēr domāju, ka ir slimi... piemēram, besī laukā, ka nopērk sunīti pa 600, pa 800 Ls, jo tas ir dārgs un ekskluzīvs, bet ir tik daudz sunīšu, kuri būtu gatavi dāvāt savu mīlestību vienkārši tāpat... bet tādi nav vajadzīgi, jo kā gan ar tādiem izcelsies, kā paspīdēsi citu acīs...
piedod, bet spalvainās radības nevaru turēt mājās alerģijas dēļ (tā gan nav man ). es saprastu, ja man mājās būtu tīģerpitons, kas izaug līdz 6 metri- vot tas varbūt būtu slimi, bet ne jau mazas čūskas turēšana mājā..
tad jau slimi ir tureet maajaas jebko, ja ir interese un dziivnieks patiik kaada skirba kas tas ir? man piemeeram shkiet slimi tureet maajaas persieti bet pasham patiik sfinksi kuri riebjas lielai daljai cilveeku, aizspriedumainiiba un shaurpieriiba.........
Es tomēr domāju, ka ir slimi... piemēram, besī laukā, ka nopērk sunīti pa 600, pa 800 Ls, jo tas ir dārgs un ekskluzīvs, bet ir tik daudz sunīšu, kuri būtu gatavi dāvāt savu mīlestību vienkārši tāpat... bet tādi nav vajadzīgi, jo kā gan ar tādiem izcelsies, kā paspīdēsi citu acīs...
Ir SLIMI šitā rakstīt. Konkrēti slimi, jo tu pats nesaproti par ko runa. Mans suns arī ir dārgs, bet cilvēki pērk sugas suņus ne dēļ ekskluzivitātes, bet šeit nav īstais forums, lai to visu tev apskaidrotu.
Par pelītēm - Zoo veikalos dzimst šitie mošķi grēdām. Jebkurā Zooveicī var mazās pelītes sarunāt nopirkt un viņi stāvā sajūsmā būs par patstāvīgu klientu - pat, ja tā ir čūska. Cits variants bija šeit augstāk jau ieteiktais - iegādājies pats 2 pelītes, kuras pārosies un tev barība būs uz vietas, bet, ja tavam čūšļikam iestāsies gavēnis, pats tās peles varēsi ēst.
par tiem bezspalvas karnajiem kakjsunjiem esmu dzirdejis ka cilveks panem to kakjsuni uz laukiem palaizh pa pagalmu pastaigat un chikt vanags sho pakjer un aiznes. normalas pusdienas vanagam pa latiem 600 ne?