Ja neesi neko izteikti labu rokas turejis, tad sakumam bus pietiekami labi! Pats vel shodien lietoju kitenieku (pasutiju tamronu vieta, vel joprojam gaidu...).
ar tiem objektiiviem ir taaa, ka tu agri vai veeelu vinjus mainiisi! 350D un 400D BG vnk ir nepicieshams tadelj lai normaala izmeera rokai butu eerti vinju tureet! Manuprat 30D ir pietiekami eeerts satveeriens! Es ar visaam 4 esmu par 30D . Rezultataa tu ieguusi klasi augstaaku Digitaalo kameru ar daudz vairaak iespejaam un ceriibu uz kvalitativaku rezultatu, ja macesi shis iespejas izmantot!
attieciibaa 400d ar gripu, kas naak augstaakmineetajaa komplektaa, satveeriens nav sliktaaks, ja ne pat labaaks + otrs sleedzis kas iraid gana eerta lieta...
bet taa uisi tie 3 objektiivi buus taadi kaadi vinji buus - leeti...
iesaku uzreizi nopirkt 50MM 1.8 - pa kaadi 60LVL noteikti noderees... lai kutru aparaatu izveeleetos...
Vispaar mana izveele buutu saakumam 400d body + kreisais grips + 50mm f1.8, un kaads labs stikls (kura izveeli dikteetu, taas lietas kuras domaats pamataa bildeet), jo kameras ta gandriiz vai katru otro gadu uzlabojaas, a stikli - iraid ljoti paliekosha veertiiba...
Nu tieshi taa, man liekas, ka tad ir labaak nopirt, jau uzreiz uismaz vienu labu stiklu un leetu bodiju, jo bodiji ta mainaas gana strauji... un bildes teh kvalitaate ir ieveerojami vairaak atkariiga no optikas nekaa no bodija...
Nu tieshi taa, man liekas, ka tad ir labaak nopirt, jau uzreiz uismaz vienu labu stiklu un leetu bodiju, jo bodiji ta mainaas gana strauji... un bildes teh kvalitaate ir ieveerojami vairaak atkariiga no optikas nekaa no bodija...