A es pagājušaja gadā ebajā nopirku jaunu statīvu ar lodes galvu pa 48 Ls (ar visu sūtīšanu). Nav gan slavenais brends- tikai "Walimex 666" (varētu būt Manfrotto 055 klons), bet gana liels, masīvs stabils, gadu ne pārāk intensīvas lietošanas nekas vēl nav izjucis. Pa mežiem un kalniem gan ar viņu nestaigāju...
A es pagājušaja gadā ebajā nopirku jaunu statīvu ar lodes galvu pa 48 Ls (ar visu sūtīšanu). Nav gan slavenais brends- tikai "Walimex 666" (varētu būt Manfrotto 055 klons), bet gana liels, masīvs stabils, gadu ne pārāk intensīvas lietošanas nekas vēl nav izjucis. Pa mežiem un kalniem gan ar viņu nestaigāju...
P.S Tādu pašu kadreiz redzēju nu jau slēgtajā Minoltas salonā Tērbatas 4, bet pa kādiem 90 Ls laikam.
Es pat ieteiktu nevis 666 Semi-pro, bet uzreiz Pro (cenas starpība ir smieklīga). Toties, kad padarbojos ar 666, sapratu cik viņš ir štruntīgs un neērts.
A bet Pulkveža Brieža 3 ir diezgan foršā National Geographic kolekcija (somas, statīvi un galvas). Man baigi iepatikās viens oglekļa šķiedras statīvs...
es te vandijos ''vienkāji" meklēdams.... beigās iegāju augstāk minētājā KODAK uz P.Brieža ielas un dabuju. Paskatiju, iztestēju, iegādāju...bija ar trīskāji tur visvisādi labi.. ! Vienkājis GITZO, tisa gan, glava "noname", bet kalpo ļoti labi.