Ir vēlme iegādāties Nikon dslr, lietotu. Varbūt kāds gatavojas upgrade un vēlas veco pārdot. Izskatīšu visus piedāvajumus līdz 300. Protams vēlme ir šobrīd izdot pēc iespējas mazāk, bet tikt pie kāda body - D70, D70s, D80, D100. Galvenā prasība - labs tehniskais stāvoklis un slēdža atlikušais mūžs vismaz 50K, vizuālais pārāk neuztrauc. Var mailot privāti geex@inbox.lv
300 Latvijas naudiņas Es protams neatteiktos arī no D200 vai D300 pa šīm naudiņām, bet man šķiet ka tai cenu kategorijā ietilpst tikai manis nosauktie un zemākie
Aizraksti viņam e-pastu un pajautā, nevis atkal sāc bezjēdzīgu topiku :shock:
Jebkurš topiks šeit savā būtībā ir bezjēdzīgs, jo cilvēks, kurš PATIEŠĀM vēlas nopirkt fočuku, paņem naudu, pabrovsē esessselvē sludinājumus, vai aiziet uz bodi un nopērk. Šis ir tikai tāds čatiņš, pēc savas būtības, vairumā gadījumu, kurā darbojas i- atkarīgie fotomīļi.
Aizraksti viņam e-pastu un pajautā, nevis atkal sāc bezjēdzīgu topiku :shock:
Jebkurš topiks šeit savā būtībā ir bezjēdzīgs, jo cilvēks, kurš PATIEŠĀM vēlas nopirkt fočuku, paņem naudu, pabrovsē esessselvē sludinājumus, vai aiziet uz bodi un nopērk. Šis ir tikai tāds čatiņš, pēc savas būtības, vairumā gadījumu, kurā darbojas i- atkarīgie fotomīļi.
tad tu te esi lieks, ja tev te viss ir bezjēga!!! katrs te ir kauko jaunu iemācījies (nu vismaz es) kauko lētāk iepircis (arī es) un tā varētu raxtīt vēl ilgi a ja tev te liekas bezjēdzība tad ņem un izdzēsies