Erihs Marija Remarks ''Tris Draugi'' - vieniga gramata, ko izlasiju un nenozeloju patereto laiku.
pēc dedukcijas metodes spriežot, Selindžera "Uz kraujas rudzulaukā" vēl nēsi atvēris - melni pri melni apskaužu jebkuru kuram šī rakstudarba lasīšana vēl priekšā
pagrūti arī iedomāties, ka kāds nožēlo laiku kas tērēts lasot Aksela Muntes "Stāstu par Sanmikelu"
man pašam traki patīk soma Maiju Lasila 'Pēc sērkociņiem" - bet tas varētu būt mazuniversāls un visiem nederēt
Kaut kas no Hemingveja arī labs. "Ardievas Ieročiem" " Sirmgalvis un Jūra" - neesmu lasījis (pat nezinu vai īsti nosaukums pareizs, bet par šito saņēma Nobelu...
Kaut kas no Hemingveja arī labs. "Ardievas Ieročiem" " Sirmgalvis un Jūra" - neesmu lasījis (pat nezinu vai īsti nosaukums pareizs, bet par šito saņēma Nobelu...
tas sirmgalvis bija par to vechuku kas brauca juuraa to zobenzivi vai ko tur kjert ja?
tas sirmgalvis bija par to vechuku kas brauca juuraa to zobenzivi vai ko tur kjert ja?
Laikam, bet lasījis neesmu. Hemingvejs vispār bija slims makšķernieks.
citiem varu ieteikt- f.beigbeders 14.99 euro, duglass koplends x paaudze, viktors pelevins generation-p. tada shiziga vel ir dzons faulzs-kolekcionars. jaa nu vispaar ja kaads velas varu sis gramatas piedavat word failaa.
Krmape, Tev taisnība - ārpus obligātās literatūras esmu lasījis tikai izglītojšo literatūru. Vieglāk un interesantāk man tomēr filmai veltīt 2 stundas, kā grāmatu nedēļu šķirstīt.
moš Hermanis Hese noderēs, man patika viņa "Stepes vilks", Kurts Vonnegūts, praktiski jebkura grāmata būs izcila , īpaši iesaku "Lopkautuve NR 5" , "Kaķa šūpulis", principā visu ko var atrast no šī autora, tā kā ir valsts svētki, ieteikšu arī Aleksandra Grīna "Dvēseļu putenis", gan arī mūsdienu obligātā literatūra ( manā laikā nebija vis ) daudzi vēsturiskie notikumi būs skaidri un patriotisma uzplūds tikpat kā garantēts PS Orvels ir tiešām izcils, arī viņa 1984 ( laikam tā sauca ) ir šedevrs !
Varbūt vispirms izlasi, pirms iesaki
Vonnegūts, jā. Remarks.
Nabokovs "Lolita" Kortāsars "Stāsti", arī Francs Kafka Stīvens Kings "Zvēru kapiņi" Džefrijs Jūdžinidess "Midlseksa" un vēl un vēl un vēl un vēl!
Varbūt vispirms izlasi, pirms iesaki
Vonnegūts, jā. Remarks.
Nabokovs "Lolita" Kortāsars "Stāsti", arī Francs Kafka Stīvens Kings "Zvēru kapiņi" Džefrijs Jūdžinidess "Midlseksa" un vēl un vēl un vēl un vēl!
-"Ardievas ieročiem" esmu izlasījis. Bet tā kā fakts par Hemingveja piedzīvojumu kāri , kas aprakstīts darbos ir zināms, tāpēc neatteicos piedāvāt izlasīt arī Nobela cienīgu darbu
kurts Vonneguts- visas ir baigi labās... un tagad urbjos cauri Zeibota "Līķu dejas."Nu vājprāta murgi- savu mūžu neko tizlāku neesmu lasījusi! varbūt kāds, kurš šo šedevru ir izlasījis, man varētu uzrakstīt, kas tur tajā grāmatā beigās būs, jo nevaru to murgu izlasīt!!! Un tak vēl preses nama balva par to... :lol: laikam esmu smags gadījums... jāsāk lubenes lasīt :lol: :lol: :lol: