Cirsliitis : Tu zini kam izmanto to GLĀZI o tu iepirki? Tas divas principiali atskirigas pariktes un IDEJAS neka tas matetais verkjis ko vinss te klausjinas
emm nu nezinu kam to glaazi vajag un kadaa specifika lieto, bet taadu man laikam nevajadzees gan! Ai buus vien jaaizcaapo liidz Avotu ielai? Edzju kaada adrese un kas par veikalu?
Ja tas ķiņķēziņš radikāli kaut ko uzlabotu gaismas dabā, tad tāds nāktu komplektā ar zibspuldzi. Jābouncē. Es, piemēram, vispār izmantoju konstrukciju no divām zibspuldzēm, kuras piemontētas pie fočuka ar rokturi un atstarotāja ekrānu. Konstrukcija liela un nav īpaši ērta, bet gaisma ir gan jaudīga, gan mīksta, gan no pareizā leņķa. Labāk kā ar Metzhammeri.
Ja tas ķiņķēziņš radikāli kaut ko uzlabotu gaismas dabā, tad tāds nāktu komplektā ar zibspuldzi. Jābouncē. Es, piemēram, vispār izmantoju konstrukciju no divām zibspuldzēm, kuras piemontētas pie fočuka ar rokturi un atstarotāja ekrānu. Konstrukcija liela un nav īpaši ērta, bet gaisma ir gan jaudīga, gan mīksta, gan no pareizā leņķa. Labāk kā ar Metzhammeri.
jaa arii variants. tikai bildet ar taadu 500x500mm uzparikti ir apniciigi peec 8-taas reizes
jaa arii variants. tikai bildet ar taadu 500x500mm uzparikti ir apniciigi peec 8-taas reizes
Bildēt vispār ir apnicīgi. Bet vai tāpēc nebildēt?
nu jā, kā Tu panāc savu, tā tēma slēgta. a es možen gribu pajautāt kur ņemi, cik nodevi un vai ar ribiņām / caurumiem arī bija.
Nav jau gruuti atbildeet.. njeemu Elkoraaa pa 16.99. daudzviet sanaak darboties vietaas kur griesti ir loti augstu vai varbuut nav vispaar un lai vareetu lietot abas situaacijas zaudeejot minimaalu gaismas daudzumu no jau taa varbuut ne paraak jaudigaas 430ex iegadaajos bez caurumiem!
nu jā, kā Tu panāc savu, tā tēma slēgta. a es možen gribu pajautāt kur ņemi, cik nodevi un vai ar ribiņām / caurumiem arī bija.
Nav jau gruuti atbildeet.. njeemu Elkoraaa pa 16.99. daudzviet sanaak darboties vietaas kur griesti ir loti augstu vai varbuut nav vispaar un lai vareetu lietot abas situaacijas zaudeejot minimaalu gaismas daudzumu no jau taa varbuut ne paraak jaudigaas 430ex iegadaajos bez caurumiem!
Ja augsti griesti pagriez vairāk EV :idea:
Ar šo verķi vnk. ēna nebūs tik izteikta, bet būs tāpat...
Salidzinaajumaa ar 580ex vai arii ar 500 sigmu kurai Guide number bija 50 430ex ir ja nemaldos 43! Takaa nedaudz pietruukst.
Bet pa tiem griestiem ir taa, ka piegriezhot EV jauda tik iet griestos un ja daudz jalieto tad arii ar 2 komplektiem akumulatoru var sanaakt pa iisu. Protams eenas buuus, bet mikstaakas, gaisma pati arii mikstaka un izkliedetaaka. Nu isteniba nav arii taas drausmigaas acu eenas kuras parasti rodas bouncejot no griestiem!