Jaa.. ka man pedeejaa laikaa sevischkji iekritis aciis, tad lielai daljai fotoblogistu ir kluvis dzelcelja tilts Riigaa un tamliidziigas apgaismotas ieverojamas un mazaak ieverojamas vietas par teemu Nr.1 kluvis. Tas protams ir jauki kaa tads patriotisms un smukas bildes arii veel sanaak.. Bet vinju ir kaut kaa ljoti daudz pedeejaa laikaa.... Najaa.. un taa nu mans priekschlikums buutu, kaut kad paaris dienas peec 18.11 sviniibaam, kad bildes buus sataisiitas, tilts 10001 reizi safotograafeets, saluuts vissmukakajaas kraasaas safotoschopeets... VIENU DIENU veltiit schiim bilddem.. tad vareetu 1001 dzelzcelja tiltu likt iekschaa.. to paschu saluuta, Doma bazniicu un taml. Un tad neviens vairs lieki neuzbudinaatos un neteiktu.. "kaa man tas piegriezies Ideja 3..." vai tamliidziigi??? Taapat ka taa diena kas bija kakjiem veltiita!!! Taa teikt diena kas veltiita smuki izgaismotajam dzelzcelja tiltam, saluutam ... Tattad.. kaa buutu ar schaadu dienu?
Nezinu kā citiem, bet man personīgi šādu un līdzīgu svētku fotogrāfēšana ir diezgan notralināta un garlaicīga padarīšana, salūti jau nemainās, cik viņus var bildēt. No citiem fotoblogeriem gaidu patiešām interesantas bildes, citādākas, ne ar ierasto salūtu vai tantiņu ar ziediem rokās, bet momentus, emocijas, bildes ar wow efektu, saprotu ka reportāža ir reportāža bet tomēr. Vismaz pats, ja tikšu, arī centīšos kaut ko feinu, oriģinālu dabūt no tā visa laukā. :wink:
ideja manam priekschlikumam ir pavisam vienkaarscha: Lai tai vienaa dienaa cilveeki iztrakojas ar saluutiem un apgaismotiem dzelcelja tiltiem und plandoschiem karogiem! Un lai peec tam ir miers )
FICJA visa sitaja IR un ta parada CIK cilvecins SPEJ padomat. Visas sjis lietas var uzbildet TIK INTRESANTI ka mute paliek valja uz ilgu laiku. Nelaime jau taa ka vairums lautinju NESPEJ/NEGRIB domat tapec NOKNIPSE ka IERAUGA un miers Tas apmeram ta ka te bilde meitene , dazj uztasa pilnigi parastu sieviskji BAAAAI INTRESANTI un cits atkal nem intresantus un izcilu parametru sieviskjus un bilde TIK TRULI ka garlaicigak un tizlak nemaz nav iespejams
Tā mums te ir vienmēr gājis,pirmie sniegi,negaisi-u.t.t. Vienkārši dzīvojam visam līdzi.tajā visā ir viena laba lieta,var salīdzināt kā kuram kārtējais bums padodas un salīdzināt
Labaak jau sarunaat bildes nosaukumu.. tjipa " veejsh" ," skumjas" , vai k ko tamliidziigu un sarunaat k kaadaa konkreetaa datumaa visi liekam bildes atbilstoshi ieprieksh sarunaatajam nosaukumam.. intresanti buutu redzeet dazzaado cilveeku redzeejumu.....