bilde normala.man sogad saja avize kadas 4reizes publicetas manas bildes.Druka vini graujosi slikta kavalitate.prieks avizes vini rezoluciju liek uz 120-150dpi.ir bijusas reizes,ka man pasam nav gribejis teikt,ka ta mana bilde.tikai nodeva mazais uzraksts zem bildes ar fotografa vardu,uzvardu.
bilde normala.man sogad saja avize kadas 4reizes publicetas manas bildes.Druka vini graujosi slikta kavalitate.prieks avizes vini rezoluciju liek uz 120-150dpi.ir bijusas reizes,ka man pasam nav gribejis teikt,ka ta mana bilde.tikai nodeva mazais uzraksts zem bildes ar fotografa vardu,uzvardu.
nu jā, ar kvalitāti ir kā ir. Piem šī bilde uz vāka izskatās lillā un tāda pamiglaina... tur repro vainīgs... nav jau nekāds glancētais žurnāls, daudzi žurnālisti paši saviem rakstiem bildē ar spīdīgiem ziepjiem
man ik pa laikam tur kāda bilde uzpeld mamma raksta rakstus, šad tav nobildēju kādu bildi viņai. Honorārs pāris filmiņām sanāk
Pie raksta arī bilde bija: ..bet tas tā, nav jau vāks kānekā
Nē, vienkārši paveicās Galvenā redaktore jau standart fotogrāfiem teica, ka rekā jums izgrieza pogas visiem jau gribas uz vaaka tikt.. un vispār pēdējā laikā tie fotogrāfi galīgi slinki palikuši, pat iedomīgi
martink, par spamošanu reizēm maksā gan, bet vāji. Eksperimentāli pierādīts. Nesen mana kolēģe padevās pierunāšanai, tapa par žurnālisti un pamazām atklāja, ka ierastām izpriecām sāk lašu trūkt. Iepriekšējai maizei garoza bij pacieta, bet mīkstuma ar’ netrūka, tagad kā maza smalkmaizīte – ne zobiem, ne vēderam, tikai caurejai.
briedim - ar to „netaisos” uzmanīgi! Mainoties laikiem vai pašam var iznākt darīt tādus darbus, par ko senāk nav ne prātā nācis, tāpēc derīgs ir viss, ko māk. Un neliela publicitāte, ja to pareizi izmanto, dzīvē neskādē, pievienojos apsveikumiem.