Ja ir naudiņa nav problēmu-Elkorā plaukti pilni.Pats paņēmu Kārļa 16-80 stikliņu.DAžREIZ patīkamus pārsteigumus sagādāja arī KITenieks.Kā citiem veicās?
sony, razjo taadus daargus stiklinjus. LAi gan, canons daargaakus. VIenkaarshi, ir apzinja, ka tas konkreetais canons labi ziimee. Lai gan. Ljooooti jau patiik alfas 700 body. Liidz nebija izgaajis ljoti patikaas. KAd ieraudziiju cenu, tad gan. NEpaartrauktais piiiiiii..... LAbaak canon. TAd arii ir ko virsuu skruuveet Jo no stikla jau ljoti atkariigs kaada bilde buus....
Veciit, tak vecos Minoltas stiklus skruuvee! Tie tak lielaam kaudzeem dabonaami, taa ka nevar suudzeeties ka nebuutu ko virsuu likt. Nu jaa, tehniskie parametri vinjai smuki, tik mans personiigais viedoklis ir taads, ka Sony dzjedaji visu prieku par kameru ir nochakareejushi ar marazmaatisku izveelni un padarot vispaar kameras lietoshanu diezgan neertu.. ..tas taa, mans iespaids..
es jau ar tikai taaec noppirku 100to alfu, ka man pirms tam bija minolta filmeniece .... ar daudzakiem objektiiviem , bet .... 50tnieks objektiivs, nez kaapeec, fotografeejot ar zibeni - ljooooti pargaismo
Man pirmais spogulis ko kustinaaju bija zeniita. NEdaudz iemaaciijos kas pa kam TAd jau arii finanses paraadiijaas un iepirku Alfu. Veco. A100 Visaa visumaa jeedziigs verkjis. IR savi plusi un ir savi miinusi. Pieradu pie pogaam un vispaar pasha fochiigaa un patika. TAd noleemu taisiit upgrade un domaaju jau ka njemshu A700 Biju pilniigaa paarlieciibaa, bet tad nonaacu lidiz tai pashai muuzjiigajai atklaasmei, ka ne jau nu tikai body ziimee. Stikls tak. Sony stikli taadi padaargi. Un ja ir veelme ko pamainiit, tad buus gruuti paardot. Taa nu esmu paargaajis uz Canon. Domaaju, ka taa bija pareizaakaa izveele. reaali jau A700 un 40D ir ljoti liidziigi peec kvalitaates. Var striideeties protams, bet liekas, ka alfa tomeer labaaka. LAi gan. NAv ko tur virsuu skruuveet. Vai nu pa baigaam naudaam. Taa ka roka neceljaas.... Apradiishu pie jaunaa verkja un pafokjeeshu briivdienaas. Un tad nu redzees uz ko canon speejiigs
nemaz nav slikti. Tiiri neko. Viens alfai bija. Tiiri neko. Bet tumshaakaa laikaa negribiigi fokuseejas un reizeem arii kljuudaas. Vismaz taada mana pieredze un forumos visur arii to pashu saka. Salidizinoshi ar L klases canon stikliem ir chaabiikaaka taa sigma. Bet piekriitu arii par to, ka tas kanons daargaaks
Gribeetos pachamdiit to jauno alfu. BEt gan jau ka vasaras sezonas bloga pleneeraa tiksimies un tad jau