SIA "Digital Arts" digital.arts@inbox.lv 28359759 - Artūrs Pasūtīt var gan telefoniski, gan pa e-pastu, gan izmantojot fotoblog.lv forumu, piegāde Rīgā bez maksas, darba laikā, piegāde Rīgā 3 stundu laikā kopš pasūtīšanas brīža. Ja Interesē kāda cita veida tehnika, droši interesējaties izmantojot augšā minētos saziņas līdzekļus. Piedāvajuma ir sadzīves tehnika, auto audio, majas audio, video tehnika, sporta inventārs, sakaru līdzekļi, datortehnika, u.c. fototehnika...
ai kur vajadzētu mazāku par šo: Stealth Reporter 550 AW pietiktu pilnīgi ar 300 AW..bet nevar pagaidām dabūt. jāgaida, kamēr viens noārdos savu tehniku, tad njemšu no viņa.
hmm, liela somu izvēle tikai kurā no somām ieietu 2xdslr ar stikliem, flash, 2-3stikli :?:
tu tos 2 ari parasti neesaa liidzi ar visiem stikliem? ne nu ir jau forshi, ka var pamerities seit zem topika par somaam, bet ja nopietni? es parasti njemu 2, max 3 stiklus un bodiju. otru staipit lidzi slinkums tfu tfu nav vel nacies ienak situacijaa kur jaizmanto 2 kjermenis..
Cienījamie bloggeri, Līdz trešdienai 28.11.2007 iespējams nebūs pieejamas visas preces kas itkā (pēc datubāzes informācijas) ir pieejamas. Vairumtirgotāju noliktavu reformu dēļ. Atvainojamies visiem klientiem par sagādātām neertībām, neizpildītiem, vai pa pusei izpildītiem pasūtījumiem šī incidena dēļ.
ko iesaki priekš 400d kit 70-300 sigmu 50mm 430ex un veel vienam mazam - kitveida objektiivam un veel vienam fočukam - var arii jau iztikt, bet taa lai tik daudz vietas...
Nova 3 AW black 26.00 www.lowepro.com... Nova 3 AW navy 25.00 www.lowepro.com... Lowepro Nova 3 AW forest green 28.00 www.lowepro.com... Lowepro Nova 3 AW grey 28.00 http://www.lowepro.com/Products/Shoulder_Bags/allWeather/Nova_3_AW.aspx
Kaapeec taada atshkjiriiba cenaas, ja taa ir viena un taa pati soma (vismaz links tochna un maajaslapaa arii citu nav)?
Nevar saprast vai pirkt Nova 2 vai Nova 3, jo nav jau daudz to stiklu, bet varbuut buus :lol: Nu bet to es pats saliidzinaashu izmeeros un dziivee ar.
P.S. Sorry, citos internetveikalos ir [url=http://www.salidzini.lv/search.php?q=nova+2+AW&cn=&cl=]leetaak ! Nova 2 - 20Ls Nova 3 - 23Ls
Cena ir lielā mērā atkarīga no ražotāja un vairumtirgotājiem, cenas atšķirās arī no krāsas, vai arī no pieprasījuma pēc konkrētās krāsas, piemēram vispieprasītākās ir melnās krāsas somas, tāpēc tās parasti ir dārgākas, un dārgākas viņas ir no ražotāja puses. Konkrēti šim piemēram - kaut kas nebija līdz galam VT cenās, šodien skatos ka visām 4trām vienādas cenas, pārrēķināšu visas tūlīt...
WUORANGE - neaizmirsti pierēķināt piegādi. Mums tā ir bez maksas, citi izmanto maksas piegādi lai uz tās rēķina "itkā" pazemināt preces cenu... jābūt vērīgākam...
Es varu palieliities! nopirku Compu Daypack! Baigi superiigaa soma!!! Iesaku - turr iet viss, kas vajadziigs: spogulene ar objektīvu, 2 atsevišķi objektīvi, zibspuldze un dators un atliek veel vieta universitaatee nepiecieshamajiem pierakstiem! Burviigi!
Es varu palieliities! nopirku Compu Daypack! Baigi superiigaa soma!!! Iesaku - turr iet viss, kas vajadziigs: spogulene ar objektīvu, 2 atsevišķi objektīvi, zibspuldze un dators un atliek veel vieta universitaatee nepiecieshamajiem pierakstiem! Burviigi!
datoors naak komplektā ar somu? :twisted:
:shock: Jā! Foto kamera ar zibspuldzi arī un veel 5 Ls dabuut var, par ko maajaas aizbraukt :twisted:
Somu saraksts ir atjaunots 21.12.2007, ir daudzas jaunas somas nākušas klāt, dažiem modeļiem parādījušies citu krāsu varianti, un dažas somas, kas vairs nav, tika izņemtas. Ja kaut kas nav īsti kārtībā ar cenu, vai kaut ko citu, ziņojiet, jo visam izsekot nevaru paspēt, daudz darba ar pārsteigumu ko mēģināšu jums visiem sagādāt ap decembra beigām... Paldies!