Fight Club - redzēta reizes ašpadsmit un joprojām dievinu. Inside Man Disturbia Lucky Number Slevin 16 Blocks Matchstick Man The Game Running Scared 1408 - laikam vienīgā šausmene, kas šķita neslikta Wedding Crashers Chuck & Larry Superbad
mans nariku filmu tops: requiem for a dream-bija slikti pec filmas noskatishanas trainspotting remedy zoostacijas beerni american drug war citas: saw 1,2,3,4 the postman jimmy an judy alpha dog american history x romper-stomper deathproof pick of destiny-labaa vertical limit PI-pilniigs shizo (rezisors tas pats kas requiem for a dream) idiocracy the cube 1,2,3
mans nariku filmu tops: requiem for a dream-bija slikti pec filmas noskatishanas trainspotting remedy zoostacijas beerni american drug war citas: saw 1,2,3,4 the postman jimmy an judy alpha dog american history x romper-stomper deathproof pick of destiny-labaa vertical limit PI-pilniigs shizo (rezisors tas pats kas requiem for a dream) idiocracy the cube 1,2,3
hm... man: "Zaļā Jūdzē" "Mākslīgais Interelts" "Zoostacijas Bērni" Jā... "Spon" patīk tāda rēcīga... Un tā filma karoč "Kremastera" visi pieci cikli baigi cepī, bet pirmstam vēlams k-ko ierīt, citādāk noskatīties nevar!
The cargo - par jūrniekiem kontrabandistiem :twisted: I am David - LV cik man zināms nav rādīta, tāpēc šaubos vai kāds tādu atradīs, bet ir jānoskatās Midnight Express - veca, bet nenormāli laba (par dzīvi turku cietumā)
Swordfish IT crowd - šo ir vērts paskatīties, ja grib presīti patrenēt
pilnīgi vai interesanti, ka neviens nav uzrakstījis Prison break vai heroes..nezinu, PB jau sāk pieriebties (pietam, nākamā sērija tikai janvāra vidū), bet heroes ir labais.
Fight Club Gattaca Boiler Room Brigada Assa Igla Lolas Dzimshanas Diena (shito RUS neesmu spejigs uzrakstit) Brat 1, 2 Boi s Tenju 1,2 Vanilla sky Butterfly effect 1 Lord of War (un gandriz viss ar Keidzhu)
Memento The butterfly effect requiem for a dream The fountain Bridge to terabithia number 23 the truman show Eternal Sunshine Of The Spotless Mind saw 1 trainspotting clockwork orange fight club un vēl kuras uz sitiena neatceros tik labi
seriāli: prison break the reaper family guy (muļķiks)
Kur Rigas Sargus var pacholet? Mekleju netaa, nav. :roll:
kā likums visi neliek viņu netā, jo tā ir letiņu filma...pērc orģinālo DVD, kad iznāks... kinīšos jau laikam vairs nerāda... šodien bij pēdējā diena (26.11).
Deadman Interstate 60 Stalkers 7 samuraji Se7en 1000 līķu māja Apocalypse Now Suņa sirds Mulhullad Dr. Mehāniskais apelsīns Full metal jacket Eyes wide shut Jūtu impērija Leģenda par narajamu Lock, Stock & two smoken barrels Malev Andrejs Rubļovs Un vēl 100 mazi vāģīši līdzīga rakstura filmu....