forum.gif
Pazudušais blogeris!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pazudušais blogeris!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.07 14:17
 citēt
Nu nedaudz skara viņam bija tā kritika :twisted: !!! Bet tomēr noderīga! bet žēl ka tā... :/
Publicēts: 26.11.07 14:42
 citēt
ne jau Zaulons pats legjendars.
vinja kakjis.... (vecie blogeri gan sapratis! )
Publicēts: 27.11.07 02:05
 citēt
Nu tad, jau laikam autors nesapratīs! :D
Publicēts: 27.11.07 13:58
 citēt
Es arī par, ja neraksta fašismus, nekūda uz Valsts apvērsumu, rasismu uc pretlikumīgām darbībām, bet gan asu un lielākoties pamatotu kritiku, tad lai tik bliež :)
Publicēts: 27.11.07 14:11
 citēt
kādēļ uzreiz diskriminēt fašistus, rasistus un revolucionārus? :D
Publicēts: 27.11.07 17:47
 citēt
Es domāju, referendumu vajag... parakstu vākšanu!!! 8)
varbūt ļaunu bet, gribās dzirdēt zaula komentus! :oops:
Publicēts: 27.11.07 19:37
 citēt
zaulons apgrozās arī oho.lv, tā kā tur valda visai brīva atmosfēra, domāju, ka tur ir daudzi zaulona komentāri, kurus var lasīt un lasīt...
Publicēts: 11.12.07 02:35
 citēt
Zaulons labais , bet vins jau naf nekur pazudis ir sjepat tik ar citu nix un UZMANIGS:)
Publicēts: 11.12.07 08:14
 citēt
nezinu, ko domā citi, bet es ir PAR dažādu viedokļu un formu pastāvēšanu...un tā jaf nu naf, ka nevar savu sakāmo uzrakstīt ar bišķu "maigāku vārdu salikumu" nemainot domu...piekrītu par visiem 4-riem pieminētajiem. Bet vai viņi domā tāpat- tas viņiem jāpajautā?
No otras puses..."iemest aci blogā" ir laiks pa kuru var daudz bilžuku uztaisīt.
Publicēts: 11.12.07 10:12
 citēt
Zaulons ir iekš oho.lv .... ja kas :)
Publicēts: 12.12.07 20:16
 citēt
Nu mīļie, tautieši, kā lietotājs, protams , ja mana redze nepieviļ, ir likvidēts arī Josifs...laikam jau briesmīgi gānījies, ka izslēgts no mūsu rindām. Skaidrs jau ir tas, ja kādam no mūsu augstajiem būs zobs uz kādu no lietotājiem, to izrediģēs pie pirmā, uz to pavedinošā, iemesla. Jā, žēl :?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):