forum.gif
par atriebējiem...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / par atriebējiem...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.10 22:57
 citēt
Mari, ieteikums, negrēkot ar asinīm :D
Publicēts: 22.02.10 23:02 labots
 citēt
Haiduks:
Bet piekrīti, ka tu loti indīgi komentē, un bieži komenti galīgi naf par bildi. Laba fotogrāfe bērnu uzbraucienus nevar pieņemt :D

Gribētos tomēr domāt, ka vienmēr esmu centies komentēt kko par bildi :) Ok, protams, piekrītu, ka bieži vien (īpaši agrāk - tagad nedaudz labojies esmu. Paaudzies un tā :D) šis komentārs gadās ietērpts 'indīgā mērcē', kā rezultātā daudzi to komentāra saturu (to daļu par kompozīciju vai ko nu tur ierakstu) nemaz neuztver vai uztver nepareizi un sanāk kašķis.
Publicēts: 22.02.10 23:04
 citēt
Haiduks:Mari, ieteikums, negrēkot ar asinīm :D

bez kādiem jokiem
Publicēts: 22.02.10 23:40
 citēt
Eltons:
Zenza:Par xxacis... wow nezināju! :/ žēl ka tā...

Neklausies muļķības!
Tādam Rezam arī vajadzēja sadot pa ausīm, ticu ka pelnījis, nav te ko žēloties.

Ak dies cik tas penšu klubiņš kareivīgi aizstāv viens otru, pat apmelos ja vajadzēs!
Publicēts: 23.02.10 09:46
 citēt
Uh kā panesās aš no 2007.gada izvilktā topikā! :haha:
Publicēts: 23.02.10 09:52
 citēt
Galvenais, kaada kaut ko pie bildes rakstot ir padomaat par sekaam un izveerteet:
1. Vai autors nav no kaadas shaihas (buus aizstaavji)
2. Vai autots nav foruma zvaigzne (nekad neaizmirsiis paaridarinaajumu un katraa piemeerotaa briidii tieshi forumaa meegjinaas Tev kaut ko uzdirst. Labākie piemēri ir vecteevi, bet viens jau nobants un paareejie ar staav rindaa.
Publicēts: 23.02.10 10:27
 citēt
abrakadabra:nu, labrīt :) un vai tiešām vienīgā atzīme ir 555???????

Tu domāji, ka liksi citiem 1-niekus, bet viņi, pateicības pilni, tev 5-niekus? :face-grin:
Publicēts: 23.02.10 10:32
 citēt
Man dažreiz pietrūkst kur ielikt 4. atzīmi. Kāpēc nevarētu vērtēt arī vēl vienu foto sastāvdaļu - Apstrāde? Tad gan es ieliktu pāris 3 :)
Publicēts: 23.02.10 10:40
 citēt
Laciz:Galvenais, kaada kaut ko pie bildes rakstot ir padomaat par sekaam un izveerteet:
2. Vai autots nav foruma zvaigzne (nekad neaizmirsiis paaridarinaajumu un katraa piemeerotaa briidii tieshi forumaa meegjinaas Tev kaut ko uzdirst. Labākie piemēri ir vecteevi, bet viens jau nobants un paareejie ar staav rindaa.

Interesanti, cik ilgi demagogs piebradās blogu???
Būtu pats kādu bildi izanalizējis, un tad te lielījies. Bel lai izanalizētu darbu, vajag dotības... pierādi , ka te tās ir un padarbojies :D
Publicēts: 23.02.10 10:56
 citēt
analizaators Vaiduks :D
Publicēts: 23.02.10 10:58 labots
 citēt
Parasti šādi teksti atskan bērnu dārzā
Haiduks, vaiduks :D
Kad sāksi pieaugt???
Publicēts: 23.02.10 11:00 labots
 citēt
Haiduks:Parasti šādi teksti atskan bērnu dārzā
Haiduks, vaiduks :D
Kad sāksi pieaugt???
aaa, tas Vaiduks esi Tu? Prieks iepaziities, bija jau aizdomas :D:face-kiss::face-kiss::face-kiss:Tu esi arii tas vecteevs kas te biezhi tiek piemineets???

Tas, ka Tev nepatiik mani komentaari ir TAVA probleema. Peec visiem parametriem visi mani reitingi ir augstaaki. :cry::cry::cry::haha::haha::haha::money::money::money:Ej labaak fotografeet un nemurgo!:super_man::super_man::super_man::what::what::what:
Publicēts: 23.02.10 11:08
 citēt
Vai varam parunāt par "spravkām"?
Publicēts: 23.02.10 11:12
 citēt
Luuk labaakaa spravka - bilde, pie kuras izsakot kritiku nokljuusti Haiduka melnajaa sarakstaa uz muuzhu. Diagnoze... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.02.10 11:14
 citēt
Laciz:Luuk labaakaa spravka - bilde, pie kuras izsakot kritiku nokljuusti Haiduka melnajaa sarakstaa uz muuzhu. Diagnoze... [url=http://www.fotoblog.lv/img/96622/?cid=21468

Kāpēc?]http://www.fotoblog.lv/img/96622/?cid=21468

Kāpēc?[/url] Šis neprot uztvert kritiku?
Publicēts: 23.02.10 11:19 labots
 citēt
SvilpisLupis:
Laciz:Luuk labaakaa spravka - bilde, pie kuras izsakot kritiku nokljuusti Haiduka melnajaa sarakstaa uz muuzhu. Diagnoze... [url=http://www.fotoblog.lv/img/96622/?cid=21468

Kāpēc?]http://www.fotoblog.lv/img/96622/?cid=21468

Kāpēc?[/url] Šis neprot uztvert kritiku?palasi komentaarus. pietiekami daiļrunīgi :) teiktu ka pat "hrestomaatiski" prieksh FB
Publicēts: 23.02.10 11:21
 citēt
forelljjanka:Uh kā panesās aš no 2007.gada izvilktā topikā! :haha:

Ir te daži saņitari ļesa!
Vienā vārdā sakot, miskastnieki! :)

Jāapbrīno tik tās pūles, lai ko atrastu un izvilktu saulītē - cik laika tas prasa?
Publicēts: 23.02.10 11:32
 citēt
Pff... tiešām vecs topiks...
Bet savs labums ir tomēr... visādi zaļie cilvēciņi var paspīdēt... un saldie pārīši dzenāties viens otram pakaļ vēl neslēgtajos.
Publicēts: 01.03.10 11:45
 citēt
Laciz:Galvenais, kaada kaut ko pie bildes rakstot ir padomaat par sekaam un izveerteet:

Vārds autots strauji iepatikās.
Publicēts: 01.03.10 12:29
 citēt
Bizarre:
forelljjanka:Uh kā panesās aš no 2007.gada izvilktā topikā! :haha:

Ir te daži saņitari ļesa!
Vienā vārdā sakot, miskastnieki! :)

Jāapbrīno tik tās pūles, lai ko atrastu un izvilktu saulītē - cik laika tas prasa?

Par kuriem modele saka :D:D:D

sukulis@83.99.198.75 | 22:55 27.10.2008 | Atbildēt uz komentāru |

annir es vnk attieciibaa uz tevi nospiediishu galvaa ignore podzinju peec shii mana komenta.Nav veerts vispaar tavus komentus njemt veeraa,jo tev churas galvaa sakaapushas :D

Bet ziniet, kā tikt vaļā no čurām galvā- jaizdzēšas... parvērtīsies par Anonimus, un vairs nevar pateikt, kurš ir kurš, un tad lien iekšā ar jaunu niku, bet ja vajag konsultāciju, kā to veikt, tad pie Annira klona- Laciz.
Publicēts: 01.03.10 12:32 labots
 citēt
Haiduk - palasi topiku www.fotoblog.lv... tad noslauki netiiros vaigus un dziivo klusinjaam, saprati?

ps. - aizmirsi ielikt linku - kautreejies no taas bildes - meesla?
Publicēts: 03.03.10 21:07
 citēt
Nav tāda vārda atriebēji iekš FB. Še ir tikai ATRIEBEKĻI.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):