Haiduks: Bet piekrīti, ka tu loti indīgi komentē, un bieži komenti galīgi naf par bildi. Laba fotogrāfe bērnu uzbraucienus nevar pieņemt
Gribētos tomēr domāt, ka vienmēr esmu centies komentēt kko par bildi Ok, protams, piekrītu, ka bieži vien (īpaši agrāk - tagad nedaudz labojies esmu. Paaudzies un tā ) šis komentārs gadās ietērpts 'indīgā mērcē', kā rezultātā daudzi to komentāra saturu (to daļu par kompozīciju vai ko nu tur ierakstu) nemaz neuztver vai uztver nepareizi un sanāk kašķis.
Galvenais, kaada kaut ko pie bildes rakstot ir padomaat par sekaam un izveerteet: 1. Vai autors nav no kaadas shaihas (buus aizstaavji) 2. Vai autots nav foruma zvaigzne (nekad neaizmirsiis paaridarinaajumu un katraa piemeerotaa briidii tieshi forumaa meegjinaas Tev kaut ko uzdirst. Labākie piemēri ir vecteevi, bet viens jau nobants un paareejie ar staav rindaa.
Laciz:Galvenais, kaada kaut ko pie bildes rakstot ir padomaat par sekaam un izveerteet: 1. Vai autors nav no kaadas shaihas (buus aizstaavji) 2. Vai autots nav foruma zvaigzne (nekad neaizmirsiis paaridarinaajumu un katraa piemeerotaa briidii tieshi forumaa meegjinaas Tev kaut ko uzdirst. Labākie piemēri ir vecteevi, bet viens jau nobants un paareejie ar staav rindaa.
Interesanti, cik ilgi demagogs piebradās blogu??? Būtu pats kādu bildi izanalizējis, un tad te lielījies. Bel lai izanalizētu darbu, vajag dotības... pierādi , ka te tās ir un padarbojies
Pff... tiešām vecs topiks... Bet savs labums ir tomēr... visādi zaļie cilvēciņi var paspīdēt... un saldie pārīši dzenāties viens otram pakaļ vēl neslēgtajos.
Laciz:Galvenais, kaada kaut ko pie bildes rakstot ir padomaat par sekaam un izveerteet: 1. Vai autors nav no kaadas shaihas (buus aizstaavji) 2. Vai autots nav foruma zvaigzne (nekad neaizmirsiis paaridarinaajumu un katraa piemeerotaa briidii tieshi forumaa meegjinaas Tev kaut ko uzdirst. Labākie piemēri ir vecteevi, bet viens jau nobants un paareejie ar staav rindaa.
forelljjanka:Uh kā panesās aš no 2007.gada izvilktā topikā!
Ir te daži saņitari ļesa! Vienā vārdā sakot, miskastnieki!
Jāapbrīno tik tās pūles, lai ko atrastu un izvilktu saulītē - cik laika tas prasa?
Par kuriem modele saka
sukulis@83.99.198.75 | 22:55 27.10.2008 | Atbildēt uz komentāru |
annir es vnk attieciibaa uz tevi nospiediishu galvaa ignore podzinju peec shii mana komenta.Nav veerts vispaar tavus komentus njemt veeraa,jo tev churas galvaa sakaapushas
Bet ziniet, kā tikt vaļā no čurām galvā- jaizdzēšas... parvērtīsies par Anonimus, un vairs nevar pateikt, kurš ir kurš, un tad lien iekšā ar jaunu niku, bet ja vajag konsultāciju, kā to veikt, tad pie Annira klona- Laciz.