nu, labrīt man ir kāda uzkrājusies dusmiņa! :twisted: par tiem, kas atriebjas par atzīmi un tad nu gāž cik iespējams pretī! es neesmu no tim blogeriem, kas liek tikai 555, es mēdzu iemaukt arī pa 3,2, pat 1...nu tad, ja tiešām vajag :? Un tad es varu droši skatīties, kādas atzīmes būs man. Aizskartās personas, šķiet speciāli gāž sliktas atzīmes pat bez paskaidrojuma. Es vienmēr cenšos paskaidrot. un vai tiešām vienīgā atzīme ir 555??????? tas tak ir absurds, kas notiek! :roll:
10001 un vienu reizi jau runāts. tādi nu ļautiņi ir. tev tās atzīmes tik svarīgas? a vot nospļauties..dažs labs arī ir licis gan 3 3 3, nu, paskaties viņa bildes, ja jūties pārāka, pasmaidi par viņa atzīmi!
visiem patiik cipari un tas kaa tie aug, taapeec visi grib tos 555, un veerot kaa vinju poziicijaa starp citiem palielinaas, pats daudzreiz esmu no taa dabuujis, nav patiikami, bet iztikt var, pat neeju striideeties
un kāds tolks ja liek tikai 555? tas tak arī ir sviests.
nu bet logiski, bet daudziem tas taksh neintereeee, lai jau vinjinjemaas un cepaas, galvenais, ka f-bloga kodols zin kas ir kas un tos tirlinjus nemaz nenjem galvaa
Es, piemēram, reti lieku zemāk par 5/5/5 vai ar kādu četrinieku, bet es vērtēju tikai tās bildes, kas man patīk. Pārējās es nemaz neskatos, be ja arī apskatos, tad nevērtēju, jo man nepatīk sabojāt citiem bildes vērtejumu. Neko sliktu tur nesaskatu - patīk - vērtē, nepatīk - nevērtē. Bet ja cilvēks pasaka, kāpēc ir tik slikts vērtējums, tad viss ir ok, lai gan dažreiz man žēl to labo bilžu, kur tīri gaumes dēļ ir nosists vērtējums. Par atriebējiem - nu kauns, tā darīt nevajag. Protams, sirdī jau iesāpas, kad, šķietami neobjektīvi, kāds novērtē ar ļoti zemu vērtējumu, bet tāpat darīt pretī.. nu nē.
Nu bet tāpēc jau es saku - ja tev tiešām neliekas, ka tā bilde ir to 5/5/5 vērta, tad nevērtē. Nedēļas topā jau netiks bilde, kurai ir kaut vai kādi 10 balsojumi, visi 5/5/5. Un tās sūdīgās bildes var jau vispār nevērtēt, vnk pateikt, kas tur ir nepareizi vai ko varētu uzlabot. Tie sliktie vērtējumi jau nevienu neiedrošina.
kādreiz zemāka atzīme var likt cilvēkam mobilizēties, tādēļ jau tās atzīmes paredzētas. par daudz tie 555 ir, tad jau sanāk, ka sasniegta virsotne, ja liek tādas atzīmes, nav uz ko tiekties...
Es, piemēram, reti lieku zemāk par 5/5/5 vai ar kādu četrinieku, bet es vērtēju tikai tās bildes, kas man patīk. Pārējās es nemaz neskatos, be ja arī apskatos, tad nevērtēju, jo man nepatīk sabojāt citiem bildes vērtejumu. Neko sliktu tur nesaskatu - patīk - vērtē, nepatīk - nevērtē. Bet ja cilvēks pasaka, kāpēc ir tik slikts vērtējums, tad viss ir ok, lai gan dažreiz man žēl to labo bilžu, kur tīri gaumes dēļ ir nosists vērtējums. Par atriebējiem - nu kauns, tā darīt nevajag. Protams, sirdī jau iesāpas, kad, šķietami neobjektīvi, kāds novērtē ar ļoti zemu vērtējumu, bet tāpat darīt pretī.. nu nē.
tad jaapariet uz to ka viens vertejums viena balss, kurai bildei vairaak balsu taa visforshaaa
fotOblog jaunajā versijā šī problēma būs atrisināta un liekot bildi varēs norādīt ko viņš vēlās, lai kāds pasaka, ka viņa ir laba un ieliek 555 vai arī vēlās kritiku.
Ko te liela daļa var cepties dēļ tiem 555. Laikam tā ir latviešu nacionālā īpašība - skaudība, ka tik otram nebūtu labāk kā sev pašam. Pilnīgi skauž te dažiem, ka citi dabū 555. Jums ko, gabals nokrīt no tā? Neviens jau ar varu neliek tā darīt. Ja nepatīk - pasaki, kas nepatīk, lai tas autors var pamācīties kaut ko. Ja patīk citiem - kāpēc viņi nevar likt tik, cik grib?
Par jaunām vērtēšanas sistēmām - uzskatu, ka ir pilnīgi bezjēdzīgi censties te kādu piespiest izteikt viedokli par bildi. Arī tagad var mierīgi pirmajā komentā autors palūgt, vai nu lai nevērtē, vai nu īpaši pajautāt padomus par bildes uzlabošanas iespējām. Kam vajadzīgi vēl lieki jautājumi?
Vienīgais, kas būtu maināms, manūprāt, ir ievietoto bilžu skaits, lai varētu likt atzīmes un papildus arī kāda kvalifikācijas robeža, samērā viegli izpildāma. Ja kāds te jūtas tikai kritiķis, bet savas bildes neliek - tad lai arī tikai pauž viedokli, bet nevar likt atzīmes.
Viss pārējais ir pupu mizas, jo, kā jau te daudz reizes ir teikts - paskatieties taču topu, tur NAV sliktu bilžu! Tātad, vērtēšaanas sistēma ir OK, bet par niansēm nav vērts satraukties
Ieliec tik kādus četriniekus un iekomtē, ka Tev kaut kas nepatīk... dabūs tādu privāto ziņu, ka maz neliksies... aprobežotais cilvēk! :lol: :lol: :lol:
Man jau izvērtās pagara saruna. Bet neteikšu ka slikta bet nav jau tās sliktākās bildes viņai pat labas, var teikt...tas laikam tāpēc arī nedaudz uzsit to pašapziņu...
(P.S., labāk izdzēs to PM no šejienes, citādi kādam tas var likties neētiski mani jau ivenreiz gribēja linčot par PM publiskošanu )
Nekā neestētiska manuprāt tur nav...
Es tikai atstāstu sarunu, tas taču nav nekas intīms..
xxacis ir viens no tiem useriem, kas par bildēm vērtē 555 un tādēļ arī saņem to pašu atpakaļ, ja nesaņem tad iebiedē... :lol: Piemēram es vais viņas bildes nevērtēju... un šīs sarunas atspoguļošanas gribu norādīt tiem, kas iespējams arī ir saņēmuši ko tādu, lai nebaidās, ka nav vienīgie!!! :wink:
balsoju tikai par bildēm kuras patīk un loģiski ka tad ir 555. ja kāda ļoti patīt bet pēc mana uzskata ir izteikta kļūda tad lieku 545 ar paskaidrojumu. Tāpēc arī ja kāds liek man kaut vai 111 tad gribu izlasīt viedokli kāpēc. protams par tik zemām atbildēm vēlams lai pašam autoram galerijā būtu augsta līmeņa fotogrāfijas .
balsoju tikai par bildēm kuras patīk un loģiski ka tad ir 555. ja kāda ļoti patīt bet pēc mana uzskata ir izteikta kļūda tad lieku 545 ar paskaidrojumu. Tāpēc arī ja kāds liek man kaut vai 111 tad gribu izlasīt viedokli kāpēc. protams par tik zemām atbildēm vēlams lai pašam autoram galerijā būtu augsta līmeņa fotogrāfijas .
Neklausies muļķības! Tādam Rezam arī vajadzēja sadot pa ausīm, ticu ka pelnījis, nav te ko žēloties.
Nu ja runā par xxacis tad tā ir - agrāk ar kko biju iekomentējis tur par kompozīciju kko (drošvien bija centrēts kadrs) dabūju pretī vēstules tā it kā bez maz vai būtu piekakājis viņai paklājiņu durvjupriekšā...
Neklausies muļķības! Tādam Rezam arī vajadzēja sadot pa ausīm, ticu ka pelnījis, nav te ko žēloties.
Nu ja runā par xxacis tad tā ir - agrāk ar kko biju iekomentējis tur par kompozīciju kko (drošvien bija centrēts kadrs) dabūju pretī vēstules tā it kā bez maz vai būtu piekakājis viņai paklājiņu durvjupriekšā...
Bet piekrīti, ka tu loti indīgi komentē, un bieži komenti galīgi naf par bildi. Laba fotogrāfe bērnu uzbraucienus nevar pieņemt