Labdien! Man ir viena problēma, man nojuka kamerai objektīvs. Viņai garantija beigusies, objektīvs vairs neiet ārā. Viņa ir bijusi vairākas reizes remontā. Varbūt kāds zin kur varētu viņu nomainīt vai nopirkt jaunu vai lietotu???
par to jau domāju, bet vēl negribu atmest domu par salabošanu. un tagad ar finansēm tā smagāk, bet zinu tikai vienu, ka vairs nepirkšu Sony ziepeni. Bet anyway, ja kādam ir kas zināms, dod ziņu lūdzu?
Nee, par jaunu objektiivu paprasiija 100 ls, tagad saaku domaat par olympus SP-560UZ. Varbuut kaads var nokomenteet par sho?? Tagad domaaju kam buutu nepiecieshama sony kamera ar visu bateriju, laadeejamo un pashu kameru bez objektiiva. Varbuut kaadiem servisiem?
Biju atdevis cirsliitim fotoaparātu uz remontu, pēc tam šis vairs nelikās ne zinis, un negrib vairs man viņu atdot, kaut gan man ir kas pērk viņu... Solīja tikties, bet visu laiku izvairās, tjipa avārijā iekļuvis, tad atbild, ka Gatis nav telefonu paņēmis. Tāds vot krāpnieks blogeru vidū arī ir. Neiesaku ar viņu ielaisties darījumos. Katram gadījumam uzrakstīšu viņa telefona Nr. 26661132, 29429891, 26954959 un e-mails gatisbite@inbox.lv.