Lietota maz , nav ne salplēsta , ne netīra. Iekšā visi polsteri kūlīgi un forši viss savās vietās. Cik nu dabūju palietot, baigi foršā, visu savu ekipējumu sakrāmēt iekšā un doties tālēs...
cena = 25ls un 70-200 f/4 L USM garantija vēl kādu brīdiņu ir, komplektā sawļas blende, maciņš B+W u/v filtrs = 310 ls, tie 10ls rezervei , lai nopārdotu pa 300
nemainu man soma nav vajadzīga. moš tevi interesētu 70-200 f/4 l? vai 430ex spīdlaits vēl? moš 350d ar lauztu slēdzi? vai 50mm f/1.8 II ? domāju tirgot nafig visu nost, bet šobrīd tikai domāju
nemainu man soma nav vajadzīga. moš tevi interesētu 70-200 f/4 l? vai 430ex spīdlaits vēl? moš 350d ar lauztu slēdzi? vai 50mm f/1.8 II ? domāju tirgot nafig visu nost, bet šobrīd tikai domāju
;( nu kapeec? kapeec, kad visi saak pa leetaam naudaam tirgot nost labus objektiivus!!! kapec man nav naudas vai arii ir kkas cits ieplanots! kapec pasaule ir TIK netaisniiga!
Nodosies filmu industrijai? 8)
Ir doma nopirkt kādu spoguli un ķeskāties ar filmām, melnbaltajām, tā paša priekam, bet tas tā pagaidām tik minējums zinu tik to, ka šobrīd nav ne laika fotogrāfijai un arī nav iespēju jo slēdzis miris un pārējie pričendāļi stāv plauktā neizmantoti, nauda noderētu.
Iespējams kino industriai arī varētu noziedot kādu grasi, upgreidot kameru, miķi , nopirkt... tākā, kaut kā aizraušanās ar foto aprāvās i sapratu ka nekāds fotogrāfs iz manis nesanāks, tāpēc nez kāpēc marinēt tehniku, ja var dabūt $ un ieguldīt citur.
Jā, tad nebūtu visādi brīnumi jāskata te - galerijā.
Jup ar filmu biju domājis, kādu ķīnieti filminieku nopirkt, k-vai to pašu zenītu, ielikt kādu m/b filmiņ un ja uznāk ''fīlings'' tad kaut ko pabildēt, i ja galīgi traks fīlings uznāktu tad pats vēl tīstīt varētu, bet tas tā.. tālu skatoties
tātad pārdodas :
70-200 f/4 L USM Soma (skat. augstāk) Un m42 makro plēšas, ļoti interesants štruments.