forum.gif
Deju koncerts, vajadzīgs fotogrāfs (08.12.2007)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Deju koncerts, vajadzīgs fotogrāfs (08.12.2007)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.07 17:44
 citēt
Sveiki visiem

Personīgs aicinājums, tā kā pats dejoju šajā koncertā.

Deju grupa "Buras" www.dejoburas.lv atzīmē savu 10 gadu jubileju ar deju koncertu Salaspilī. Koncerts notiek 8. decembrī (sestdiena) plkst. 19:00. Baigi gribētos, lai šo pasākumu iemūžinātu kāds/a drosmīgais/ā, kas nebaidās no sliktiem fotografēšanas apstākļīem (pustumsa, kustība, ierobežotas pārvietošānās iespējas) par simbolisko (pa blatu karoče :) ) samaksu.

Varat apskatīties mājas lapā sadaļā "bildes", kādi aptuveni apstākļi fotografēšanai būs.

Varētu pat vajadzēt 2 fotogrāfus (jāparunā ar kolektīvu), viens paša koncerta fotografēšanai, viens backstage :)

Kā bonusu varētu sarunāt arī papildus tehniku no fotonomas, ja vajadzēs, bet nu esam pašdarbnieki (tādi paši kā fotoblogs) un peļņa no pasākuma nav paredzēta, tāpēc naudas īpaši maksāt nevarēsim.

Ja ir interese, dodied ziņu man uz PM vai fotobloga meilu.

P.S. koncerta ilgums aptuveni 2 stundas

P.P.S. esat arī visi aicināti ierasties uz koncertu kā skatītāji, info web-lapā :)
Publicēts: 27.11.07 23:14
 citēt
Baig sarezgiti 8 decembri notiek 2 lieli fotografu pasakumi arpuss Riga ar kodieniem un pirtim taka varetu but naprezjonka:)
Publicēts: 27.11.07 23:16
 citēt
normāli fotogrāfs kļūst par sinonīmu - dzērājs pirtī
Publicēts: 27.11.07 23:51
 citēt
Luni, bet iespēja pastāv? :)
Publicēts: 28.11.07 03:11
 citēt
Ganjau bet saku , Ogre ir viens liels atjaunosjanas psakums +Pirts utt un Smarde ir lielais gada pasakums + Gada konkurs ar isstadi + Pirts un pjanka lidz ritam:):) Tas viss 8 datumaa.
Publicēts: 28.11.07 08:57
 citēt
Luni, ehh... nu skaidrs, ja gadiijumaa tiksi, tad pataupiishu tev ieluugumu :)

P.S. visiem interesentiem aizmirsu piebilst vienu ļoti būtisku lietu... koncerta laikaa nedriikstees izmantot zibeni.. lai ekstreemaak :)
Publicēts: 28.11.07 09:03
 citēt
Ā un vēl piebilde, ka fotogrāfus esmu jau dabujis, paldies visiem atsaucīgajiem, bet anyway gaidu pārējos uz koncertu kā skatītājus :)
Publicēts: 28.11.07 09:04
 citēt
patiesiibaa backsteigaa ir interesantak neka uz skatuves :)
Publicēts: 28.11.07 09:06
 citēt
edzjus taa gan ;)
Publicēts: 28.11.07 10:36
 citēt
patiesiibaa backsteigaa ir interesantak neka uz skatuves :)

meitenju gjeerbtuves you mean :twisted:
Publicēts: 28.11.07 11:35
 citēt
mums ir kopējās ģērbtuves ;)
Publicēts: 28.11.07 11:39
 citēt
perverselji...
Publicēts: 28.11.07 11:47
 citēt
da nē, viss kā vajag :)
Publicēts: 28.11.07 11:51
 citēt
A kada blice DEJAS?:) Ja aisskatuve vienmer ir intresantak un kas gan nav redzejis izgerbtas meitenes , INTRESANTAKAIS ir kas citss SEJAS:) Ne es diemzel netieku jau teicu , ta butu aizbraucis pabildejis intreses pec . Patik man dejotaji. Man pirmkara tad 2 bilzju koncerti kur Auzinja 11 nakti puss stundu noplapaja un aizdabuja mani uz tiem tiesa izdevas izlocities no klubiem bet Kongresu namu nevareju atteikt un velak tie Foto pasakumi taka DIEMZEL nesanaks.
Publicēts: 28.11.07 15:25
 citēt

Bet nu apraudājās Eliks par to, ka viss ir slikts un mazā daudzumā, tikai viņu pašu daudz un labā kvalitātē, konkrēti. :D

neko nesapratu, kur tad es apraudaajos?
Publicēts: 28.11.07 15:32
 citēt

Bet nu apraudājās Eliks par to, ka viss ir slikts un mazā daudzumā, tikai viņu pašu daudz un labā kvalitātē, konkrēti. :D

neko nesapratu, kur tad es apraudaajos?

elik, neraudi. viss buus kedas un Juus superiigi nodejosiet! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):