forum.gif
Jautājums, kas ir sinhrokontakta spiediens?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jautājums, kas ir sinhrokontakta spiediens?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.07 21:17
 citēt
Domāju, paņemšu zipeni lēto - UNOMAT B24, bet - Te man cilvēki biedē, ka nodzedzināšu savam Nikonam kontaktus zibspuldzei, kā tad ir ar tām lietām?

fotavoka.org/docs/94

Un kā tad būs ar manu Nikonu, turēs.neturēs? [nikon d70S]
Publicēts: 27.11.07 21:20
 citēt
INFO PAR ZIBSPULDZI :
fotavoka.org...
Publicēts: 27.11.07 21:56
 citēt
spiediens būs spriegums

zibenis palaižas ar 2 vadu palīdzību - pa vienu iet strāva uz kameru un kad kamera sasleedz sinhrokontaktu, tad tā pa otru atgriežas zipenē un palaiž to - dažām vecām zipenēm, nostrādāšanas brīdī, pa šo vadu var nākt atpakaļ diezgan dūšīgs spriegums nosvilinot elektroniku

nekad nesmu tādas redzējis, lai ar esmu noandelējis kādas 30 gab. no kurām vecākai noteikti ir bijuši vismaz 25 gadi

Haralds gan esot sastapis netik vecu Vivitar zipeni ar šitādu niķi

kautkādu unomatu pats esu licis uz elektronikas pārbāztām kamerām un neko
Publicēts: 27.11.07 21:59
 citēt
Tad tu saki, ka visam vajadzētu būt kārtībā?
Tai zipenei atgriezeniskais spriegums ir pie 200 V...
Publicēts: 28.11.07 13:41
 citēt
tak noper kadu pusatomatu, piemeram, NIKON SB 15.
Publicēts: 28.11.07 13:48
 citēt
Neslikti rādītāji 1/25000 sek :shock:

Kā saka profesos Aķītis: "Netaisam bākā kokteili!"

Un vēl: "Skopais maksā 2x!"

Padomā vai Tev to vajag...
Publicēts: 28.11.07 14:39
 citēt
nomērīji?

nē ar 200V gan nevajag šo uz ciparnīcas likt :)

bļin kur jūs tādas raujat - nekad nesu sastapis ar pirksteļim barojamas zipenes kas sistu atpakaļ.
Publicēts: 28.11.07 16:47
 citēt
Labāk nečakarē sev prātu ar Unomat. Ja gribi no lētā gala, tad ņem Cullman, vai Metz. Cullman un Metz zipenēm var mainīt pēdas adapteri un lietot zipeni jebkurai kamerai. Tomēr lielāks gandarījums Tev būs tad, ja nopirksi SB-600, vai elitāro SB-800. Es strādāju ar SB-800 un esmu ļoti apmierināts. Bet ja Tev nav jābildē visādi pasākumi lielās telpās, tad pietiks ar SB-600. Sigmu gan neiesaku, jo man ir bijušas divas Sigmas un abas pēc 1 gada darba nosprāga.
Publicēts: 28.11.07 16:49
 citēt
strāva atšķirībā no autobusa iet tikai pa noslēgtu ķēdi. to špannungu var elementāri nomērīt, bet štruments ar pazemu preteklību pats to špannungu nosēdinās. normāli uz kontaktiem 2-5 V, daudz vairāk arī nevaig kamerai dot. āmur Metz'am CT-1-45 170 V. a viena maza sūda netaupīgā automātiskā amīšu blice man tā A-1 Canonu nodedzināja, tiesa, pārsvarā aiz tam, ka bija vēl arī šķība, greiza un nepareiza un kontakts savienojās ar ne to kontaktu uz kameras.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):