Cau visiem. Loti vajag Naudas. Tapec pardodu komplekts. Canon EOS 30D (600 ls) Jauns ar f 2.8 24-70mm Sigma objektivu.(180) Profesionalo stativu (85ls) Compact Flash SAN disk EXTREME 3, atra kartite. 4 GB Jauna.( 38 ls ) Somina Lowepro.( 15ls ) Un Profesionala Zibspludze Canon 580 EX 2 ( jauna) ( veikala 370 ls. ) pardodu par 300.
Viss komplekts par 1100 ls... par sito komplekti tas ir loti leeti. zvanijet ludzu tulit ! ! ! 26698275 vai uz e-mailu ncs@balticom.lv vai atseviski par ceniem uz ( ) ...
Ja gribi steidzami, tad arī cenas jānolaiž, citādi neizdosies aizlaizt šo komplektu! Cik es sarēķināju, sanāk Ls 880,- ne vairāk, lai ieinteresētu vispār kādu.
Centrāltirgū vīriņš stāv, tirgo kartupeļus. Blakus visi par 50 santīmiem, šis par 100 Ls kilogramā. Šim prasa - ko tik dārgi? "Baigi naudu vajag!", vīriņš atbild.
Naakamaa dienaa viirinsh Centraaltirguu tirgo divas vistas, pienaak vakardienas zinjkaariigie un jautaa: Nu kaa kartupeljus izdevaas paardot? Atbild, jaa ljoti izdeviigi, samainiiju pret divaam vistaam pa 100 Ls/gab.
arī Centrāl kolhōz tirgū vīriņš tirgo kartupeļus. par 100 000 000 Ls/kg. Šim prasa - vai tad daudz pērk?, nē, bet ja kādu 1/2 Kg dienā nopērk, sava iztikšana sanāk.
arī Centrāl kolhōz tirgū vīriņš tirgo kartupeļus. par 100 000 000 Ls/kg. Šim prasa - vai tad daudz pērk?, nē, bet ja kādu 1/2 Kg dienā nopērk, sava iztikšana sanāk.
30.D sobrid REALI varetu meginat pardot pa kadiem ~400Ls 580 pa kadiem ~250 Ls
Visjos parejos gadijumos MAZA ceriba ka kads vinju ta pirks PAR SKAIDRU NAUDU. Musdienas pat SS.LV tirgonji no USA un vel sazin kuriens piedava LIZINGUS bezprocentu kreditus utt saviem pelekajiem bezgarantiju produktiem Baiga konkurence TIRGOSJANAS LOMA taka ja vaig naudu ATRI cenai jabut vismaz pa kadie 25-30% Letakai ka veikala savadak FISJKI NET
Esmu gan pircis, gan pārdevis, un esmu pamanījis - ja cena atbilst steidzamības pakāpei, tad viss notiek!
Lunis: ir cilvēki, kas speciāli iekrāj naudu, lai skaidrā nopirktu labas mantas, bet... tieši tā, cenai jābūt ļoti labai, reāli šeit - 600-700 Ls par visu kopā varēu dabūt.
Tas ko piedāvā nav lēti, ko nu vēl steidzamības nolūkos, jo tehnika nav ūberkūlā. Ja to visu nosauktu par Ziemassvētku izpārdošana varbūt veiktos labāk :wink: