Es gadu bildēju ar Sigma 24-70 2.8 zīmē jau daudzmaz labi, taču autofokuss bija šaubīgs tumšākā laikā, neprecīzs diezgan bieži un baigi skaļš. Nu , protams, arī dzeltenāka bilde bija, taču tas viss labojams elementāri. Nopārdevu beigās un paliku pie fiksētajiem objektīviem PS - smags arī, taču izturīgs kā krievu tanks
...Nezinu...esmu izmisumaa,vajag kaut ko gaishu prieksh reportaazjaam,bet Pentax 16-50/2,8 vai 50-135/2,8 ir par shobriid neceljamu cenu....Ko iesakat????
Nav sanaacis straadaat un darboties pasham, bet pagaidaam par Tamronu tikai labakaas atsauksmes! Shis butibaa cik noprotu ir FF variants 17-50 2.8 prieksh pilnas matricas kameras, bet uz Crop sanaak diezgan jauks reportaazhas diapazons! Pats esmu noskatiijis un kad vareeshu atlauties tad notiekti tiks iegadaats!
....................................................... ...atsauksmes labas,bilde sar it kaa Nezinu ......................................................
laba bilde var sanākt arī ar beidzamo draņķi
nepamanīju, ka prasīji 50nieka bildi ne tā topika jautājuma stikla
50nieks ir stipri asāks un labāku krāsu atdevi - kā, lai interneta bildītēs parāda.... nu šitāda tipa man ar 28-70 laikam nav, bet ar 50 vairākas: