forum.gif
Lumix FZ50EG plusi miinusi!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lumix FZ50EG plusi miinusi!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.07 10:39
 citēt
Ir veelme iegaadaat augstaak mineeto kameru!izmantot profesionaalaa liimenii nav doma un arii vajadziba(tam kalpo pentax mz7)!!!vareetu paluugt kauko pastaastiit utt, kaadas alternatiivas???paldies jau ieprieksh!!!
Publicēts: 29.11.07 10:44
 citēt
nuuu h***j ziiin... ir nācies pāris dienas apčamdīt- ziepis kā ziepis. nenoliedzu, ka noteikt viens no labākajiem savas klases ziepjiem, bet nu...
ja jau gribi strādāt profesionālā līmenī, tad šis gan nederēs :lol:
Publicēts: 29.11.07 11:02
 citēt
nuuu h***j ziiin... ir nācies pāris dienas apčamdīt- ziepis kā ziepis. nenoliedzu, ka noteikt viens no labākajiem savas klases ziepjiem, bet nu...
ja jau gribi strādāt profesionālā līmenī, tad šis gan nederēs :lol:

es rakstiiju ka nav paredzeets pro darbiibaam!!!Un tam man ir filmas Pentax :D
Publicēts: 29.11.07 11:02
 citēt
oi sorry - mana kļūda :)
Publicēts: 29.11.07 11:09
 citēt
trūkumi ir 3

liela diapazona zooms kas neglābjami norāda uz kompromisiem bildes kvalitātes ziņā

matrices izmērs 5x7mm kas ir 12x mazāks par puskadra matrici un norāda uz`neizbēgami milzīgu asuma dziļumu un detaļu skaitu visās bildēs

cena tikpat liela kā ciparu Pentax spogulenei kurai tu vari uzštepselēt stiklu no sava MZ-7 un knipsēt laimīgs
Publicēts: 29.11.07 11:11
 citēt
ja vajag mazu aparātiņu tad saprotu ciparu kompaktu, bet nopirkt tikpat lielu un smagu kluci kā spogulene tikai lēnu, bēdīgu bildi un teļļuku skatumeklētāja vietā

nu nez
Publicēts: 29.11.07 11:36
 citēt
nu tad luudzu kaadu dSLR Pentaxu izveeleeties pa 300LS?
Publicēts: 29.11.07 11:38
 citēt
K100D
Publicēts: 29.11.07 12:31
 citēt
Viennozīmīgi Pentax! Bija man FZ50, veiksmīgi tiku vaļā un iegādājos k100d
Publicēts: 29.11.07 12:53
 citēt
jā, skatumeklētājs tiešām kā TV, pie iso400 bilde vnk nebaudāma. bet par to asuma dziļumu- vienreiz piezūmoju līdz galam, caurums max vaļā un tad fons nedaudz blurā bija :lol:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):