Otradien 4. 12. 2007.g. mūsu ērā no plkst 18.00- 24.00 (izsviež pēdejo pliku) ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.
Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 4 ls Līdzi groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas), bet ne pārmērīgi. (man suvēna naf, kam pēc tam izbarot) Pasākuma mērķis ir 1. relaksācija 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) 3. par un ap foto -pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam 5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau) 6. ja rodas interese, varam ziedot bibi laiku PS apgūšanai (viens pie datora kaut ko rāda no tā ko māk) 7. kāda atrakcija 8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 9. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst peldapģērba gabalus) un baseins. 10. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajā studijā... ar jauninājumiem 11. ja kadam jāpaņem kads neblogietis līdzi- droši...pataisīsim par blogieti 12. VĒLAMS KĀDU MODELI (bezmaksas ieeja), ja pozē , ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 20, tāpēc lūdzu piesakaties un atsakaties, ja netiekiet. telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ielikšu fotoreportāžās (ceru, ka admini piedos, jo šite nemāku pievienot) www.fotoblog.lv...
Man pieriebas tie sikie mulkji kas saka bombit ar savu mulkjigo ENU busjanu pat nerubijot ko es bildeju. Bij baig neizpratne KAPEC plikas tantes negrib lai vel kads "TAPAT LUR" beigas galig maz dumsj puisic teica ka es tik muldot ka TANTES NEGRIB nacas nomainit bildi la daunji atsujas BET pec laika nomainisju atpakal
rakstiet tik sarakstaa admini un saita tureetaaji sen nav maniiti nekur 8) :?
Viņi tik sola!
nē, ne , kad ir solījušies vienmēr ir bijuši. Un Haiduka pirtiņā naf adminu...viss notiek tiešajā BEET VEIDOJĀS ZIEPES...IR VAIRS PALICIS MAZ VIETU UN DAUDZ LAIKA Vēl var 4 pieteikties...un tikai ja kāds atsakās,veidojas vieta Rezervēta vieta Ekoistam
rakstiet tik sarakstaa admini un saita tureetaaji sen nav maniiti nekur 8) :?
8. decembrī ir koncerts, bet man 2,4dienaas meegjinaajumi kurus vienkaarshi nedriikst tagad kaveet... ko es vainiigs, ka Haiduks treshdienas samainiija pret otradienaam...
peec 08.12.2007 vareeshu kaadu otradienu nobastot, tad solos ierasties
viss tik neprognozējams pagaidām, ka nepiesakos, bet atstāju iespēju, ka pie labvēlīgas situācijas iegrieztos labprāt... neesmu liela, daudz vietas neaizņemšu :roll: