Esi tik mīļa... Un es pat varu Tev uzzvanīt un atgādināt, tik atsūti nummuriņu, tas labi, ka liela...
vow, tad jaf nekas naf jāgatavo...škurstīsim
Vienu grāmatu šķirstīt vienlaicīgi, lai tai nenodarītu kaitējumu var max 2 cilv. Tā kā... mūs tur būs paliels bariņš, tad paliks vēl pietiekami daudz nenodarbināto... :lol: Haiduk, vai kas slikts, ka gribu kaut ko pašķirstīt? Es tak ceru, ka nē...
kāpēc slikts...iedosim grāmatu rokā Belladonnai, un lai rāda bilžu visiem, un meklēsim biļžā lielo uti... un atradīsim gandrīz katrā :P
Tad es laikam sekošu Šodien tika paziņots fakts par statistikas ieskaiti trešdien.. ap 100lpp teorijas jāatbild un laikam tomēr būs jāpakonspektē. Kaut kā viņi man vienmēr to otrdienas vakaru pamanās nojaukt. Dziļi atvainojos un vēlu jums jauku pirtēšanos.
Tad es laikam sekošu Šodien tika paziņots fakts par statistikas ieskaiti trešdien.. ap 100lpp teorijas jāatbild un laikam tomēr būs jāpakonspektē. Kaut kā viņi man vienmēr to otrdienas vakaru pamanās nojaukt. Dziļi atvainojos un vēlu jums jauku pirtēšanos.
haha kā izrādās - kristīne - iepriekšējās reizes bildētākā modele ir viena mana drauga draudzene jau neskaitāmo reizi sanāk pārliecināties, cik tā Rīga un LV maza..
haha kā izrādās - kristīne - iepriekšējās reizes bildētākā modele ir viena mana drauga draudzene jau neskaitāmo reizi sanāk pārliecināties, cik tā Rīga un LV maza..
:oops: īsti nesapratu, ko tu gribi ar to teikt, bet liekās jaf ka pozitīvi
nekas negatīvs tur nav pasaule maza.. a pats jau neesmu sarakstā un arī vēl kursi ir, pat pieteicies neesmu lai jauka jums tur atmosfēra. es aiziešu uz kādu filmu, šodien Ze Diena
Velns tāds, man lielais klients fricis šodien pacietību čakarē, prezents ieilgs vismaz uz vēl vienu stundu, un pēc tam ar auto caur centru - švaki būs. Bļins - vot tā gribēju aizieti, jau visu saplānoju, tā gribējās meitenesi pabildēt un sviedrus nolaist. Bet še tev, Ļoti piedodos - negalvoju, bet izskatās ka netikšu , sorry Haiduk....ceru atkal nākamā būs ļoti drīzi....