forum.gif
Citāti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Citāti
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.07 23:56
 citēt
"iedod man profesionalo focuku un uztaisisu tadas pasas bildes bez problemam"

Dažreiz man liekas ka tiem cilv. kam ir spogulnieces un wispar labi aparati skatoties uz citiem kam nav tik labas kameras sak macit un stastit tadas lietas (dari sita nedari sita utt) ko vnk nevar izdarit ar parasto vai ari ar pus profesionalo foto kameru.

nevienam nav tiesību uzbāzties ar tekstiem "vajadzēja izdarīt savadāk; tas ir garām; utt, utp."
cieniet viens otru, cieniet viens otra darbu un vēlmi izdarīt kaut ko skaistu :)

Jep jep pa to es ari runaju un pec tadiem kam ka tavas bildes i suds un nevajag centret utt , tad pec tadiem tekstiem visa gribesana savu gara darbus paradit parejiem pargribas jo jut ka atkal pateiks ka nekas tu neesi ! Un ka cits cilv var zinat ko fotografijas autors velejas nofocet !

tas ka vinji nav emo nenozime ka nebesii tadi ka tu un visi kas ir seit nav 16 gadiigie

tu katevi tur dzhii iemacies focet tad jautajums ko ta pasi jus seit darat??? atnacat nodirst citus???

un turpmak ja kadas bildes nepatik tad nekomente vai nebalso skaidrs???

Es vnk nevarēju nenocitēt :))

Avots: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.12.07 00:34
 citēt
:lol: :lol: :lol:

nu tas ir viens balons! :D

kad es pateicu par ip, viņs man atrakstīja, ka mēs gjau arī esam viena persona :D

bet citāti spilgti, jā :wink:
Publicēts: 01.12.07 00:44
 citēt
Kas par lietotāju? :)
Publicēts: 02.12.07 03:52
 citēt
....taa paareecos :))

...tas ka vinji(pokemoni, jaunie briinumbeerni, utt.) taisa visaadus suudus un domaa,ka tas ir kruti, nenoziimee,ka mums to vinjiem nevajadzeetu skaidri arii pateikt...Pateikt kaadam, ka vinja bilde ir suuds, manupraat, liek aizdomaaties, vai tieshaam taa arii nav....

Pats saakot bildeet,sanjeemu shaadus komentus, un tagad varu tikai pateikt paldies!
Publicēts: 02.12.07 04:27
 citēt
Zinu dažus cilvēkus ar idejām un vēlmi, bet nu pēc pirmajiem mēģinājumiem kaut ko publicēt šie cilvēki atmet tam ar roku, jo tā žults un kašķēšanās ir kaut kas neaprakstāms....

bet tas postpadomju telpai raksturīgi, arī tie, kuri it kā skaitās labi fotogrāfi, kā cilvēki ir diezgan dīvaini ... ERFoto viss zieds pats korī dziedāja dziesmu, ka visi jauniņie censoņi ir jāsit, jo citādi nesaprot... stulbākais tas, ka tādejādi viņi savu slimo domāšanu pārnes uz jaunajiem, ir piemēri.
Publicēts: 02.12.07 08:13
 citēt
man patīk pirmie divi... :mrgreen: 8) :lol: :P
Publicēts: 02.12.07 12:06
 citēt
bez kritikas nav progress
Publicēts: 02.12.07 12:59
 citēt
ai štrunts tie citāti

reku kritikas paraugs:

www.erfoto.lv...
Publicēts: 02.12.07 13:12
 citēt
ai štrunts tie citāti

reku kritikas paraugs:

http://www.erfoto.lv/index.php?module=My_eGallery&do=showpic&pid=70996&author=imantsu&gallery=&bool=&q=&new=&rateval=&voteval=&orderby=dateD

šite labi māk komentēt :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 02.12.07 13:34
 citēt
Zinu dažus cilvēkus ar idejām un vēlmi, bet nu pēc pirmajiem mēģinājumiem kaut ko publicēt šie cilvēki atmet tam ar roku, jo tā žults un kašķēšanās ir kaut kas neaprakstāms....

bet tas postpadomju telpai raksturīgi, arī tie, kuri it kā skaitās labi fotogrāfi, kā cilvēki ir diezgan dīvaini ... ERFoto viss zieds pats korī dziedāja dziesmu, ka visi jauniņie censoņi ir jāsit, jo citādi nesaprot... stulbākais tas, ka tādejādi viņi savu slimo domāšanu pārnes uz jaunajiem, ir piemēri.

...es teiktu dabiskaa atlase, es pats sanjemot shaada veida kritiku biju gatavs mest sho lietu pie malas, bet tad saaku izveerteet, tad kaapeec manu bildi kaads sauc par s.... vai kaa citaadi,vai tam tiesham ir iemesls....Un nesapratu to tikai taapeec, ka dziivoju kaut kaadaa mazaa pasauliitee bez zinaashanaam par aarpasauli, un par bildi kaa taadu....
Publicēts: 02.12.07 14:23
 citēt

Ja cilvēks nav gatavs paciest publiskās telpas kritiku (vienalga vai pamatotu, vai nē), acīmredzot, viņš nav gatavs publiskajai telpai.
Jebkurā gadījumā neuzskatu, ka šāda tipa blogos un portālos rakstītais dikti jāņem vērā. Tie teksti, kas šeit sastopami ir tikai vienas nelielas sabiedrības daļas ar noteiktu gaumi un saprašanas līmeni domas, idejas. Ja tiešām fotolietas ņem nopietni, kas liedz iziet kādus fotokursus, parādīt savus darbus meistariem vai vismaz cilvēkiem, kas kaut ko tiešām sajēdz no mākslas? Bet, ja pāris negatīvi teikumi atņem drosmi, tad varbūt vispār nav vērts ar to lietu tālāk ņemties?
Protams, ar iepriekšējo tekstu negribu teikt, ka fotoportāli ir absolūti nevajadzīgi, bet tas drīzāk lielākoties ir sava veida tusiņš ļautiņiem, kam foto patīk un ir blakus lieta reālajam darbam (neizslēdzot arī iespēju reizēm piepelnīties). Bet, ja fotolietas savā dzīvē grib nopietni attīstīt, tad, manuprāt, jālūko pēc dziļākiem ūdeņiem ;)

P.S. A citādi riktīgi smieklīgi :)
Publicēts: 02.12.07 14:24
 citēt

"Citāti" gribēju teikt..
Publicēts: 02.12.07 16:31
 citēt

Ja cilvēks nav gatavs paciest publiskās telpas kritiku (vienalga vai pamatotu, vai nē), acīmredzot, viņš nav gatavs publiskajai telpai.
Jebkurā gadījumā neuzskatu, ka šāda tipa blogos un portālos rakstītais dikti jāņem vērā. Tie teksti, kas šeit sastopami ir tikai vienas nelielas sabiedrības daļas ar noteiktu gaumi un saprašanas līmeni domas, idejas. Ja tiešām fotolietas ņem nopietni, kas liedz iziet kādus fotokursus, parādīt savus darbus meistariem vai vismaz cilvēkiem, kas kaut ko tiešām sajēdz no mākslas? Bet, ja pāris negatīvi teikumi atņem drosmi, tad varbūt vispār nav vērts ar to lietu tālāk ņemties?
Protams, ar iepriekšējo tekstu negribu teikt, ka fotoportāli ir absolūti nevajadzīgi, bet tas drīzāk lielākoties ir sava veida tusiņš ļautiņiem, kam foto patīk un ir blakus lieta reālajam darbam (neizslēdzot arī iespēju reizēm piepelnīties). Bet, ja fotolietas savā dzīvē grib nopietni attīstīt, tad, manuprāt, jālūko pēc dziļākiem ūdeņiem ;)

es gan domā stipri savādāk...tāpat, kā dažādi bildējam (fotogrāfu izglītība ir no praktiskas 0-les līdz super augstakajai), dažādi izsakamies...lasīt iekavās rakstīto...katrs izsakās tā, kā to atļauj viņa izglītība un audziņāšana...bet nevajag atstāt bez ievērības "stulbās" trafarētas frāzes- tu vari labāk, tev cīparus dod par vārdu, te nekā nav.... un es pašlaik praktizēju tā , zem rakstītāja bildes citēju viņa šo frāzi, un vēl paanalizēju, kāpēc frāze der, un domāju, ka šāda audzināšana labi liek padomāt. Jo ja atbildēsi ar tā brīža emociju ietekmē radušos rupjību, saņemsi atkal to pašu pretīm...bet cenšos ar vārdiem likt rakstītājam padomāt...pēdejais piemērs šodien ir janels :D
Publicēts: 02.12.07 16:51
 citēt

..bet nevajag atstāt bez ievērības "stulbās" trafarētas frāzes- tu vari labāk, tev cīparus dod par vārdu, te nekā nav.... un es pašlaik praktizēju tā , zem rakstītāja bildes citēju viņa šo frāzi, un vēl paanalizēju, kāpēc frāze der, un domāju, ka šāda audzināšana labi liek padomāt. Jo ja atbildēsi ar tā brīža emociju ietekmē radušos rupjību, saņemsi atkal to pašu pretīm...bet cenšos ar vārdiem likt rakstītājam padomāt...pēdejais piemērs šodien ir janels :D

Un par audzinošo darbu cepure nost Tavā priekšā, Haiduk! :)
Tikai, man kaut kā līdz šim ir izveidojies iespaids, ka šādā anonīmā vidē, lielākoties, šos te karstgalvjus un "ģeniālo ideju autorus" nav vērts audzināt, jo šamie tik un tā tādas lietas neņem vērā, jo tu esi viens, kas saka, slikts puika, vajadzēja citādāk, bet ir bars citu pokemonu, kas aiz sajūsmas spiedz un sit plaukstas un ģeniālais autors aiz lepnuma piepūšas kā tītars un vienu kritizētāju neņem vērā. Un pat, ja sajūsminātie spiedzēji nebūs te, tie būs kādā citā vidē. Un tad norātais ģēnijs nospriedīs, šite idioti tādi neko nejēdz, tur takš man teica, ka ir lieliski. Bet varbūt es maldos :)
Publicēts: 02.12.07 16:57
 citēt
Kritika noteikti ir vajadziga, pat ja tas ir tikai viens cilveks, kas zem Tavas bildes ir ko izteicis.
Registrejoties bloga ari man kritika tika rakstita zem bildem, ka jau visiem, tomer ne visus uzklausiju. Njemu vera to cilveku teikto, kuriem pashiem darbi ir ko veerti.
Publicēts: 02.12.07 23:13
 citēt
Kritika noteikti ir vajadziga, pat ja tas ir tikai viens cilveks, kas zem Tavas bildes ir ko izteicis.
Registrejoties bloga ari man kritika tika rakstita zem bildem, ka jau visiem, tomer ne visus uzklausiju. Njemu vera to cilveku teikto, kuriem pashiem darbi ir ko veerti.

sasar, neiet runa par kritiku, bet par mērkaķošanos kritikas vārdā, vai ar kritiku piesedzoties...vienkārši nevajag gaidīt un jādod liels pretspers, un vislabāk to darīt ne pie savas bildes, jo viņam līdzīgie uzreiz to iztulkos.ka dzenies pēc reitinga...viekārši jaaizstāv no tādiem mēslu vaguļiem pavisam svešs autors...un tas jādara daudziem, lai saprot , ka fotoblogs naf tā vide, kur var uzvesties vepriski....amen
Publicēts: 02.12.07 23:25
 citēt
Haiduk, mēs katrs par savu laikam runājam :)
Es saku, ka pamatota kritika ir tikai uzslavējama, bet par to, ko Tu raksti - pilnībā piekrītu.
Publicēts: 02.12.07 23:39
 citēt
Haiduk, mēs katrs par savu laikam runājam :)
Es saku, ka pamatota kritika ir tikai uzslavējama, bet par to, ko Tu raksti - pilnībā piekrītu.

bet šis brieža raksts naf par pamatotu kritiku, tāpēc to nepieminu
Publicēts: 03.12.07 13:06
 citēt
neko sev tā!
Publicēts: 03.12.07 13:36
 citēt
pilnīgi piekrītu sasar
Publicēts: 06.12.07 20:17
 citēt
:D:D:D
"iedod man profesionalo focuku un uztaisisu tadas pasas bildes bez problemam"
Publicēts: 07.12.07 13:10
 citēt
tas gan nebija fotoblogā, bet - parakstīju zem bildes, ka "zloupotrebljenjije ar platlenkji un pakaljkaajas saapiigaa vietaa nokadreetas" - zakjis pirms manis nobloķēšanas atraskstīja: "Tev ko, pa purnu vajag sadot un dirsā akmeni iebāzt?".
Publicēts: 07.12.07 13:16
 citēt
tas gan nebija fotoblogā, bet - parakstīju zem bildes, ka "zloupotrebljenjije ar platlenkji un pakaljkaajas saapiigaa vietaa nokadreetas" - zakjis pirms manis nobloķēšanas atraskstīja: "Tev ko, pa purnu vajag sadot un dirsā akmeni iebāzt?".

Neko sev :D
Publicēts: 07.12.07 13:20
 citēt

aaaaaaaahahahahahahaha shis labs! :D
Publicēts: 07.12.07 13:20
 citēt

aaaaaaaahahahahahahaha shis labs! :D

aha :lol: :lol:
Publicēts: 07.12.07 15:01
 citēt

Labs! :D :D Linku uz bildi nevarētu lūdzu? :wink: Izklausās pēc Pogas,tur var bloķēt.
Publicēts: 07.12.07 15:21
 citēt

jautri :D
Publicēts: 07.12.07 15:46
 citēt
Labs! :D :D Linku uz bildi nevarētu lūdzu? :wink: Izklausās pēc Pogas, tur var bloķēt.
nē, galīgi nefoto portāls, face.lv, kurā admini aizliedz bildi ar predlogu "bildei jābūt vertikālai", kaut gan bilde ir vertikāla, tikai uz sāniem nolikta un vēl šie apgalvo, ka vairāk bilžu redzējuši kā es - da es uztaisījis vairāk esmu, kā viņi redzējuši. linka nau, bet meitene bija ar gandrīz zivsaci rakursā no augšas tā uzbildēta, ka pēc gidrocefāla izskatījās, deguns liels, austiņas mazas un kājiņas garas, garas un jo zemāk, jo tievākas.
Publicēts: 07.12.07 16:14
 citēt
Labs! :D :D Linku uz bildi nevarētu lūdzu? :wink: Izklausās pēc Pogas, tur var bloķēt.
nē, galīgi nefoto portāls, face.lv, kurā admini aizliedz bildi ar predlogu "bildei jābūt vertikālai", kaut gan bilde ir vertikāla, tikai uz sāniem nolikta un vēl šie apgalvo, ka vairāk bilžu redzējuši kā es - da es uztaisījis vairāk esmu, kā viņi redzējuši. linka nau, bet meitene bija ar gandrīz zivsaci rakursā no augšas tā uzbildēta, ka pēc gidrocefāla izskatījās, deguns liels, austiņas mazas un kājiņas garas, garas un jo zemāk, jo tievākas.

Ahaa, nu bilde top skaidraaka :)
Publicēts: 10.10.09 00:56
 citēt
Janbo@78.84.28.35 | 00:10 10.10.2009
diezgan atbaidoshi ja godiigi - sievietei kruutis nav redzamas

O,o! :)
Publicēts: 10.10.09 01:02
 citēt
kamambers;-)))))))))))
Publicēts: 10.10.09 01:06
 citēt
Haiduk - bet kapēc Tu pats neaudz ? Tu taču negribēsi teikt, ka esi izaudzis līdz tam kam bija lemts. Visiem zināms - jebkurš cīsiņš grib būt sardele :P
Publicēts: 10.10.09 02:18
 citēt
Maris:ai štrunts tie citāti

reku kritikas paraugs:

http://www.erfoto.lv/index.php?module=My_eGallery&do=showpic&pid=70996&author=imantsu&gallery=&bool=&q=&new=&rateval=&voteval=&orderby=dateD

Khm links nestrādā.
Publicēts: 10.10.09 02:31
 citēt
wow, iedomājieties, 5 komentārus uz augšu es pirms diviem gadiem :D
Publicēts: 10.10.09 02:56
 citēt
Man vienkārši patrāpījās pa rokai piemērots, citēšanas vērts teksts brīdī, kad uzgāju citātu tēmu.
FB forums ir diezgan nepārskatāms. Ja būtu šo tēmu atradis senāk, noteikti būtu ievietojis tajā vēl daudzas "pērles".
:)
Publicēts: 10.10.09 11:48
 citēt
pēc kritiskas piezīmes saņemšanas nemetos uz kritizētāja galeriju bildes vērot.....tas nav vajadzīgs, izlasi, ko raksta un tad viss ir skaidrs, vai ņemt vērā vai ignorēt, vai cilvēks tā patiešām domā, vai rīkojās atriebības jūtu vadīts, vai viņš saprot par ko raksta, vai mētājās ar "pērlēm".....kritizētāja galerijā var nebūt nevienas bildes, bet, ja uzrakstīs pa tēmu, tas tiks ņemts vērā
Publicēts: 10.10.09 12:00
 citēt
MartinK: ... ERFoto viss zieds pats korī dziedāja dziesmu, ka visi jauniņie censoņi ir jāsit, jo citādi nesaprot...

Nu... var sist pa seju, bet var arī uzsist pa plecu. Kritika ir kritika, ne vienmēr viņa jāņem galvā, var arī ņemt starp kājām... :)
Publicēts: 10.10.09 12:26
 citēt
ironia:Haiduk - bet kapēc Tu pats neaudz ? Tu taču negribēsi teikt, ka esi izaudzis līdz tam kam bija lemts. Visiem zināms - jebkurš cīsiņš grib būt sardele :P

šitas citāts pārspēj visus :D... kāpēc pats neaudz :) un ... cīsiņš grib būt sardele :)

apskati www.fotoblog.lv... un salīdzini www.photodom.com... , tad tagad pasaki kā tur ir ar to cīsiņu un sardeli, un kurš ir labāks :D
Publicēts: 13.10.09 18:57
 citēt
IvetaK:
Annirs sēd Ironias profilā un priecājas.

haralds:
es gan sēžu anfasā un pats savā.

P.S. Patīkami redzēt, ka visi vēl nav sajukuši prātā un spēj uztvert lietu komisko pusi.
Publicēts: 14.10.09 12:19
 citēt
Ne no FB, bet tomēr interesanti citāti:

"Sigma 24-70mm f/2. 8 EX DG ar ko šis atšķiras no standarta 18-55mm kit (canon)? "

Šo vārds vārdā neatceros, bet doma tāda: "Vai var bildēt tikai ar body bez objektīva?". Laikam meitenei naudiņas pietika tikai priekš body, bet stiklam nesanāca.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):