forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.12.07 00:03
 citēt
pirmie 3 krāsas tad gaišums un ac asums . N nozīmē bez izmaiņām bet -1 -2 ... pievienots krāsas vai gaišums. Ja cipari ir ar + tad nozīmē novākts.
Vislabāk ja drukā vienā fotolabā tad normāli paprasīt lai viņi izdrukā testa failu ar krāsām, kontrastu un mājās nokalibrēt pašam monitoru pēc šīs izdrukas. Vēl jāņem vērā ka uz dāzādiem papīriem arī rezultāts būs atšķirīgs.
Publicēts: 05.12.07 23:23
 citēt
pirmie 3 krāsas tad gaišums un ac asums . N nozīmē bez izmaiņām bet -1 -2 ... pievienots krāsas vai gaišums. Ja cipari ir ar + tad nozīmē novākts.
Vislabāk ja drukā vienā fotolabā tad normāli paprasīt lai viņi izdrukā testa failu ar krāsām, kontrastu un mājās nokalibrēt pašam monitoru pēc šīs izdrukas. Vēl jāņem vērā ka uz dāzādiem papīriem arī rezultāts būs atšķirīgs.

šito laps...es vienmēr saku, ka digiķēdei jābūt vienādi ieštellētai lai galarezultāts būtu vienāds ar rezultātu, ko redzi uz ekrāna.
Publicēts: 09.12.07 20:50
 citēt
paldies. a kā viņi asumu liek? vnk sarpo?

man sanāca patusēties fuji salonā iekš t/c mols un tur tādiem parastiem pasūtijumiem nekādu šopu protams nevēra vaļā.notika krāsu korekcija CMYK vidē + gaišums/tumšums.ja tur katru bildi vērtu ar šopu vaļā tad nevarētu visu paspēt izdarit...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):