Sovakar pirku bileti pa 1Ls bija kadas 1/10 dalja zales palikusi dabuju aukseja rinda malinja!! Ja vel kas RIGA fuaje no ieejas pa kreisi kur uz kafijusniku iet ir izlikatas kadas patsmit Gnisjuka bildes ar MUSEJIEM aktieriem [Paldies MZ pateica KA TUR TADAS IR !!] Njuuuuuu labas. Kalninsj ka nodzeries plencis plaskjiti vainigs caur pieri lur kautkados ~20 gados. Licitis tads "Macjo" Artmane balta kabrioleta Regina razuma PILNIG NETIPISKA TELA ~Ceplja uznesjanas laikā, bet KRUTAKA bilde ir Binde @ Kreicbergs uz baznicas trepem KAAUTKAS SUPERSTILIGS!! Gnisjuks bij forsj vecis tapec IESAKU PASKATITIES! Ja ka te MZ atcerejas Gnisjukam laikam pieder ta Imanta Kalninja bilde ar stabuli Papardes
... es tikko no seansa ! Nu šī filma un tie ļaudis, kas bija ap to un bija tur, manuprāt , bija jāredz visiem, kuri kaut cik nopietni skatās caur 'stiklu' pasaulē ! Un lai arī 'blogeru' bija pulka, vajadzēja būt visiem ... ! Un tikai nejauši noklausītais stāsts pirms filmas, kad sarunājās G.Binde un R.Pīks par to, kas, kad un kā kam mācījis fotografēt vien bija ko vērts .... ! Bet pati filma vairāt par fotogrāfa būtību un sajūtām ... ! bet lielieski !!! Un krievu valodā .....
Jaa, filma bija tāda emociju bagāta. Bildes arī tiešām foršas. Kā jau teica, Mikola tos cilvēkus atver...un bildēs to var redzēt...
Vispār biju gaidījis stirpi vairāk cilvēku. Kad pirku biļetes, tur uz tās lapas viss bija sasvītrots. Laikam čupa rezervētu vietu VIP'am, bet rindas tāda pašķidras...
He ja es FILMA/BILDES teicamas , sito onku esmu saticis ari dzivaja . BET ka velak izradijas bij IZPIRKTAS praktiski VISAS BILETES tuksjas VIETAS tiktiesjam bija rezervetas VIP+KAstudentiem no kuru skaita bija atnakusji labi ja 1/5 no paredzeta BET tapat zele bij 1/2 aizpildita VOT TAA!