Tiem kas fotografē un arī grib fotografet hjazin kur tehniku iegadaties. Tad nu luk padzirdeju ka ir jauns e-veikals [url=www.fotopreces.lv
...Jauns]www.fotopreces.lv
...Jauns[/url] veikals, patreiz Nikon un Canon tehnika, bet sazinajos un sie saka ka bus ari Olympus, Pentax un vel visvisadi. Cenas pienemamas un salidzini.lv patreiz letakie... Kas man pasam patika viniem ir gruti dabinama "zivs acs"
Tiem kas fotografē un arī grib fotografet hjazin kur tehniku iegadaties. Tad nu luk padzirdeju ka ir jauns e-veikals [url=www.fotopreces.lv
...Jauns]www.fotopreces.lv
...Jauns[/url] veikals, patreiz Nikon un Canon tehnika, bet sazinajos un sie saka ka bus ari Olympus, Pentax un vel visvisadi. Cenas pienemamas un salidzini.lv patreiz letakie... Kas man pasam patika viniem ir gruti dabinama "zivs acs"
100-400 IS L pa 987Ls. Es tikko nopirku no fotoveikals.lv pa 850...ar piegādi uz pirmspirkšanas testa iespēju, un iespēju pēc šī testa objektīvu nepirkt, ja man tas nepatīk, bet gaidīt nakošo... Patiesībā man liekas, ka fotoveikals.lv ir lētākais čalis, strādāju ar viņu jau kuro gadu, nekad nav pievīlis. Pašlaik lietoju kādus 3 pie viņa ņemtus objektīvus.
Labākais veids, kā sapist sev visu tirdzniecību ir izreklamēt augstas cenas kā zemas. Cilvēki nav tādi muļķi, kā izskatās, lasot šo forumu, piemēram!