nu viss..zb, es saku - 116IT, un optima līnijas alus (2l), makaronu paka, 3 buljona kubiņi, kasešu magnetola-radio(nu problēma ar skaņas regulēšanu) un piemetīšu vēl 2as 75W spuldzītes
Viss iepriekšminētais UN veseli DIVI SIEMENS A35 mobīlie telefoni AR LĀDĒTĀJU un EJOŠI
YEAH versatile šito nepārsitīsi... un ja kas, man ir vecs TV aizņem vietu man istabā bet tad vairs tikai 111 Ls UN TV iet normāli, vnk neskatos, krīt uz nerviem, lieka mēbele.
*111Ls *TV(krāsu un strādājošs) *5as burkas ievārijuma *2as 75 W spuldzītes *SIEMENS A35 mobīlais telefons AR lādētāju *padomju stila taburete (arī mc2 nenopirksi) *un paciņa PRĪMA's cigarešu
Es varu dot pret to 350 *Aplauztu 20 cm līnieālu no Ēģitpes *Vecu padomju stila tabureti x3 *Vecu melbatlu strādājošu TV *Un kaimiņieni arī pret viņas gribu, vienk izbesījusi
Varu atdot arī vienkāršī kaimiņieni bez apmaiņas pret 350, bet tad vēl piemaksāju.
*111Ls *TV(krāsu un strādājošs) *5as burkas ievārijuma *2as 75 W spuldzītes *SIEMENS A35 mobīlais telefons AR lādētāju *padomju stila taburete (arī mc2 nenopirksi) *un paciņa PRĪMA's cigarešu
Es varu dot pret to 350 *Aplauztu 20 cm līnieālu no Ēģitpes *Vecu padomju stila tabureti x3 *Vecu melbatlu strādājošu TV *Un kaimiņieni arī pret viņas gribu, vienk izbesījusi
Varu atdot arī vienkāršī kaimiņieni bez apmaiņas pret 350, bet tad vēl piemaksāju.
Tad es dodu Wizuli ar Zenitu, tad būs tev pilnīgs automāts! :twisted:
115Ls *b/w TV ejošs *vecāsmātes zandales *veļasmašīna Rīga-17 (pusautomāts) *paka ar Pampers Newborn *sarūdzis Lāses piens (garantija vēl pusgads) *piemetīšu vēl 10 saņus (ja nu liekas par maz)
145.10 Ls + kaimiņa audi(4x4), kuru viņš tepat ir noparkojis+ vienu suni - boxeri(4x4), kas man pie kājām guļ un praktiski nav vajadzīgs- ja nu vienīgi kad nav ko dariit var izvest viņu pastaidzinaat...
baac, man ir tikai pusizdzerts alinsh, tok nevienu nepaarsitiishu ar to :evil:
galvenais ir kā to pasniedz
dodu *Kakisnr1 *Vecu moni *1/2 no kopētāja *saldētus dārzeņus no 1998 gada *sieru no tā paša gada *vsp varu atdot visu ledusskapja saturu, nekas jaunāks par 2000 gadu tur nav.