forum.gif
flashmob ventspiliii
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / flashmob ventspiliii
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.07 19:55
 citēt
tātad, citēšu idejas autoru- Gredzenu...:
Tāks dārgie tautieši. Tākā pēdējā laikā ir aktivizējušies visādi flashmobisti Rīgā, domāju ventspilniekiem nav ko palikt parādā! Bet šoreiz nevis vienkāršu kopā saskriešanu bet gan ko radikālāku.
Sāciet krāt sīknaudu, jo tā jums būs jātērē Rimi lielveikalā T/C Tobago 19 decembrī plkst 17:30 (laiks var mainīties) kad ,es ceru kad daudz, cilvēki vienlaicīgi visās vaļējāas Rimi kasēs iepirksies vismaz pa 2-3 latiem sīknaudā.
Tagad iedomājaties skatu ka visās brīvajās kasēs skaita sīceni un rindas aug un aug un aug... :D Totāla Rimi paralīze! :D Iedomājaties pārdevējas seju ja nākošais klients arī taisās maksāt ar sīceni... :D Un tas viss ir legāli - viņi nevar nepieņemt jūsu sīknaudu...

Krājiet... muhaahhaaaaaa! :D

P.S. 5,35Ls skaita 11 minūtes un 25 sekundes. :P
Publicēts: 07.12.07 08:51
 citēt
Nu nez,tā jau tām pārdevējām darbiņš nav nekāda medus maize,norvēģu bosiem tā neieriebsi... :cry:
Publicēts: 07.12.07 09:00
 citēt
varbūt tu skaiti 11 minūtes, trenētas pārdevējas 3 minūtēs varbūt var saskaitīt.
Publicēts: 07.12.07 10:21
 citēt
Idiņu bars,vot drīzāk dienu neiepērkaties Rimi
Publicēts: 07.12.07 10:54
 citēt
shitas skarbais :lol:
Publicēts: 07.12.07 11:36
 citēt
F**k milk, got beer?
Publicēts: 07.12.07 12:05
 citēt
hahahaaaa
tas kas sito izdomaaja nestraadaa rimi gadijumaa? psc
Publicēts: 07.12.07 12:31
 citēt
paralēli varētu notikt fleshmobs, kuras dalībnieki ar avīzi sit pa seju visiem, kuri pie rimi kases norēķinās ar sīceni ...
Publicēts: 07.12.07 14:56
 citēt
pesix kur tu atradi tādu paziņojumu ????
Publicēts: 07.12.07 15:00
 citēt
Ja tāds notiksies tad es obligāti par to uzbliezīšu reportāžu :)))
Publicēts: 07.12.07 15:38
 citēt

Rimi tak nevar fotograafeet :twisted:

Nu piedod ja tur rindas izveidotos pietiekami lielas, lai izskatītos tiešām traki esmu gatavs riskēt, ras mans mazais 30D no somas ārā ras bilde un atpakaļ somā, un es pazūdu ... :twisted: :twisted: :twisted:
Publicēts: 07.12.07 15:40
 citēt
Kazha, vari jau noslēpties kaut kur pie alkohola un tad savu mazo 30D un mazo 400-o stiklu un klix - bildes rokā! :D
Publicēts: 07.12.07 15:40
 citēt

"Lielie" un "stiprie" apsargu puikas ievilks aizkambarī un baisu lietas darīs, kameru noteiki paturēs sev par piemiņu...i nedomā fočēt nevienā lielveikalā, pieķers - var ļoti bēdīgi beigties...
Publicēts: 07.12.07 15:44
 citēt

"Lielie" un "stiprie" apsargu puikas ievilks aizkambarī un baisu lietas darīs, kameru noteiki paturēs sev par piemiņu...i nedomā fočēt nevienā lielveikalā, pieķers - var ļoti bēdīgi beigties...

Man baigi fiksās kājas :twisted:
Publicēts: 07.12.07 15:57
 citēt
neviens nevar neko piesiet ja foche "no kruuts" neskatoties skatu mekletaja, ir parbaudits, strada
Publicēts: 07.12.07 17:02
 citēt
idejas paliek aizvien labākas un labākas :D
Publicēts: 07.12.07 17:04
 citēt
pesix kur tu atradi tādu paziņojumu ????

šo man caur draugiem atsuutiija, bet googlee ja nemaldos ir atrodams arii... pats neesmu mekleeejis
Publicēts: 08.12.07 16:40
 citēt
Jā, redziet visi, cik mēs diži vareni, spējam pat bodes kasieres izcūkot! Jo viņas mums atlīdzināt nespēj, lieta droša.
Publicēts: 09.12.07 20:59
 citēt
neviens nevar neko piesiet ja foche "no kruuts" neskatoties skatu mekletaja, ir parbaudits, strada

un ja vienu reizi nenostrādā tad saki fočukam BB!
Publicēts: 10.12.07 07:38
 citēt

Kaut ko tādu es dzirdu pirmo reizi, kautkādam apsargam nav tiesības atņemt manu fotoaparātu, pat karti nē, viņš drīkst kautkā panākt lai tiktu izdzēstas bildes kuras saistītas ar veikalu, un viss, tas ir tā ja apsargs tevi paņem uz muļķi un tu viņam atdod kameru, nuuu tad tas ir cits jautājums, pēc tam droši uz tiesu un lai pēc viņu apsardzes nolikuma mani soda, 100% paŗliecināts ka kameru man neviens neatņems!!!
Publicēts: 10.12.07 08:00
 citēt

Kaut ko tādu es dzirdu pirmo reizi, kautkādam apsargam nav tiesības atņemt manu fotoaparātu, pat karti nē, viņš drīkst kautkā panākt lai tiktu izdzēstas bildes kuras saistītas ar veikalu, un viss, tas ir tā ja apsargs tevi paņem uz muļķi un tu viņam atdod kameru, nuuu tad tas ir cits jautājums, pēc tam droši uz tiesu un lai pēc viņu apsardzes nolikuma mani soda, 100% paŗliecināts ka kameru man neviens neatņems!!!

gan pie ieejas durviim, gan pie ieejas pašā rimi pārtikas utt nodaljaaa ir arii veelviena ziime ka nedriikst fočeet...

pa vasaru kaklaaa ar uzkarinaatu 400d staigaaju un fočēju - spiežot pogu vnk... :D
Publicēts: 10.12.07 14:15
 citēt

viņi tevi par fočēšanu veikalā - tu viņu par zādzību lielos apmēros + morālo kaitējumu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol