Ir ideja,ka 08.12.2007, vareetu sariikot taadu kaadu mini fotopleneru Jelgavas ielās, peec tam paseedeshanu kaadaa krodzinjaa un apspriedes par un ap foto dziivi....laiks runajams, vareetu jau ap 16iem kaa arii veelaak,atkariibaa no iespeejaam....
Nuuuu....satiekamies pie,teiksim, Cakstes piemineklja un tad dosimies,kaa jau visi te izsakaas, kurp acis raada........ Tiekamies 17os 00...dreees????? Vakara nosleegumaa doshanaas uz kaadu krodzinju iedzert teeju vai ko njipraaku, un apspriedes par sho un to )
:lol: Jā un es cepurītē un sarkanu degunu neesmu tā labākā modele :lol: :lol: :lol:
Billy, tad Tu priekš manis paķersi to statīvu, ja? Iepriekš pateicos... Cerams, ka ļoti ar to neapgrūtinu...
Un sagatavojieties mani izglītot, jo ... nav nekādas pieredzes ar to nakts bildēšanu...
Un pasēdēt var būt varam pēc tam doties uz Jurati, tur ir tā neko, ja vēl vispār strādā? Tak uz krekliem ar fototehniku apkrāvušiem neiesim?
Nebuus gruuti gan! Es te veel sovakar uzmetiishu vinjam aci lai viss stradaa kaa vajg! Nav vinsh nekas paraak stabils salidzinjajumaa ar to kas man ir tagad, bet skeit ka tavu kamerinju vajadzeetu tureet bez problemaam! Nu ko zinaashu meginaashu palidzeet.. A tu sovakar megini atrast kaa Manuaalajaa var reguleet diafragmu un sleedzha aatrumu! Ja iespeeejams paskaties vai nevari arii aktivizeet BULB!
Nu jaa.. Buutu diezgan smiekliigi kaa visi kreklos ar statiiviem un fotosomaam! Tad jau veel redzees ko juratee teiks! Un ja nu kas vinmeer jau paliek cillI!
ees tepat esmu. man tikai nav iisti fotoaparaats sonedeelj, ja neskaita zenit ar kadiem 10kadriem vel palikusiem. bet nu varetu jums pievienoties. cikos un kur jus tur satiekaties? (neko ieprieks rakstito nelasiju)
ees tepat esmu. man tikai nav iisti fotoaparaats sonedeelj, ja neskaita zenit ar kadiem 10kadriem vel palikusiem. bet nu varetu jums pievienoties. cikos un kur jus tur satiekaties? (neko ieprieks rakstito nelasiju)
un kas Zenitam pa vainu! Buus vnk jabuut taupigaakam.. 17.00 pie čakstes!