Tā kā pie mums ir visumā daudz bradātāju un graustu milētāju, tad man aktivizējās jautājums vai kāds no jums ir apciemojis raķešu bāzi kas atrodas: Rīgas reģ., Tukuma raj., Slampes pag.
Māte google izdeva man citu vietu bildes (citu raķešu bāzu Latvijā), bet šo te īsti nekur nevarēju atrast - tad paceļas jautājums vai tur nekā nav vai vienk. neviens īsti nezin kā tur nokļūt un vieta nav apgūta?
Ja kādam ir bildes un/vai info kā tur nokļūt lūgtu padalīties!
Tevis norādītajā bijis neesmu, bet biju otrā pusē šosejai, tur ar tāda vieta, da nekā tur nav. Tagad regulāri pa Smārdes lidlauku ņemos, bet tur ar nekā ievērības cienīga nav, moš pierasts?
Tevis norādītajā bijis neesmu, bet biju otrā pusē šosejai, tur ar tāda vieta, da nekā tur nav. Tagad regulāri pa Smārdes lidlauku ņemos, bet tur ar nekā ievērības cienīga nav, moš pierasts?
Es esmu bijis AIZVAKAR. Tas preti Cinevillas celjam pie Narinjam. Pareizak sakot es NEAPSTAJOS bet vienkarsji izbraucu cauri no Smardes caur Ozolpili uz Cinevillu Vinju starp citu var IDEALA KVALITATE apskatit ieks Google Erth ta ka katru betona kluci var samanit. Pec ta es vinju ar nocekoju nejausji petot celju uz Cinnevillu pa taisni braucam mes tur ar ritenjiem pirms kadiem 3 gadiem. Tipiska RAKESJU POZICIJA Latvija tadu ir vairakas , site nekas iznemot paris angarus un demontetas pozicijas nav palicis. 56°53'7.61"N 23°16'40.41"E
Ieraksti sjito Google Erth tas buss Bazes centrss KRUPNIM PLANOM