forum.gif
Raķešu Bāze - Slampes pag.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Raķešu Bāze - Slampes pag.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.07 12:14
 citēt
Tā kā pie mums ir visumā daudz bradātāju un graustu milētāju, tad man aktivizējās jautājums vai kāds no jums ir apciemojis raķešu bāzi kas atrodas: Rīgas reģ., Tukuma raj., Slampes pag.

Karti iespējams aplūrēt šeit:
www.vietas.lv...

Māte google izdeva man citu vietu bildes (citu raķešu bāzu Latvijā), bet šo te īsti nekur nevarēju atrast - tad paceļas jautājums vai tur nekā nav vai vienk. neviens īsti nezin kā tur nokļūt un vieta nav apgūta?

Ja kādam ir bildes un/vai info kā tur nokļūt lūgtu padalīties!

Jau iepriekš paldies! :)
Publicēts: 10.12.07 14:43
 citēt
[url=www.industreality.lv]www.industreality.lv[/url]
Publicēts: 10.12.07 15:31
 citēt
www.industreality.lv

UN? Ko dod man links kurā nav man vajadzīga informācija par augstāk minēto raķešu bāzi...
Publicēts: 10.12.07 16:49
 citēt
www.industreality.lv

UN? Ko dod man links kurā nav man vajadzīga informācija par augstāk minēto raķešu bāzi...

vienkarshi apluko bildes! :)
Publicēts: 10.12.07 17:13
 citēt
Ādažu plogonā ir diezgan daudz graustu un bunkuru... esmu bijis pat atombunkurā, kas paiet zem Dūņezera (bet tas bija sen un vairs nav taisnība)
Publicēts: 10.12.07 18:31
 citēt
Tevis norādītajā bijis neesmu, bet biju otrā pusē šosejai, tur ar tāda vieta, da nekā tur nav. Tagad regulāri pa Smārdes lidlauku ņemos, bet tur ar nekā ievērības cienīga nav, moš pierasts?
Publicēts: 10.12.07 18:53
 citēt
Tevis norādītajā bijis neesmu, bet biju otrā pusē šosejai, tur ar tāda vieta, da nekā tur nav. Tagad regulāri pa Smārdes lidlauku ņemos, bet tur ar nekā ievērības cienīga nav, moš pierasts?

aizbrauc kaut kur citur :D
Publicēts: 10.12.07 19:03
 citēt
es jau braukāju, tik sniedzu manu vērtējumu par vietām līdzvērtīgām pieminētajai. A lidlauks man jāskatās darba dēļ, nekāda sakara ar foto!
Publicēts: 11.12.07 01:41
 citēt
Es esmu bijis AIZVAKAR. Tas preti Cinevillas celjam pie Narinjam. Pareizak sakot es NEAPSTAJOS bet vienkarsji izbraucu cauri no Smardes caur Ozolpili uz Cinevillu:) Vinju starp citu var IDEALA KVALITATE apskatit ieks Google Erth ta ka katru betona kluci var samanit. Pec ta es vinju ar nocekoju nejausji petot celju uz Cinnevillu pa taisni braucam mes tur ar ritenjiem pirms kadiem 3 gadiem. Tipiska RAKESJU POZICIJA Latvija tadu ir vairakas , site nekas iznemot paris angarus un demontetas pozicijas nav palicis.
56°53'7.61"N
23°16'40.41"E

Ieraksti sjito Google Erth tas buss Bazes centrss KRUPNIM PLANOM:)
Publicēts: 11.12.07 10:20
 citēt
Paldies Lunim! Tas arī ir tas ko gribēju dzirdēt! :)
Publicēts: 11.12.07 10:25
 citēt
Pilna Latvija ar tām raķešbāzēm,Kurzemē vien kādas četras zinu,Zemgalē divas.
Publicēts: 11.12.07 10:28
 citēt
Pilna Latvija ar tām raķešbāzēm,Kurzemē vien kādas četras zinu,Zemgalē divas.

Es to zinu, bet mani interesēja tiešī šī!

Vai tas tiešām nebija saprotams, kad uzdevu konkrētu jautājumu par noteikto raķešu bāzi....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):