forum.gif
Noma! Sasāpējusi problēma man.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Noma! Sasāpējusi problēma man.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.07 12:19
 citēt
Nu re... Pienācis brīdis kad esmu sprukās un nezinu pie kā vērsties! Man uz 21-22 datumu, vajadzīga zipspuldze pirekš sony alfas, tā lūk, kāzas bildējamas, un bez zipenes neiztikt. Neu re... Doma bija nomāt kādā nomā. Mūsu pašu fotonomā nav! meklēju citur arī nav! Lūk, Nomāt no kādas provātpersonas (laikam neiespējami) bet mēģināšu jautāt, ja nav kāda noma ko ieteikt, tad varbūt var prasīt no kāda personīgi iznomāt? (:

Būšu priecīgs ja kāds atsauksies! (:
Publicēts: 10.12.07 13:08
 citēt
hameleons pa 5 Ls/h gan jau iznomās :)
Publicēts: 10.12.07 13:35
 citēt
:shock: Tad jau jaunu var nopirkt! XD ne? :lol:
Publicēts: 10.12.07 14:40
 citēt
Tā mana pirma reize tā teikt, iemēģinu spēkus. Principā pats pieteicos, drauga kāzas iebildēt, nu re... Tad arī viss pašam savs vajadzīgs, teicu ka nomu zipenei lai atmaksā, un ar to pietiks! Tad sāku serčot un sapratu ka dimbā ir un alfai zibeni tā tik vienkārši dabūt nevar. :/
Publicēts: 10.12.07 15:26
 citēt
tā ir ar tām alfām/citām ne tik pazīstamām kamērām - pazīmēties citiem, ka tev ir Sony/cits brands var a dabūt pričendāļus normāli nevar...

Lai dzīvo Canon! :)
Publicēts: 10.12.07 15:32
 citēt
:P Es jau arī it kā par canonu :P bet zini, Alfa laba! (: Zīmējies vai nē fotoaparāts nav slikts. (: manai meitenei ir, so uz kāzām ņemu to, un lielais zibenis tik nav! :/
Publicēts: 10.12.07 15:37
 citēt
Tāda konkrēta termina Labi nav - tas ir atkarīgs kam, ja tev alfa ir labi, tad lai tā būtu - prieks par tevi! :)

Katram ir savas prasības pret lietām un attieksme! :)
Publicēts: 10.12.07 15:43
 citēt
! Nu nesāki jau tu arī bildēt ar mark II :D
Publicēts: 10.12.07 18:14
 citēt
Viss bumbās!!! Lieta atrisināta.
paldies par atsaucību! (: šito var k-kā aizvērt... Nu DELETE!!! (:
Publicēts: 10.12.07 18:53
 citēt
man prieks ka atrisinājās. Tomēr lai tādas problēmas nerastos, nevajag pirkt visādas alfas šmalfas, no firmas kas defaultā ražo monitorus :D
Publicēts: 10.12.07 19:20
 citēt
:lol:
Publicēts: 10.12.07 21:05
 citēt
:lol:

Vai tik tu pats neteici kko lidziigu:

Alfa - Labs bodijs, tik nav ko skruvēt virsū! ;)
Publicēts: 10.12.07 23:28
 citēt
tip, skaists augums, tik žēl ka lesbiete xD
Publicēts: 10.12.07 23:29
 citēt
apmeeram! :D
Publicēts: 11.12.07 02:06
 citēt
Tādi joku plēsēji! :D
Publicēts: 11.12.07 06:21
 citēt
Nu ļaudis pasakiet kā var dzēst šo foruma ierakstu??? :D Citādāk es te viens pats saspamošju daudzum daudz! XD DELETE
Publicēts: 11.12.07 10:30
 citēt
! Nu nesāki jau tu arī bildēt ar mark II :D

Nesāku gan, bet ja gribēšu to darīt man nevajadzēs mainīt visus objektīvus un citus pričendāļus, kas varētu izraisīt gana lielus zaudējumus...
Publicēts: 11.12.07 10:41
 citēt
tip, skaists augums, tik žēl ka lesbiete xD

:lol: :lol: :lol:
Publicēts: 11.12.07 17:36
 citēt
Ir jau ir taisnība! (: Tas mans meitenes aparāts, ņemšu vērā! XD Turēšos pie viena bernda! Tas atviegos dzīvi! XD

Nu kur ir? :D Admini kas dzēsīs šo te..... XD Man te nekas sakarīgs vairs nav jautājams nevienam! XD :roll: :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):