forum.gif
Pārdodu lietotas studijas zibspuldzes.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu lietotas studijas zibspuldzes.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.07 22:34
 citēt
Ražotājs Falcon Eyes. 250ws. Jaunā cena 80Ls!!!
Komplektā vads, sinhrokabelis un reflektors.
t.29510016- Juris.

www.portreti.lv...
Publicēts: 10.12.07 22:50
 citēt
Otrā ir ar statīvu?

Statīvus nepārdodu, sīko arī pagaidām paturēšu sev.:)
Publicēts: 10.12.07 22:50
 citēt
Pie parastā statīva viņu var piestiprināt?
Publicēts: 10.12.07 22:56
 citēt

nūūū, teorētiski visiem fotolampu statīviem vajadzētu būt vienādiem :wink:
Publicēts: 10.12.07 22:57
 citēt

Pie jebkura zibspuldzēm paredzētā. Ja gribi pie fotoaparātam paredzētā, vajadzēs tādu pārejas puļķīti, uz kura to lampu uzspraust. Tomēr fotoaparāta statīvs būs nedaudz par zemu dažās situācijās.
Publicēts: 10.12.07 23:23
 citēt
tīīīk mīlīga reklāma. Tavējais sīcis ? :))
Publicēts: 11.12.07 08:54
 citēt
tīīīk mīlīga reklāma. Tavējais sīcis ? :))

Aha!
Publicēts: 11.12.07 11:28
 citēt
600- niece pārdota, 250- niece vēl ir aktuāla. Jaunā aktuālā cena 90Ls.
Publicēts: 11.12.07 17:20
 citēt
gaismas virzitajiem visiem ir vienadi stiprinājumi?! tb, citas firmas softboxis shitam vajadzetu list virsu bez prob. nea?!
Publicēts: 11.12.07 17:28
 citēt
Edzja nju tu gan dod:):) GANDRIZ KATRAI firmai ir SAVI STIPRINAJUMI vairums KREISO KINIESJU izmanto BOWENS savietojamus sitam liekas bija tads ka Multiblitz kas ir STABILAKS ka BOWEN:) Nju ja tev ir teixsim BOWEN sobtboxs ar mainamu bajoneti tad +9Ls Multiblitz bajonete :):)

Falcon bajonett

Multiblitz V-Bajonett

walimex K&DS Serie

Elinchrom
Publicēts: 11.12.07 17:31
 citēt
esmu tik aprobezjots ka esmu stradajis tikai ar bowens :oops:
Publicēts: 11.12.07 19:35
 citēt
Softoksi ir vienādi, maināms tikai tas dzelzītis, kas redzams bildēs. Varu tādu piemest klāt, svaram.
Publicēts: 12.12.07 08:19
 citēt
Jaunā cena 80 Ls.
Publicēts: 12.12.07 10:10
 citēt
nu ka ir ar lampam tads pats gemorojs ka ar stiprinajumiem? :oops:
Publicēts: 12.12.07 10:14
 citēt
ir kads pamatots iemesls tadai steigai?
Publicēts: 12.12.07 14:02
 citēt
ir kads pamatots iemesls tadai steigai?

Tu kaut ko nepareizi uztver. Steigas nav, pieduros no procesa. To, savukārt, sapratīs tikai tie, kuriem nauda ir vienaldzīga.

70Ls.
:)
Publicēts: 12.12.07 14:12
 citēt
250ws, nūūū neteiktu, ka bez īpašas iespaidošanas kādam šis lukturs būs vajadzīgs :roll:
Publicēts: 12.12.07 14:37
 citēt
250ws, nūūū neteiktu, ka bez īpašas iespaidošanas kādam šis lukturs būs vajadzīgs :roll:

Vairums pie manis studiju īrējošo cilvēku kā galvenās gaismas avotu lieto 400 ws zibspuldzi, kura ieslēgta uz apmēram 1/4 jaudas, t.i. uz 100 ws. Tā kā...gudras runas ir viena lieta, bet prakse pavisam kas cits.
Publicēts: 12.12.07 15:08
 citēt
ja tu tā saki :roll: man atkal lielākoties sanāk bildēt ar 800-nieci, jā arī bieži grozot jaudu, taču problēmas ar gaismu ir retākas :D
Publicēts: 12.12.07 15:21
 citēt
edzjus : Nju bet ka tu domaji LAMPAS iznemot DAZJUS PILOTUS ari atskiras KATRAI firmai pietam GANDRIZ katram VIENAS FIRMAS modelim vel savadakas:):) Nju nemedz but UNIVERSALU verkju seviskji STUDIJAS tehnikai :):)
Publicēts: 12.12.07 18:01
 citēt
labs piedaavaajums, man 2 bowens zipenes jau ir, shii buutu pa skaisto! juri, piemet kaut ko klaat un njemu :D
Publicēts: 12.12.07 18:10
 citēt
edzjus : Nju bet ka tu domaji LAMPAS iznemot DAZJUS PILOTUS ari atskiras KATRAI firmai pietam GANDRIZ katram VIENAS FIRMAS modelim vel savadakas:):) Nju nemedz but UNIVERSALU verkju seviskji STUDIJAS tehnikai :):)

vot lohi :) man dator nozare maca, ka sistemas ir javeiudo gluzji ka rozetes pie sienas - visas (prakstiski, labi anglji un citi ir idinji vienkarshi :D :D) ierices ir iesprauzjamas un palaizhamas. the same stuff par USB. a te - katrs megina izrauties no pulja un but orginals ar savu savienojumu, vitnes attalumu vai hvz sazin ko vel :D
Publicēts: 13.12.07 09:30
 citēt
labs piedaavaajums, man 2 bowens zipenes jau ir, shii buutu pa skaisto! juri, piemet kaut ko klaat un njemu :D

Nu, brauc pakaļ! Dabūsi vēl nahaļavu kādu zoņķiku!:)
Publicēts: 13.12.07 10:14
 citēt

Nu, brauc pakaļ! Dabūsi vēl nahaļavu kādu zoņķiku!:)

Pārdots! Gaidi zvanu un braucu!
Publicēts: 13.12.07 10:25
 citēt
Manuprāt, riskants pasākums lietotas zipenes ņemt. Nav zināms, cik ilgi lampas un kondensatori vilks. Kaut gan par falkoniem vēl nezinu, tik ar boweniem un walimexiem darīšana bijusi...
Publicēts: 13.12.07 15:54
 citēt
Manuprāt, riskants pasākums lietotas zipenes ņemt. Nav zināms, cik ilgi lampas un kondensatori vilks. Kaut gan par falkoniem vēl nezinu, tik ar boweniem un walimexiem darīšana bijusi...

Onkulīt, tu laikam neesi lāga brilles līdz galam uz acīm uzlicis- cena ir 70, nevis 700 Ls! :D Mūsdienās par to naudu sanāk vienreiz uz Maximu pēc paikas aizbraukt.
:)
Publicēts: 13.12.07 16:37
 citēt
a te - katrs megina izrauties no pulja un but orginals ar savu savienojumu, vitnes attalumu vai hvz sazin ko vel :D
nuka, nafig "na hui šire"! bet nu tā šie dara. savietojamība. compatibility.
Publicēts: 13.12.07 19:12
 citēt
Portreti... par ls 70,- nevar nopirkt 2 fotokondensatorus(jo tie kā likums lido papāriem ārā) katrs maksā Ls 40,- un, ņemot vērā, ka zibene lietota studijā kā peļnas avots, tātad regulāri vairākas stundas nepārtrauktas nedalādes režīmā, tad varbūtība uz remontu ir visai liela...
Publicēts: 13.12.07 19:46
 citēt
Portreti... par ls 70,- nevar nopirkt 2 fotokondensatorus
nu, nezinu, kas fotokondensatori, laikam jau kondensatori ar uzraxtu "foto", 2000 mF var par ~ 4-5 Ls latgalītē dabūt,
Publicēts: 13.12.07 20:02
 citēt
Harald... nesmīdini ar Latgalīti! Lecīgais Portreti tev galvā uzmauks zibspuldzi vai ģeneratoru, ja tur oriģinālo kondensatoru vietā būsi iebāzis ģešovku, kas nodedzinās zibeni jau pēc trešās izlādes. Latvijā neviena firma nepārstāv t.s. Photo Flash elektrolītus. Bowenam sūtījām no Vācijas, izmaksāja, kā jau teicu- Ls 40,- gabalā.
Publicēts: 14.12.07 00:53
 citēt
Harald... nesmīdini ar Latgalīti!... ...kas nodedzinās zibeni jau pēc trešās izlādes.
sorry, C=C, saprotama lieta, krivu izžūst un izkliede lielāka un paši fiziski lielāki. bet kā bez valsts eksāmena Zinātniskajā komunismā diplomēts elektroņiķis jautāju - kā var C nodedzināt blici? var jau arī Kalciju kā mikroelementu pirkt aptiekā par 10 Ls gramā ar uzrakstu, ka no super - truper gliemežu mājiņām iegūts. tak tas pats krītā. /a kondensatori gan ne federvāciešu, čehu/
Publicēts: 14.12.07 01:09
 citēt
lai ari censhos lasit rupigi haralda postus - mans tomer anyway lielako dalju nesaprast :D :D
Publicēts: 14.12.07 01:50
 citēt
Gribat anekdoti . man kadreiz bija KRIEVU blice no locitiem blekjiem saskruveta un praktiski 1:1 dvinis tagadejam WALIMEX 350 blicem izmeros nju 20x10x10cm apsaluts samopals bet rupigi uztasitas maksaja man vinja 80 DM atveda no krievijas ~93-94 gada Tik tas bija pirms 15 gadiem. panemu jo BAIGI MAZINJA 2x mazaka ka man ta laika Broncolori varej iemest fotsoma kopa ar mazinju zontjiku un uzzskruvet parastajam foto staivam svera ~2kg. Blicei regulari kusa PILOTU lampas cokolis. Kusa tapec ka ta blice NELADEJAS LAUKA tas nozime SPIED CIK ATRI GRIBI vislaik uzladejusies jauda ~250:):) Djela bija Vacija ~2000 gada Nju tad sajai atkal nodega tas coklolis jo kautka aizravamies ar kartejo drauzdeni bildejoties kautkada vannasistaba slakatas utt. Drzudzenei bracjka kautkada elektronikju kantori sanceja Hanovera nju iedevi sjim to "Samopalu" lai parlode vadus. Nju vo dzeks zvana ka sjiem kautkadas neskaidribas lai atbraucot uz kantori. Atbraucu , blekja kaste razskruveta viss ka kartigiem vaciesjiem sanumurets samarkjets jauni vadinji sadegusji vieta piemekleti. Nju ta dzeki prsas KUR DABUJI? Es saku nju teicu tac Krievija savulaik dzeks tasija. Sie saka uz detaljam neesot nekadu apzimejumu un kondikji visapr kautkadi niespejams stradajot apmeram uz 1/3 nos savas jaudas tapec tads iespaids ka nekad neladejas lauka. Primcipa zdeki izteica minejumu ka konkrets kondikjis PRAKTISKI varetu maksa ka vesels Blic gereratots spriezjot pec vina jaudas un parametriem tas ka nav markejuma esot kautkads militaristu razojums :):)
Publicēts: 14.12.07 02:20 labots
 citēt
nu, es kā skolā mācīja, ar C apzīmēju kapacitāti, ar E enerģiju, ar U spriegumu, ar I strāvu un tādā veidā. bet pavisan līdz galam jau ne-1-ns C neizlādējas, pai kautkāda U kritiskā I pārtrūkst.
Publicēts: 14.12.07 09:04
 citēt
Harald... nesmīdini ar Latgalīti! Lecīgais Portreti tev galvā uzmauks zibspuldzi vai ģeneratoru, ja tur oriģinālo kondensatoru vietā būsi iebāzis ģešovku, kas nodedzinās zibeni jau pēc trešās izlādes. Latvijā neviena firma nepārstāv t.s. Photo Flash elektrolītus. Bowenam sūtījām no Vācijas, izmaksāja, kā jau teicu- Ls 40,- gabalā.

Kondensatorus var dabūt tevalo.lv (pa dārgo) un mdfoto.lv (pa lēto). Uz vietas.
Publicēts: 14.12.07 10:36
 citēt
nu, ģeneratoru vai taisngriezi gan var C nokurināt, ja nepareizs. bet tā diode jau sūdu maksā.
Publicēts: 09.12.08 23:50
 citēt
es kautkaa nesapratu ka ar shtruntiigu kondensatoru var kautko nosvilinaat, nee nu var ja ja izkuust jeb kautkaa taa, bet nu domaajams vieniigais reaalais ljaunums ko taads nefoto kondensators speej nodariit ir nedalaadeeeties, jeb nelaut zibenim izdot pilnu jaudu...
Publicēts: 10.12.08 00:23 labots
 citēt
studijas blicei tas neraksturīgi, bet ja blice iecerēta ar C=600 mF un izmaukt reizes 5 minūtē, bet elektrolīķi nomaina pret lielāku (un lai nelādētos īpaši ilgāk, vēl strāvas ierobežojošo preteklību nomaina pret mazāku) un mauc biežāk, kā iecerēts, var preteklība sakarst vai ģenģera traņi nosmirdēt.
Publicēts: 10.12.08 20:29
 citēt
tas jaa harald, bet es gan vairaak biju domaajis aizvietotaaju "nefoto":face-wink: koni identiskas kapacitaates nu mirkli plus miinus, nedomaaju ka 10mf nobiide radiis probleemas, nu ja 500mf maina ar 1f tad jaa :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):