forum.gif
PENTAX DA 50-135 F2.8 ED
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PENTAX DA 50-135 F2.8 ED
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.07 16:42
 citēt
Vabrūt kādam K10D lietotājam ir interese pēc šāda stikla? Noliktavā viens ir, nolēmu jums arī par to paziņot...
PENTAX DA 50-135 F2.8 ED - 535.00Ls
www.pentax.co.uk...
Publicēts: 13.12.07 00:01
 citēt
Uf! Buutu es miljonaara deels :) :twisted: :mrgreen:
Publicēts: 13.12.07 09:56
 citēt
Kāds standartzūms 2,8 nav parādījies?
Publicēts: 13.12.07 13:10
 citēt
Nē, nav, toties šodien ir parādījies šitāds brīnums:
PENTAX DA 18-250 F3.5-6.3 ED AL - 330.00Ls
Publicēts: 21.12.07 22:58
 citēt
Vabrūt kādam K10D lietotājam ir interese pēc šāda stikla? Noliktavā viens ir, nolēmu jums arī par to paziņot...
PENTAX DA 50-135 F2.8 ED - 535.00Ls
http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/lenses/index.php?lenses&gruppe=201&artikel_nr=21660

Un nevienas replikas par šo stiklu????
Publicēts: 22.12.07 00:20
 citēt
varu ielikt repliku:

apgraizīts

tāpēc jau tauta ārdās par katru tirgū izlikto gaīšo stiklu uz k baijonetes:

cgi.ebay.de...
Publicēts: 22.12.07 01:14
 citēt
Tiem ko jumc nobraucis tai E-bay , SiGMA tuvu 1000 EUR 70-200/2,8. Tiesjam tac deficitss vai kaa?
Publicēts: 22.12.07 08:31
 citēt
Nē, nav, toties šodien ir parādījies šitāds brīnums:
PENTAX DA 18-250 F3.5-6.3 ED AL - 330.00Ls

Tu neapbižojies dikti, bet Elkor bodē šitais bez atlaides maksā rovno tik pat! :(
Publicēts: 22.12.07 11:46
 citēt
Luni

pentax 2,8/70-200 neražo jau gadus 6 a sigma tamrons priekš pentax jau 2 gadus ........ nekur uz pasaules vairs k baijonetei neražo neko sakarīgu pilnam kadram

vēl bodēs ir pa kādam 77mm 43mm 50 un 100 macro - tos gada laikā izpirks un jaunu Pentax sakarīgu stiklu tirgū vairs nebūs uz visiem laikiem
Publicēts: 22.12.07 13:23
 citēt
Luni

pentax 2,8/70-200 neražo jau gadus 6 a sigma tamrons priekš pentax jau 2 gadus ........ nekur uz pasaules vairs k baijonetei neražo neko sakarīgu pilnam kadram

vēl bodēs ir pa kādam 77mm 43mm 50 un 100 macro - tos gada laikā izpirks un jaunu Pentax sakarīgu stiklu tirgū vairs nebūs uz visiem laikiem

izklausās ļoti bēdīgi :(
Publicēts: 22.12.07 23:13
 citēt
mjaaaa....
Ko taadu dzirdot neceltos roka pirkt pentaxu.
A, ko razjotaaji taa? NAv pieprasiijuma?
varbuut kaadu gadu nelaidiis konveijeros un tad palaidiis pa normaalu ciparu un visi shaa kaa taa pirks :D
Publicēts: 23.12.07 01:13
 citēt
Razhotaaji taisa... PENTAX DA 50-135 F2.8 ED ir pavisam jauns objektīvs, tikai šā gada 4 ceturksnī parādījās tirgū kopā ar vēl vienu modeli, tajā linkā uz pentax mājaslapu abi jaunie objektīvi ir ar zvaigznīti. Nezinu kas ir ar Tamronu, bet SIGMA plāno nākamgad atsākt full supportu pentax digitālām spoguļkamerām, tā kā gaidāms ka nākamgad visi esošie DC un pārējie SIGMAS objektīvi būs pieejami arī uz KAF bajonetes... :)
P.S. par pentaxu, tas protams ja viņi turpinās tik pat mežonīgi iekarot spoguļkameru tirgu kā 2007 gada laikā...
Publicēts: 23.12.07 08:33
 citēt
Luni

A tas 70-200, tavuprāt, ir baigi foršais diapazons priekš crop?
Publicēts: 23.12.07 12:54
 citēt
nekur uz pasaules vairs k baijonetei neražo neko sakarīgu pilnam kadram

jādomā, atkrājas no tam, vai Pentax uztaisīs FF dSLR.
Publicēts: 23.12.07 16:44
 citēt
pentax K1D, tieshii shii iemesla deelj kaveejaas pirmsrazhoshanas stadijaa... nav pietiekami liels aksesuaaru piedaavaajuma klaasts lai vareetu izpatikt profesionaaljiem, paredzams ka naakamgad pentax piedaavaajumaa buus daudz vairaak jaunu objektiivu, kaa arii alternatiivie razhotaaji atsaaks FF paredzeeto objektiivu razhoshanu arii uz K... es nesaprotu par ko juus visi satraucaties, pagaajushogad neviens pat neuzskatiija pentax par fotoaparaatiem... jo tie istD nu galiigi nevienam nebija vajadziigi, shii gada beigaas no pentax sazveerestiibas foto tirguu saak raustiities vadoshie razhotaaji, naakamgada beigaas Pentax buus tirgu vadoshajaa trijotnee Canon, Nikon, Pentax. vinjiem buus pieejami milzum daudz aksesuaari no sevis un alternatiiviem razhotaajiem, un tiks izlaista jaunaa modelju seerija, Pentax K200D, K20D, K2D... lielaakais jautaajums uz kuru veel neesmu atradis un diez vai atradiishu atbildi, ir jauno modelju seerijas cenas... iespeejams ka taas buus ieveerojami augstaakas kaa liidz pirmajai seerijai... jo brends buus jau ienjeemis ieveerojamu vietu pasaulee lai par to vareetu prasiit papildus samaksu....
Publicēts: 23.12.07 18:25
 citēt
gandrīz 6 gadi atpakaļ, kad prezentēja tā arī neiznākušo FF K-1d, ar stikliem un aksesuāriem viss bij vairāk kā kārtībā (un ar vietu starp ražotājiem arī) - kas Tev pie *istD nepatīk? - pirmais *istD līdz k10 bij vienīgā lietojamā pentax ciparu kamera (trokšņi mazāki kā toreizējiem konkurentiem c-10d un n-d100) starp kurām starpā 8 sūdīgas kameras un pilnīga stiklu izzušana - nupat arī blakusražotāju klāstā.

būtu vareni ja šitais opītis mz-s korpusā pēkšņi iznāktu:

Publicēts: 23.12.07 18:37
 citēt
vienīgi dārgs baigi tas *istD bija - toreiz elkorā, kas vēl blakus franču vēstniecībai bij, 1150Ls. body

a savādāk vadības pogas vairāk un ērtākas kā k10 - nav iso prioritātes, šaubīgā antidrebekļa un mazāks lcd + 4Mpix mazāk - notestēju k10 un ieraugot trokšņaino bildi ko dod tie + 4Mpix sapratu, ka pirmajai pentax ciparu spogulenei tā arī nav maiņa vēl iznākusi

tie Dl un Ds *isti gan jau bij vāji - taisīti cenas nodzīšanai
Publicēts: 24.12.07 01:10
 citēt
Es neatceros cik un kas maksāja, cik gadus atpakaļ, bet zinu faktu ka Pentaxam ienākšana digitālo spoguļkameru tirgū bija neveksmīga, neskatoties uz to ka iespējams kaut kāds pirmais istD bijis superlabs tehniskajā ziņā, lai iegūtu tirgu nepieciešams ne tikai labs produkts... Pirmie veiksmīgie soļi DSLR tirgū Pentaxam sākās tikai 2006 gada beigās, tikai līdz ar K1XXD sēriju parādīšanos... tas attēls kas ir augšā, es nezinu no kurienes ir izrauts, bet reālais K1D pat izskatā vēl nekur nav prezentēts, nets ir pilns ar visādiem mēsliem, es protams neizslēdzu iespēju, ka kādreiz sen tiešām bija plānots šitādu K1 izlaist... taču īstā kamera vairāk nekā ticami izskatīsies un būs pavisam savādāka... P.S. vēl par to attēlu, neizskatāska tā vispār būtu DSLR, visas D kameras arī tiek marķētas ar D, kaut vai vecie istD... :) te nav, šī drīzāk filminiece...
Publicēts: 24.12.07 02:18
 citēt
..filmeniece ar video izeju.. njaa..
Publicēts: 24.12.07 02:32
 citēt
tam, ka nezini ticu

tas ko tu domä par śo kameru ko pentax vazäja pa visäm izstädëm 2 gadus man neinteresē

pēc tam šie vazāja šo:

kas tev atkal ir filminiece :)

tagad nevazā vairs neko uz ko būtu vērts skatīties un arī stiklus taisa tikai apgraizītus - kantoris kam 2000 gadā bija pilna stiklu līnija ar f1.2, f1.4, f1.8 dažādu garumu stikliem šobrīd lepni prezentē apgraizītu f2.8 zoomu :)

nenormāls progress :)

ja tev pentax piedzima kā līkne kas rāda kā elkor andelē vislētākās pasaules spogulenes ko tur teikt

citi redz kā kādreiz nopietns ražotājs sprāgst nost
Publicēts: 24.12.07 02:37
 citēt
..pret zemi! :)
Publicēts: 24.12.07 16:04
 citēt
Maris, 4 gadus atpakalj man neintereseeja ar ko nodarbojaas, un kas ir pentax, taagad no droshiem avotiem pie manis nonaak taada informaacija kuru tu nekaadaas zinjaas neizlasiisi, un nekaada googlaa neatradisi, taa arii pienaak...veestuliitees. un man tas viss jaapeeta un jaanalizee lai veicinaatu katra razhotaaja preces noietu Latvijas tirguu... un vinji tur neanalizee, kas tu esi, elektrotehnikas milzumimpeerijas uznjeemums Elkor, vai elektrotehnikas mazumtirdznieciibas mikrouznjeemums, visi tiek njemti veeraa, kas protams veelaak veelaas buut oficiaalie paarstaavji savaa valstii... es zinu ka taa K1 ir bijusi digitaalaa kamera, ja tu domaa to pieraadiit ar displeju aizmuguree, tad pateikshu, Nikonam ir filminieces ar displeju aizmuguree, fotografeejot vinja uznjem mazu digitaalo atteelu lai vareetu ieveerteet apmeeram kaa sanaacis... :) tik pat liels tas LCD... Taa otraa nebuut nav K1D, taa vairaak izskataas peec kaut kaadas studiju lielformaata kameras prototipa... Pentax bija viens no labaakajiem, tad bija gandriiz pamiris liidz ar digitaalo kameru popularitaati, un tagad atkal atdzimst, un uz to noraada nevis razhoto produktu pieejamiiba un versijas, bet ekonomiskie raadiitaaji... kaut gan es iespeejams saaku saprast ka mees runaajam dazhaadaas valodaas :) jo ir tas ko zin un ko uzskata par patiesiibu pateereetaaji, taa ir aarvide ko uztaisa razhotaaji savstarpeeji mijiedarbojoties ar dazhaadu liidzeklju paliidziibu, un ir ieksheejaa vide, eec kuras var patiesi spriezt kas ir kas... pateereetaajam par ieksheejo vidi nav ne mazaakaas nojausmas, tas ir taapat kaa latvijaa uzskata Canon par labaako razhotaaju pasaulee, jo par to zinjo reklaama, tachu ekonomiskie raadiitaaji pieraada preteejo, ka Nikons ir pirmajaa vietaa un lielu atstarpi no canon... canon nebuut neveicaas pasaules tirguu, bet tajaas valstiis kur vinjiem veicaas vinji iegulda vairaak, tas ir normaali...
Publicēts: 24.12.07 16:08
 citēt
P.S. un nevajag stresot, ja šī diskusija pārtaps par strīdu tad es jau no viņas izstājos... man ne ar vienu negribās kašķēties... tam ko es saku ir tikai informatīvs raksturs, gribiet ņemiet vērā, gribiet domājiet kā gribiet...
Publicēts: 25.12.07 00:21
 citēt
es saku tikai to kas ir - to, ka tu neko nezini par pentax, ne filmu ne ciparu un nupat izrādās neko nezini arī par studiju kamerām un, ka tavi spriedelējumi par to /pēc kā tavuprāt izskatās/ manis piestādītās bildes ir tikpat sekli kā kā iepriekšminētās zināšanas

ok - tātad tev /pienāk andelmaņa vēstulītes/, bet galva tukša - tad piepildi to ieskatoties visu pikselistu bībelē [url=www.dpreview.com]www.dpreview.com[/url] :

lūk pentax 2001 gadā PMA prezentē savu FF spoguleni K1D

www.dpreview.com...

lieki piebilst, ka solijumu nepilda

lūk viņi prezentē savu Pentax 645 digital - kas tev /izskatās kā studiju filmu kamera/ - lai gan kamerai kadrs ir apgraizīts un 6x4,5 kadra kameras arī ar pilnu kadru neskaitās nekādas studijnieces :)

www.dpreview.com...

protams arī šo solījumu pentax nepilda

toties šo gadu laikā likvidē visus savus niknos stiklus un šobrīd ražo tikai apgraizītus lētos stiklus

man tiešām neinteresē kurš uz pasaules visvairāk pārdod sūdīgu tehniku un kā iet elkoram - es tev parādu kā 7 gadu laikā viens kantoris pārstāja ražot sakarīgas lietas un neuztaisīja nevienu nopietno soliijumu + ka tevis pieminētie jaunumi ir veci solījumi - tikpat tukši kā tavējie.
Publicēts: 25.12.07 00:25
 citēt
reku tiešāka dpreview saite uz solīto fulfreimu:

www.dpreview.com...
Publicēts: 25.12.07 00:46
 citēt
..filmeniece ar video izeju.. njaa..
nav neiespējami uztaisīt, ja stāda to par mērķi, bet.
... un 6x4,5 kadra kameras arī ar pilnu kadru neskaitās nekādas studijnieces :)
reportāžas kameras jau a ne.
Y, ne bez zināmas intereses pačolēju uz tā arī nesastāvējušos Pentaxa FF kameru.
Publicēts: 25.12.07 01:57
 citēt
P.S. un nevajag stresot, ja šī diskusija pārtaps par strīdu tad es jau no viņas izstājos... man ne ar vienu negribās kašķēties... tam ko es saku ir tikai informatīvs raksturs, gribiet ņemiet vērā, gribiet domājiet kā gribiet...
Publicēts: 03.02.08 23:22
 citēt
pentax K1D, tieshii shii iemesla deelj kaveejaas pirmsrazhoshanas stadijaa... nav pietiekami liels aksesuaaru piedaavaajuma klaasts lai vareetu izpatikt profesionaaljiem, paredzams ka naakamgad pentax piedaavaajumaa buus daudz vairaak jaunu objektiivu, kaa arii alternatiivie razhotaaji atsaaks FF paredzeeto objektiivu razhoshanu arii uz K... es nesaprotu par ko juus visi satraucaties, pagaajushogad neviens pat neuzskatiija pentax par fotoaparaatiem... jo tie istD nu galiigi nevienam nebija vajadziigi, shii gada beigaas no pentax sazveerestiibas foto tirguu saak raustiities vadoshie razhotaaji, naakamgada beigaas Pentax buus tirgu vadoshajaa trijotnee Canon, Nikon, Pentax. vinjiem buus pieejami milzum daudz aksesuaari no sevis un alternatiiviem razhotaajiem, un tiks izlaista jaunaa modelju seerija, Pentax K200D, K20D, K2D... lielaakais jautaajums uz kuru veel neesmu atradis un diez vai atradiishu atbildi, ir jauno modelju seerijas cenas... iespeejams ka taas buus ieveerojami augstaakas kaa liidz pirmajai seerijai... jo brends buus jau ienjeemis ieveerojamu vietu pasaulee lai par to vareetu prasiit papildus samaksu....

Es te atcerējos ka kāds neticēja un smējās par manām tirgus analīzēm...
www.dpreview.com...
www.dpreview.com...
Publicēts: 03.02.08 23:56
 citēt
aizmirsi ielikt linku uz k2d

runa gāja par FF un par to, ka pazūd FF stikli

šitie taču puskadrnieki tāpat kā visi pieci jaunie stikli

neviens jau neapstrīd, ka ražotājs laiku pa laikam prezentē jaunus puskadrniekus
Publicēts: 04.02.08 00:48
 citēt
šauzmīgi labu disputu gandrīz palaidu garām :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):