He he UZJAUTRINAJA Te comi tirgotaji stastija sogad uz svetkiem esot no foto 2 Top produkti tas ir CANON 40.D un SONY 700 tapec visjur izpirkti parejais esot daaaudz mazak pirkts
es saprotu kapec cilvēki pērk 40D, bet 700-to nu sorry tkai tapec ka SONY???
Ne gluži tāpēc... [url=www.dpreview.com... linku- kurā vietā tas SONY ir pēc Dpreview novērtējuma un izlasi pašu [url=www.dpreview.com... testu. Ja ticēt viņu spriedumam - tas šoreiz tas nav tikai tukšs brenda popularitātes radīts pieprasījums... :roll:
es saprotu kapec cilvēki pērk 40D, bet 700-to nu sorry tkai tapec ka SONY???
Ne gluži tāpēc... [url=www.dpreview.com... linku- kurā vietā tas SONY ir pēc Dpreview novērtējuma un izlasi pašu [url=www.dpreview.com... testu. Ja ticēt viņu spriedumam - tas šoreiz tas nav tikai tukšs brenda popularitātes radīts pieprasījums... :roll:
sašķirots ir pēc izlaiduma datuma. augstu novērtēta jau arī ir 100 alfa, kas itešām ir "spīdoša", un augstu novērtēta ir katra spogulene(varbūt jau kādu neredzēju).
sony kā sugu neciešu un 100-ais toč tur nekas labs nav vienā līmenī ar Nikon d40
Tas nav SONY, bet gan Minolta ar sony Brandu uz korpusa. Nu D40 nemaz tik slikts nav (tiesa ko noliek par galveno argumentu - matricu vai AF motoriņa esamību)...
pabildēju 5 minūtes ar alfu man pietika! grauds bildēm ir nežēlīgs, vadība ir neērta lai tādu sīkumu kā iso nomainītu jāpagriež rullītis,japiespiež poga un tad var apmainīt. salīdzinājumā ar 400D, nu labi salīdzināt nevar...
nu es kādreiz pabildēju ar 400D - piešāvot, likās riktīgi ērti. Bet tad pabildēju ar NIKON un likās vēl ērtāk Forši likās tas, ka ir atsevišķs rullītis lai mainītu diafragmu, ne tākā 400D, kur pirkstu var izmežģīt turot pogu un griežot rulli
Nikonam forši - nospied vienu pogu un krukjii visu! (kvalitaates/iso/wb/kompensācijas/flash stiprumu/AF punktus/AF tipu utt)
briedim ir taisnība par lietošanas ērtumu uz Nikon. Ir tikai viena lietas, kas citiem liekas jocīga, ka zoomojot bildi sākumā ir jāaktivizē zoomošana tad turot vienu pogu var zoomot ar rūlīti.
Laba laba fīča ir tā, ka iezūmētai bildei griežot rūlīti viņš rāda tieši tajā pozīcijā citas bildes ar tādu pašu zoom, tas noderes salīdzinot asumu utt.
Ērtums ne tikai no pierašanas atkarīgs bet arī no katra cilvēka konkrētas fizioloģijas. Piemēram lietojot 350 likās ērts kamēr nepaprovēju 5D. Ilgu laiku lietojot 5D rokās ņemot 30D bija tik pat labs un ērts. Paņemot Nikon rokās D40,50,70,100,200,D2x viņi nebija tik ērti kā 5D. Sony Alfa un 700 vispār par ergonomisku nosaukt mēle nelocās. Bet paņemot rokās Mark jau pec pirmiem kadriem rokas juta ka šis radīts konkrēti viņām. Viņš patiešām man ir ļoti ērts. Un jau pēc pirmās lietošanas 5D vairs neliekas tik ērts. Tā kā katrs aparāts katram individuāli der vai neder.
SONY pamata perk cilveki kam SONY brends ka tads PATIK , isteniba vins VISPOPULARAKAIS ir tiesji AUSTRUMEIROPA--KRIEVIJA Kur "SONY" tas skaitisjas komunistu laikos UBERKRUTA! Istradajums jau pats par sevi INTRESANTS bet ja ta jaskatas sarp diviem NE PRO verkjiem tad personigi izveletos OLYMPUS tas vismaz ir IZCILA OPTIKA. Pat Minolta nekad neesmu bijis auxstas domas kur nu vel par SONY kas mana uzskta ir PILNIGS "Brenda produkts" kur 1/2 cenas sastada NOSAUKUMS Bija iespeja pagrozit ALFA 700 Savdabiga masjinite NEERTA LIETOSJANA un BREMZIGA salidzinajuma ar visam citam ko esmu MEGINAJIS Bildes kvalitate STRIDIGA uz ACI NEPATIK ATTELS vins nav ne SLIKTS NE LABS vienkarsji NEPATIK. Stabilizacija gan TEICAMI STRADA.
Ja ja ta salidzina tad SONY fani man atgadina tos kas fano par LEXUS / KIA leto galu meginot iedomaties ka ir VIENA LIMENI AR MERCEDES/ AUDI Principa pasaule ir DIVAS sistemas principa 1:1 NIKON-CANON izveleties vienu vai otru GAUMES LIETA nekas vairak , tad bix nostak jau STILA publikai ir PENTAX--OLYMPUS un talak seko VISSI CITI kautkadi SAMSUNG/SONY / YASICA utt kur starpiba starp LIMENJIEM-MODELJIEM ir REIZES nevis ficjas.