forum.gif
Viena fotomākslinieka viena ekspozīcija un ne tikai.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Viena fotomākslinieka viena ekspozīcija un ne tikai.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.07 10:06
 citēt
Foršiņi!
Publicēts: 13.12.07 12:21
 citēt
Galerija laba , Autors gan baaaig Dali atsit:)
Publicēts: 13.12.07 15:28
 citēt
04 bilde pokEMOns_buchazz noteikti dikti patiks... :D
Publicēts: 13.12.07 15:48
 citēt
Foršiņi!

:lol: Foršiņi??? Man šķiet tas vārds nav īstais...
Foršiņas bildes var katrs otrais uztaisīt, bet tādas kā tajā galerijā redzamas... retais... Ir starpība. Par to derētu padomāt... es paskatījos, un sapratu, ka tas, ko es daru ir sūds, un ja nevar darīt līmenī, tad nafig darīt vispār, ja ir cilvēki, kas var un līmenī,ar kvalitāti un domu...Un ne ar lētumu un komerciālismu pielūžņot cilvēku galvas...
Mācīties vajag, studēt,un ne jau Latvijā...Attīstīt savu redzējumu un domu...Paplašināt pasaules uzskatu...Jauki jau, ja kāds no bloga jaunajiem censoņiem kādreiz tur kādu savu bildi varētu izkabināt...
Būtu neizsakāms prieks...

Klau, meit, izskatās, ka tev uz grafomāniju velk...!:) Jancīgi gan tā pubertāte jauniešiem izpaužas reizēm...
Publicēts: 13.12.07 17:36
 citēt

Lielā interesē metos vērot, kura tad tā varētu būt... un jāatzīst, ka nesaprotams man Tavs domu gājiens un interesanti kā Tu vari zināt, ka ir tā?
Mazliet gaismas paspīdināt?

...tikai līmenis daudz augstāks.
Publicēts: 13.12.07 20:02
 citēt

Lielā interesē metos vērot, kura tad tā varētu būt... un jāatzīst, ka nesaprotams man Tavs domu gājiens un interesanti kā Tu vari zināt, ka ir tā?
Mazliet gaismas paspīdināt?

...tikai līmenis daudz augstāks.

:lol: Domā šis autors jaunībā ar ir taisījis "shit art" revolūciju un niekojies ar podu bildēm?

definitely nē..viņš jau no sākta gala bija gudrs :mrgreen: :mrgreen:
Publicēts: 13.12.07 23:06
 citēt

definitely nē..viņš jau no sākta gala bija gudrs :mrgreen: :mrgreen:

vinjsh panjema rokas kameru un saka bildet
Publicēts: 13.12.07 23:21
 citēt
Nu jā... bez tā nevar iztikt... Sākumposms laikam sevī ietver, ka bildē visu,ko redz... bet kaut kad... jau rodas arī doma par to, ko tomēr jā, ko nē un kāpēc...:) Tas tā ideālā variantā, ar gudrajiem notiek... :roll:

bet ja parēķina, tad vidēji bildēt sāk ap 18-20 gad, tad paskolojas, vēl šiverējas šur tur, beigās meistarība parādās gados ap 40-50. tā ka nav ko iespringt
Publicēts: 17.12.07 11:47
 citēt
wahahah :)
laaps :D
+++++

"meistarība parādās gados ap 40-50"

Tas nav tādēļ, ka 20 gados nopērk Zenit. Tas ir tādēļ, ka ap šo laiku - 40 - ir beidzot sakrājusies dzīves pieredze kā tāda. Daži gan nopērk kameru vēl vēlāk un beidzot atgūst jaunībā neizbaudīto meiteņu piekrišanu. :D
Publicēts: 17.12.07 12:01
 citēt
labs links! (: manuprāt bija arī grāmata ar šiem darbiņiem! (:
Publicēts: 17.12.07 15:03
 citēt
bildes kā sapņos
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas